Aşk İlişkileri Onu çok seviyorum düşünmeden duramiyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hislerimiz acaba karşılıkli mi? Güncellemeler+1 yıl 1 senedirki böyle bu arada Onu çok seviyorum düşünmeden duramiyorum? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sevme canım :) ya da soğuyacağın bişey bulya bende nasıl işliyo içeride işler çözemedim çok sevdiğim birinden bir anda soğuyup deli gibi nefret edebiliyorum hatta tiksinmeye geçiyor 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Valla beni de biri seviyor işlerim karşılıklı değil o yüzden seninki de öyle olabilir 0 0 Yorumla
biryıkıkinsan Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl onu düşünmekten uyuyamıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Rüyama bile giriyor kendisi Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bilemem davranışlarından anlayabilirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlarım ki şu anlik Yorumla seymabasu1 +1 yıl İşte sana karşı nasıl Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. O da seni seviyor... 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yaa umarım öyledirrr düşünmeden duramiyorum bide Yorumla duygucansız +1 yıl olum kız en ufak seyde umutlanır bu donemde yapmayın söyleşeyler hahahah Yorumla SeninİcinGeriGeldim +1 yıl @duygucansız Çok aşık ona deli gibi aşık şimdi sadece gurur yapıyor bir zaman sonra çok ama çok mutlu olacaklar Yorumla duygucansız +1 yıl tamam kahin abi ahaah Yorumla Soran +1 yıl Evet mutlu olcaz biz 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiç çıkmadınız mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Beraberdik önceden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaz bi bana Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunu onun sana davranışlarından anlarsın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece sana sevgili değil. Yeri gelir abi gibi davranıyorsa koruyorsa kolluyorsa. Seviyordur Yorumla Soran +1 yıl Ama uzak şu an mesafe var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zamanla anlarsın mesafe sevmeye engel değil Yorumla Soran +1 yıl Evet mesafeler onemsiz tabi. Bence sever beni tekrardan olabilir demi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Severse olabilir neden olmasın Yorumla
Titanik52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı. İnş karşılıklıdır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah ya Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ögren 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yoo ne alaka ehshehh 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bilemiyorum ki ama seviyorum 1 senedirki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden olmasın Yorumla Soran +1 yıl Mucize olsa keşke sevdiğimi biliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah Yorumla Soran +1 yıl Hadi hayırlısı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sevme canım :) ya da soğuyacağın bişey bul
ya bende nasıl işliyo içeride işler çözemedim çok sevdiğim birinden bir anda soğuyup deli gibi nefret edebiliyorum hatta tiksinmeye geçiyor
Valla beni de biri seviyor işlerim karşılıklı değil o yüzden seninki de öyle olabilir
Sürekli düşünüyorsan oda seni düşünüyor seviyor olabilir.
Onu biz bilemeyiz ki 🙄
onu düşünmekten uyuyamıyorum
Rüyama bile giriyor kendisi
Bilemem davranışlarından anlayabilirsin
Nasıl anlarım ki şu anlik
İşte sana karşı nasıl
O da seni seviyor...
Yaa umarım öyledirrr düşünmeden duramiyorum bide
olum kız en ufak seyde umutlanır bu donemde yapmayın söyleşeyler hahahah
@duygucansız Çok aşık ona deli gibi aşık şimdi sadece gurur yapıyor bir zaman sonra çok ama çok mutlu olacaklar
tamam kahin abi ahaah
Evet mutlu olcaz biz 😂😂
Hiç çıkmadınız mı
Beraberdik önceden
Yaz bi bana
Bunu onun sana davranışlarından anlarsın
Nasıl mesela
Sadece sana sevgili değil. Yeri gelir abi gibi davranıyorsa koruyorsa kolluyorsa. Seviyordur
Ama uzak şu an mesafe var
Zamanla anlarsın mesafe sevmeye engel değil
Evet mesafeler onemsiz tabi. Bence sever beni tekrardan olabilir demi
Severse olabilir neden olmasın
İnş karşılıklıdır
İnşallah ya
Ögren
Yoo ne alaka ehshehh
Bilemiyorum ki ama seviyorum 1 senedirki
Neden olmasın
Mucize olsa keşke sevdiğimi biliyor
İnşallah