Aşk İlişkileri Eski sevgilim hâlen hangi yüzle mesaj atıyor ya? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hahah Allah akıl versin inşallah Güncellemeler+1 yıl Görüldü attı arkadaşlar 😂😂😂 Eski sevgilim hâlen hangi yüzle mesaj atıyor ya? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
JacquisLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sende baya istekli mesaj atıyorsun ama istemem yan cebime koy ayağı çekiyorsun 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ya kıyamıyorum 😂 1 gün önce engellemistim bugün kaldırdım engeli Yorumla JacquisLove +1 yıl o zaman hangi yüzle yazıyor demeyeceksn Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Kesinlikle kızın yaptığı kulyen ergenlik Yorumla JacquisLove +1 yıl @Moldovyapapatya oglanda sıkıntı yok zaten kız sorunlu. Birde soru sormuş Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Asıl kıza Allah akıl fikir versin. Ben şahsen sevmediğim insanlarla konuşmak istemiyorum. Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Sen istekli mesaj atıyorsun yazmasını çok istiyorsun görüldü atınca mı adam kötü oldu kendine gel Yorumla JacquisLove +1 yıl @Moldovyapapatya ayak yapmış işte belli oluyor zaten Yorumla JacquisLove +1 yıl @Moldovyapapatya evrt kesinlikle Yorumla
notmybusiness Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı. Engelleyebilirsin rahatsız oluyorsa ayrıca buraya konuşmalarınızı atman hiç etik değil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya engellemistim 1 gün önce dayanamadim açtım Yorumla notmybusiness +1 yıl Çocuğa ümit verme istemiyorsan engelle gitsin unutur zamanla böyle yaptıkça unutamaz Yorumla Soran +1 yıl İstiyorum ama kızgınım Yorumla
Pastacıkız_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sen de istemem yan cebime koy çekiyorsun hee anlamadık sanma😈 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Sen hangi yüzle cevaplıyorsan, o da o yüzle mesaj atıyor sana 1 0 Yorumla
night-like Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl En güzeli hem cinslerimiz bence en azından birbirimizi anlıyoruz 1 0 Yorumla
cokistiyoruum Takip Et Xper 7 Yaş: 24 +1 yıl 1 dakika bile geçmeden cevap vermişsin burada gelip hangi yüzle mesaj atıyor diye soruyorsun birde 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Engelleme diğer için yazıyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl İllk başta engel atman gerekiyor du yazmasını istemiyorsan Yorumla Soran +1 yıl Engelledim zaten 1 gün sonra geri açtım Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Sen istekli mesaj atıyorsun yazmasını çok istiyorsun görüldü atınca mı adam kötü oldu kendine gel Yorumla
Hemeraaa Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen de hala yazıyorsun ona 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya kıyamıyorum ona napim😂🤦 Yorumla
GalaksiAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sen niye cevap veriyorsun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kıyamıyorum ya😂 Yorumla GalaksiAdam +1 yıl O zaman adama bahane bulnaa Yorumla
Mysteriaa Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. İstemem ama yan cebine koy 😀 1 0 Yorumla
duygucansız Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl sen böyle cevap vermesen atmaya yüz bulamaz 0 0 Yorumla
Nutella6767 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen de hala cevap veriyorsun hangi yüzle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sende hangi yüzle okuyor cevap veriyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kıyamadım yaa Yorumla
Berrğodan Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Baristiniz 0 0 Yorumla
Morrbalıkk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Senin verdiğin yüzle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sende baya istekli mesaj atıyorsun ama istemem yan cebime koy ayağı çekiyorsun
Ya kıyamıyorum 😂 1 gün önce engellemistim bugün kaldırdım engeli
o zaman hangi yüzle yazıyor demeyeceksn
Kesinlikle kızın yaptığı kulyen ergenlik
@Moldovyapapatya oglanda sıkıntı yok zaten kız sorunlu. Birde soru sormuş
Asıl kıza Allah akıl fikir versin. Ben şahsen sevmediğim insanlarla konuşmak istemiyorum.
Sen istekli mesaj atıyorsun yazmasını çok istiyorsun görüldü atınca mı adam kötü oldu kendine gel
@Moldovyapapatya ayak yapmış işte belli oluyor zaten
@Moldovyapapatya evrt kesinlikle
Engelleyebilirsin rahatsız oluyorsa ayrıca buraya konuşmalarınızı atman hiç etik değil
Ya engellemistim 1 gün önce dayanamadim açtım
Çocuğa ümit verme istemiyorsan engelle gitsin unutur zamanla böyle yaptıkça unutamaz
İstiyorum ama kızgınım
Sen de istemem yan cebime koy çekiyorsun hee anlamadık sanma😈
Sen hangi yüzle cevaplıyorsan, o da o yüzle mesaj atıyor sana
Canı cinsellik istiyordur..
En güzeli hem cinslerimiz bence en azından birbirimizi anlıyoruz
1 dakika bile geçmeden cevap vermişsin burada gelip hangi yüzle mesaj atıyor diye soruyorsun birde
Engelleme diğer için yazıyor
Nasıl yani
İllk başta engel atman gerekiyor du yazmasını istemiyorsan
Engelledim zaten 1 gün sonra geri açtım
Sen istekli mesaj atıyorsun yazmasını çok istiyorsun görüldü atınca mı adam kötü oldu kendine gel
Sen de hala yazıyorsun ona 😂
Ya kıyamıyorum ona napim😂🤦
Sen niye cevap veriyorsun?
Kıyamıyorum ya😂
O zaman adama bahane bulnaa
İstemem ama yan cebine koy 😀
sen böyle cevap vermesen atmaya yüz bulamaz
Sen de hala cevap veriyorsun hangi yüzle
İki medeni insan konuşması
Sende hangi yüzle okuyor cevap veriyorsun
Kıyamadım yaa
Baristiniz