İyi temiz kalpli saf kızlar hakkında ne düşünürsünüz evlenilirmi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Öyle kızlar genelde vasıfsız erkeklere denk gelir; efendi erkekler de yalnız kalır. Bu dünyanın şaşmaz kuralıdır.
Çünkü kızların iyisi bile efendi erkek istemez
Hayır, erkekler iyi rol yapar. Veya şöyle diyeyim. İyiler birbirini bulmaz. Efendi erkekler de çirkef kadınları bulur.
Bak burada bir kız gördüm çok kötü bir olay yaşamış. Bir çocuğu sevmiş açılmış ilk buluşmada çocuk bunu tenha bir yere götürmüş birşeyler yasamislar. Dedim bu taciz falan diye ama kız ben istemeyerek de olsa onu sevdiğim için sonradan kabul ettim dedi. Yanı kızlar zaten efendi erkek sevmiyor. Seven iyi kızların suçu her denileni yapıyorlar
Efendi erkek sevmiyor?
Hmm peki...
Sevmiyor? Sende kabul etmişsin zaten. İyi kız dediğimiz kızlar bile karşısına serseri çıkınca bekaretini veriyor
Bakir erkek ne kadar kalmış acaba onu sorguluyor musun? Bu ülkede bir avuç kadar efendi erkek var, onlarda yalnız.
Kadınların hepsi sadece erkeklerin çok az bir kısmı ile seks yapar sevişir. Tamam bak yalnızlar diyorsun çünkü seçilmiyorlar o yüzden yalnızlar. Ülkede bakire kız %5 10 falan ama erkek emin ol % 20 den fazladır
Ondan burada hâlâ bekaret soruları soruluyor değil mi?
Ondan hâlâ kızlık zarı dikim işlemleri yapılıyor değil mi?
Bekaret hâlâ önemli ve kızlar kendini geriye çekiyor ve nerede yaşıyorsun, çevren nasıl bilmiyorum benim çevremde hâlâ birçok kız bunlardan uzak. Erkekler bakir diyorsun yıllardır ülkede açılmış genelevler (milli olma yerleri) birsürü bunlar kime hizmet etti yıllardır? Eğer senin dediğin oran doğru olsaydı, avrupa gibi olurdu bekaret önemsenmezdi.
Dikim diyorsun çoğu kız verip diktiriyor zaten. Ve bakireligi cinsellikden ibaret sanıyorlar. Nude atan sevişen kız da namussuzdur. Namus sadece seksden ibaret değil
Bunların hepsi karşılıklı olan şeyler.
Senin dediğin oran tam tersi.
Küçük bir yerde yaşıyorum küçük yerleri dindar falan sanmayın büyük şehirler nasiysa küçük şehirler de aynı. Her halti yiyor millet her yer aynı
İyi olmak ve temiz olmak farklı kavramlardır bu arada. Bir insan seks yaptığında temizliğini yitirmiş olabilir ancak karakterini yitirmez.
Bana iki seçenek sunsalar; önceden seks yapmış ama bunları bırakmış karakter sahibi erkek mi yoksa tertemiz ancak huysuz, psikopat biri mi? İlk seçeneği seçerim.
Karşılıklı ama sadece belli erkeklerle yapıyorlar. Serseri sert maço erkeklerle. Efendilerin eline kız değmiyor. Düzgün kız dediğimiz kızları serseriler evlilik vaadiyle kandırıp yatıyolar. Düzgün kız yoktur karşısına serseri erkek çıkmamış kız vardır. Ben şu ana kadar serseri bir erkekle sevgili olup da bedeni temiz kalmis kız görmedim
İyi kalpli sevmezler kendilerini ezene kullanana değer verirler. Dışarıda ki erkekler nasıl bilemem.
Biz iyi kız severiz ama iyi erkeği iyi kız bile sevmez
@Doğavebilim yooo benim için nude isteyen erkek kötüdür sevmem örnek vermek gerekirse böyle
Nude çok basitleşti artık afedersin de millet yemek yer içer gibi atıyor birbirine.
Seks yapmayan sevişmeyen kız yok
Namusluyum bakireyim diyenler de çok çirkin oldukları için namuslular
@Doğavebilim yoook ben kimseyle çıkmadım deyince şaşırıp kalıyorlar çirkinlik ile alakası yok erkeklerde kadınlarda artık kaliteli değil.
Ne yani fiziğin ve yüzün gayet iyi ve kimseyle çıkmadın mı? Çirkin değilim diyorsun galiba o yüzden sordum
@Doğavebilim çıkmak zorunda mıyım? Ben sevgi veren erkek istiyorum menfaat nereye kadar karın doyurur ki?
@Doğavebilim ben erkeklerden korkuyorum çekiniyorum yoksa tipimde hiç sorun yok.
Kimseyle çıkmadan nasıl sevgi görücen? Ben de kimseyle çıkmadım tipime çok kişi tarafından iltifat edilmesine rağmen. Çünkü sessiz sakin efendi biriyim. Kızlar keko seviyor
Eski hesabımdan senle tanışmıştık bu arada
@Doğavebilim çoğunluk kız öyle erkeğe merak salıyor aslında sevgi değil. Bende hoşlandım öyle birinden ama keko olmayandan da hoşlandım. Allah doğru kaliteli insan nasip etsin edecekse.
Neden hoşlandın?
Bana yazsana özelden
Hicbisey düşünmez erkekler sadece güzelliğe bakıyor
Erkekleri tanımışsın Bravo
Kızlarda sadece paraya bakıyor
@Doğavebilim yanlış düşünüyorsun kardeşim
@engnnnnlyda neden?
Saf ve kezban olduğunuzu düşünürüz kolay kullanılıyorsunuz
Senden bunu beklemiyordum
@aylası20 sinir olduğum içindi bu görüşüm. Kızlar nasıl iyi erkeklere ezik pısırık diyorsa bende iyi kıza kezban diyim diye düşünmüştüm
eğlenilir diye düşünüyorlar:)
Maalesef iyi kızları kullanıp bedenini teslim alırlar erkekler
Kız sevdiği için erkeğin her dediğini yapar. Saf ve kezban olmak iyi olmak değil bu arada
@Doğavebilim sevdiği için herşeyide göze alacak kadar saf değiller
Valla çok var emin ol. Ilk buluşmada bedenini teslim eden kız gördüm halbu ki ben evlenmeden birşeyler istemiyordum ama ikna oldum yaptım falan diyordu
O kadar aşırı saf kezban kız çok var yani. Sevince aptallaşıyor kızlar sanırım
@Doğavebilim sevince gözüm kör olurda
o kadar da basit bir insan değilim
Gözüm kör olur diyince her şey bitiyor işte. Karşınıza kötü erkeklerin denk gelmesi tamamen sizin seçiminiz
Kirletip atmayi dusunur.
İyi kalpli olması beni ilgilendirmiyor
Annen baban hiç mi sevgi vermedi sana iyyy kalitesiz.
@Elmayanak01 sana ne ailemden. Bana diyene bak sana da saygı verilmemis belliki
Saygı saygıyı hakedene verilir. Sende olmadığı için dertte etmezsin sonuçta iyi kalpli insan sevmiyorsan iyi duygularda istemeyeceksin.
@Elmayanak01 üzerine vazife değil. Kendi hayal dünyanda yazmaya devam et sen
@Elmayanak01 kızlar iyi kalpli erkek seviyormuş gibi konuşuyorsun
Değerini bilmiyolar
Kezban ve saf olmayın bilinsin değeriniz
Yaran mı var kardeşim işine bak sen
Senin var bence bedenini kullanmışlar
Haddini bil kimse beni kullanmadı
Hi oyledir
Lan defol
Evlenirim de maddi durumum evlenmeye müsait değil
valla evlenırım ılgım varsa off keske
İyi kalpli kız mı var kanki ya