Olaylar yükleniyor... 😂
Sevgiliniz size yanlışlıkla eski sevgilisinin ismiyle hitap etse, ne yapardınız?

Olaylar yükleniyor... 😂
Sevgiliniz size yanlışlıkla eski sevgilisinin ismiyle hitap etse, ne yapardınız?

Sıkıntı olur ciddi sıkıntı olur. Benim isim takıntım var aşırı önem veririm normalde yanlış söylenilmesi bile beni iten bir şey iken bir de eski sevgili ismini duymak bilmiyorum kendi o an düşünemiyorum.
Edebilir önemsemem. Önemsesem bile bunu ona belli etmem, sırf başka bir kızın ismiyle bana hitap ettiği için kavga çıkarıp kendi değerimi düşüremem. Fakat aklı hala ondaysa veya onunla görüşüyor ve bu yüzden bana yanlışlıkla o şekilde hitap etmişse ben bunu anlarım anladığımda ise direk ayrılırım.
Daha trajikomik bir şey söyleyeyim
Sevgilimin eski sevgilisi ile adaşız. Ben bunu öğrendiğim de sindirmem uzun zaman almıştı.
Bu arada ben sevgilime arada knka diyorum yanlışlıkla o bu duruma çok sinirleniyor
Cevap
6Cevap
Esselasaaaa 😕
Kötü olurum herhalde.
İlkinde yanlışlıkla oldu diyerek hazmetmeye çalışırım ama ikinci kez olursa ayrılık sebebi olur benim için.
Üzülürüm ve sorarım sakince neden ki
Bir şey yapmazdım hata olabilir
Şimdi kestiremiyorum çünkü hiç yaşamadım ama büyük ihtimalle çok kötü olurdu ve ayrılık kaçınılmaz olurdu. Ben böyle şeylerde kıskancım, sorun edebilirim o yüzden benim açımdan çok acı verdi.
Çok kötü bir durum :)
Ayrılık sebebi..
Yerim öyle alışkanlığı
Edebilir. Sonuçta insanız bazen bende bir insana başka isim ya da eski sevgilimin ismini söyleyebilirim djgkgj. Benim için sorun değil. Olay çıkarmam
Böyle bir şey. 🤣🤣🤣
Ayrılırdım
Bir insan o an aklından ne geçirirse diline döker yani aklından geçmediği sürece dile dökülmez.
Dakikasında ayrılırım. Aklı hala ondaysa benim yanımda olamaz.
Bilmiyorum çok kötü ölürdüm herhalde ayriladabilirdim belki
Bunu onunla tartışırken yanlışlıkla yapmıştım ve tamamen bitirdi beni.
Offf baya kötü, bilemiyorum ama çok kafaya takardım o kesin
Kurtlar vadisinde Polat demişti bunu ilkte surat asarım tabi ki soru işareti oluşur kafamda
Benimki bana 2 defa seslendi çok Zor bir durum
Ayrıldım ksjsjs
şu an düşününce ya nolcak alışmış işte derim ama o gün gelince kafamda yüzlerce şey kurar acaba unutamadı mı? , ben onun kadar değil miyim? Gibi şeylerle kafayı bozar ayrılırım.
Olabilir bir şey demem çünkü bunu bende yaşadım.
Ağzını bantlardım 😤
Buyrun cenaze namazına
Yürü git la burada ne işin var derim 😅😅😅
Bir süre konuşmam
Artık eski sevgilim olur
Komalık olur
Tahmin bile edemiyorum
Edemez
Ben de ona eski sevgilimin adıyla hitap ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?