Aşk İlişkileri 1 ay Sevgiliniz böyle bir ortam hazırlasa ne yapardınız? mirza028 Xper 5 Takip Et FacebookTwitter 00 kızlar böyle bir ortamı beğenir miydiniz. Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Sevgiliniz böyle bir ortam hazırlasa ne yapardınız? 90 Görüşünü yaz
sierravista | Aşk İlişkileri konusunda 5,3b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Bu ortamı sonrasında kim toplayacak diye düşünürdüm 🙄 biliyorum aşırı romantiğim 😃 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla mirza028 1 ay Bu ortam yaşadıktan sonra herşeyi yak gitsin Yorumla
ArzuRva | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı. Bilge 1 ay 1 sevgiliyken boyle birsey yapilsa hoslanmam. 2 boyle seyler itici gelir bana. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Bosverismimi001 Xper 4 1 ay Ayy ben çok sakar biriyim kesin mumları devirir ortalığı yakardım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla
TheDesired | Aşk İlişkileri konusunda 172 görüş paylaştı. Xper 5 1 ay çok kötü bence Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla mirza028 1 ay Daha iyisini senden bekliyoruz Yorumla
merakettimmişte | Aşk İlişkileri konusunda 15,1b görüş paylaştı. Master 1 ay off hiç etkilenmem ne bu şimdi derim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Kişi Yorumla
TokEvinAçKedisi_ | Aşk İlişkileri konusunda 773 görüş paylaştı. Yoda 1 ay İçim bayılır fazla romantik Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Gizli Üye 1 ay Mumlar örtünün üstüne konmuş nasıl olcak Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla mirza028 1 ay mumlar sönene kadar beklenbilir.. Yorumla
Ellisande Xper 6 1 ay Yok sevmedim bunu. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
SiRiUs_bright | Aşk İlişkileri konusunda 112 görüş paylaştı. Xper 5 1 ay Hayır Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
90Bu ortamı sonrasında kim toplayacak diye düşünürdüm 🙄 biliyorum aşırı romantiğim 😃
Bu ortam yaşadıktan sonra herşeyi yak gitsin
1 sevgiliyken boyle birsey yapilsa hoslanmam.
2 boyle seyler itici gelir bana.
Ayy ben çok sakar biriyim kesin mumları devirir ortalığı yakardım
çok kötü bence
Daha iyisini senden bekliyoruz
off hiç etkilenmem ne bu şimdi derim
İçim bayılır fazla romantik
Mumlar örtünün üstüne konmuş nasıl olcak
mumlar sönene kadar beklenbilir..
Yok sevmedim bunu.
Hayır