Sanaldan sevgililik ilerler mi?

Arkadaşımın sanal abisi bana yazdı yani arkadaşım sayesinde 14 gün önce tanıştık 4 gün arkadaşım gibi davrandı ama 4 gün geçince senden hoşlanıyorum sevgilim ol dedi kabul ettim bugün 10. günümüz sevgili olalı evlilik hayalleri dahi kuruyor dün beni üzdü ağladım her tartışmamızda kendimi tuttum ama dün zoruma gitti çaresizlikten ağladım ayrılalım dedim izin vermedi seviyorum seni dedi nerdeyse 10 kere, sesli ve görüntülü konuşuyoruz numaralarımız var birbirimizde, ben bu ilişkiye olumlu bakıyorum ama arkadaşım bakmıyor pişman olacaksın yolun başındasın vazgeç diyor ama ben seviyorum günde 4 5 saat sesli konuşuyoruz geri kalanda mesajlaşıyoruz bu durumdan dolayıda acayip bağlanmış durumdayım. Sigarayı benim üzülmemem için kesti arkadaşinin hesabını verdi içtiğimi görürse sana yazacak dedi ona güveniyorum kızlara bakmadığınada eminim arkadaşları ilede tanıştırdı. Kafam çok karışık ne yapmalıyım uzak sehirlerdeyiz 3 4 yıl yüz yüze canlı bir şekilde görüşmemiz imkansız. Okuyup fikirlerinizi, ne yapmam gerektiğini yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Sanaldan sevgililik ilerler mi?