Hoşlantının bir gün aşka dönüşmesi yüzde kaçtır?
Yıllardır hoşlanıyorum diyor ama ben aşık olmasını istiyorum sizce bir gün aşık olur mu bana?
Yıllardır hoşlanıyorum diyor ama ben aşık olmasını istiyorum sizce bir gün aşık olur mu bana?
Yıllardır derken ? olur olur ama ne gerek var dünya üzerinde yaşayan senin istediğin özelliklerde o kadar aşık olunacak ve olacak insan varki..Takılıp kalma...Gelin ata binmiş ya nasip demiş...
hoşlantı bir gün aşka dönebilir, nasıl mide bulantısı birgün bebeğe dönüşüyor o hesap. Tabi ki doğmayan çocuğa don biçme yine de zamanla herşey belli eder kendini.
Yıllardır süregelen bir hoşlantı halinin aşka dönüşme olasılığı çok düşük .. ya yetin ya unut
hoşlantı aşka dönüşebilir ama yıllar sürmez
Cevap
8Cevap
bunda yüzdelik veremezsin , ya birşey hep vardır ya hiç yoktur, sen beklersen böyle , uzun aylar zamanlar kaybedersin , umutla bekleyerek , olmayan hiçbirşey canlandırılmaz.
tabiki dönüşebilir kendinden emin olmak istediği için öyle diyorda olabilir ..
Hoşlantının ilerde aşka dönüşmesi muamma ama dönüşürsede ondan sonrada başkalaşım göstermeye devam eder aşk da ardından HOŞTLANTIYA döünüşürrr:)))
Olur olur eğer karakterler uyuyorsa hayalleriniz ,istedikleriniz aynıysa olur şekerim :)
%70
kısmete ne hacet arkadaşım. İnşallah dileğin gerçekleşir. :)
bir hareketine bile aşık olabilir umudu kesme ama onunda sana aşık olmasını bir ömür bekleyemezsin
tabikide kesinlikle ola bilir bence zaten ask taniyarak hoslantidan sonra gelir
Belki seni tanıyınca aşık olur yada tanıdıkça senden soğuyabilir.
Bu saatten sonra olmaz. Oyalıyor seni..
Yıllardır aşık olmadıysa bu saatten sonra zor.
aşk böğle başlar zaten...
boşuna bekleme.öyle şey olurmu?
her aşk hoşlantıyla başlamaz mı ki zaten
neden olmasın:))
olur..
hadı ınsallah olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar