Ben yazışarak idare ederdim gerçekten çok seviyorsam
Ya siz..
Ya siz..
İlk önce nedenine bakarım haklılar mı diye. Sonra düşünürüm devam etmeye veya bitirmeye değer mi diye? Ondan sonra karşı tarafla konuşurum söylerim yani durumu bir şekilde. Muhtemelen ilişki ister istemez sarsılır. Ama eğer ki çok kararlıysam da belli yaştaysam ve çalışıyorsam bu benim kararım diye de söyleyebilirim. Dediğim gibi sadece kendimden değil karşı taraftan da emin olmam lazım.
Cevap
5Cevap
kendi kararlarım önemli
Ben istiyorsam yaşarım ya idare de etmem kimseyi
Ailen istemiyorsa dedim zaten idare edermisin vs diye sordum
Bazı kadınlar yazısarak daha iyi ıdare eder erkeklerden üstünler dıkkat et
Yoluma bakardım biri gider biri gelir. Hiç dırdır çekemem
ailem hiçbirini beğenmez ki
Peki idare edermiydiniz
Ailemi ikna ederdim
Olmuyorlar aga kızın ailesi istemiyor keşke istese ama yok işte nafile kıza diyorum gel 1 kaç sene yazışarak idare edelim vs diyorum anlamıyor ben ayrılmak istemiyorum ömrümün geri kalanıyla onunla mutlu olmak istiyorum
Yaşımız küçük diye birde uzak ilişkimiz var ben 20 o 19 yaşında yazışarak bile olsa idare edelim diyorum olmuyor evde bana hiç yazmazsın sadece günaydın mesajı bile atsan yeter diyorum ben seni beklerim vs diyorum 2 sene dişini sık diyorum anlamıyor
Ben net konuşuyorum zaten ve çok seviyorum be yani şurda bir kaç sene dişini sıksa yeter başka bir şey istemiyorum ya birde yazdım ona bana yazacağın zaman çekinme korkma bana güvenmez vs diye düşünme dedim kız seviyor bu arada
1 kaç sene ve ya 1 kaç ay sonra yazmaktan çekinme demiştim
Ben istedikten sonra sorun çıkmaz.
Yazışsak bile olur diyorsun yani
Ben istedikten sonra kimseye düşmüyor.
ben de öyle yapardım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?