Geçmişi takan sevgili acil yardım?

5 senelik svgilim vardı. İlk sevgilimdi ondan önce konuştuğum bile olmadı. Onunla tüm ilkleri onunla yaşadım (sansür yiyorum her konuda ilkti siz anlayın) aldattı ayrıldık. Aradan bi kaç ay geçti ben kimseyle konuşmadım sonra biri çıktı sadece onunla konuştuk ve sevgili olduk yaklaşık 1 senedir sevgiliyiz. Çok sinirli kıskanç kuruntulu ve eskiden aldatıldığı için şüpheli biri. Biz onunla herşeyi en başta konuştuk ona anlattım oda bana anlattı. Çok fazla kızla takıldığını ama 2 kişiyi sevdiğini onları çok kıskandığını ondan sonra artık sevemem ben dediğini ama uzun aradan sonra beni sevdiğini söyledi. Birdaha kimseyi o kadar kıskanacak kadar sevemem diyormuş ama beni çok kıskandığını söyledi genel olarak yaşadıklarından dolayı güvensiz oldugunu söyledi ama zamanla tanıdıkça oturur dedi. Biz onunla herşeyi çok hızlı yaşadık. Geçen gün kıyafetten (açık giyiniyorum diye) kavga ettik bana bu kıyafetlerle nasık ciddi düşüneceğini falan söyledi ve ayrıldı. Ona bu sefer son olduğunu anladığımı düzelteceğimi söyledim (daha önce uyarmıştı) ama çok öfkeliydi 1 hafta boyunca sürekli aradım yazdım ama hiç bir şekilde istemediğini evlenemeyeceğini söyledi. En son ikna ettim buluştuk bulusunca sarıldık çok güzeldi her şey eve gittim arıyo beni her dk çok iyiyiz sorun yok. Ertesi gün uyandı yaz tatilinde çalışacagımı söyledim oda bana kesin çok açık giyinerek gideceğimi söyledi bende hayır ben sana söz verdim öyle giymiycem dedim ama yine çok öfkeli öfkeli konuştu git istemiyorum dedi. Günlerdir konuşmaya çalışıyorum konuşmuyor istemiyor çok acıtıcı şeyler diyor. Zaten tek sorun bu değil yapbozlar birleşti dedi. Sen hem böyle giyiniyosun hem de benimle herşei çok hızlı yaşadın kim bilir daha öncesinde neler oldu bana anlatmadığın dedi. Oysaki gerçekten hayatımda ilk ilişkimden başka konuştuğum dahi olmadı. Onunla her şey hızlı oldu diye benim hakkımda çok kötü şeyler düşünüyor. Hata bende ben seni sevdim dedi. Bana inanmıyorsan beni araştır git sor soruştur dedim yalvardım illaki biri çıkar bişey der dedim. Korkuyorum duyacaklarımdan dedi. Yani okadar eminki benim kesin başka şeyler yaptığıma sakladığıma , korkusu kardeşim canım yandı çok üzüldüm aşık olduğum insanın böyle düşünmesi beni çok yaraladı. Gitsin istemiyorum ben bu kadar bağlanmışken ama elimden bişey gelmiyor. Kendimi o.. pu gibi hissediyorum pis hissediyorum sevilmeye evlenilmeye layık değilmişim gibi görüyorum psikolojim çok bozuldu. Ne yapmam lazım yalvarırım yardım edin.
Geçmişi takan sevgili acil yardım?