5 senelik svgilim vardı. İlk sevgilimdi ondan önce konuştuğum bile olmadı. Onunla tüm ilkleri onunla yaşadım (sansür yiyorum her konuda ilkti siz anlayın) aldattı ayrıldık. Aradan bi kaç ay geçti ben kimseyle konuşmadım sonra biri çıktı sadece onunla konuştuk ve sevgili olduk yaklaşık 1 senedir sevgiliyiz. Çok sinirli kıskanç kuruntulu ve eskiden aldatıldığı için şüpheli biri. Biz onunla herşeyi en başta konuştuk ona anlattım oda bana anlattı. Çok fazla kızla takıldığını ama 2 kişiyi sevdiğini onları çok kıskandığını ondan sonra artık sevemem ben dediğini ama uzun aradan sonra beni sevdiğini söyledi. Birdaha kimseyi o kadar kıskanacak kadar sevemem diyormuş ama beni çok kıskandığını söyledi genel olarak yaşadıklarından dolayı güvensiz oldugunu söyledi ama zamanla tanıdıkça oturur dedi. Biz onunla herşeyi çok hızlı yaşadık. Geçen gün kıyafetten (açık giyiniyorum diye) kavga ettik bana bu kıyafetlerle nasık ciddi düşüneceğini falan söyledi ve ayrıldı. Ona bu sefer son olduğunu anladığımı düzelteceğimi söyledim (daha önce uyarmıştı) ama çok öfkeliydi 1 hafta boyunca sürekli aradım yazdım ama hiç bir şekilde istemediğini evlenemeyeceğini söyledi. En son ikna ettim buluştuk bulusunca sarıldık çok güzeldi her şey eve gittim arıyo beni her dk çok iyiyiz sorun yok. Ertesi gün uyandı yaz tatilinde çalışacagımı söyledim oda bana kesin çok açık giyinerek gideceğimi söyledi bende hayır ben sana söz verdim öyle giymiycem dedim ama yine çok öfkeli öfkeli konuştu git istemiyorum dedi. Günlerdir konuşmaya çalışıyorum konuşmuyor istemiyor çok acıtıcı şeyler diyor. Zaten tek sorun bu değil yapbozlar birleşti dedi. Sen hem böyle giyiniyosun hem de benimle herşei çok hızlı yaşadın kim bilir daha öncesinde neler oldu bana anlatmadığın dedi. Oysaki gerçekten hayatımda ilk ilişkimden başka konuştuğum dahi olmadı. Onunla her şey hızlı oldu diye benim hakkımda çok kötü şeyler düşünüyor. Hata bende ben seni sevdim dedi. Bana inanmıyorsan beni araştır git sor soruştur dedim yalvardım illaki biri çıkar bişey der dedim. Korkuyorum duyacaklarımdan dedi. Yani okadar eminki benim kesin başka şeyler yaptığıma sakladığıma , korkusu kardeşim canım yandı çok üzüldüm aşık olduğum insanın böyle düşünmesi beni çok yaraladı. Gitsin istemiyorum ben bu kadar bağlanmışken ama elimden bişey gelmiyor. Kendimi o.. pu gibi hissediyorum pis hissediyorum sevilmeye evlenilmeye layık değilmişim gibi görüyorum psikolojim çok bozuldu. Ne yapmam lazım yalvarırım yardım edin.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni uyarmış ama sen dinlememişsin. Ayrıca kıyafetine de karışıyor bu kadarda olmaz bence. Bekle biraz bakalım belki düzelir aranız.
Onun bana hatalari olmasina ragmen benim ona hic bir hatam olmadi. Hicbir sosyal medya hesabim bile yok. Tek sorun kiyafetimdi onu da hallettim soz verdim ama Şu an sorun kiyafetten cikti. Benimle biseyleri bu kadar hizli yasayan baskasiyla neler yasamistir diyor. Ona kendimi anlatiyorum anlatmak istiyorum bi yandan. Bir yandan da cok uzuluyorum benim hakkimda nasil boyle dusunur diye cunku gercekten ona anlattigim disinda hicbisey olmadi ama o inanmiyo
Herkew kendini dusunuyor yabi sen sevgilinle yatmissin sonra ayrilmissin sonra ki hayatinda yaşayacaklarını goze almışsın demekki
Hayır bilmesine rağmen sadece onun olduğuna inanmıyor. Sorunda burada başlıyor
Bence sen iyi yapmissin söyleyerek ama basit goruyor seni birkere yapan yine yapar diye düşünüyor. Sende bunu biliyorsun herkes seni böyle kabul etmez alinma bu dediklerim icin. Sonucta yatmissin biriyle ve bu onda ciddi bi güvensizlik olusturuyor. sen bence uzerine duseni yap olursa zaten olur. Cokta yardim edilecek bir durumun yok maalesef bunu ikiniz halletmelisiniz
Kendisi milyon tane kızla beraber olmuş. Ben sadece 1 kisiyle iliski yasadim ama o buna inanmiyor. Benim elimden daha ne gelir ki ona ne diyebilirm ki kendimi nasil gosterebikirimki. Onun dedigi gibi biri degilim ben. Yaklasik 1 senedir hayatimda hic mi anlamaz
Ona ne demeliyim
Haklsin ama diyecek birnsey yok milyon tane kizla yatan adamla seen noye birliktesin once sana bunu sormak lazim dimi. Demekki sende kabullenmissin hic kizla yatmamis kisilerde varken neden o
Cunku dediklerine inandim ve benden oncesi beni ilgilendirmiyor diye dusundum. Onemli olan bana sadakati bana sevgisi
Valla isin zor açıkçası basta dediğim gibi herkes once kendini dusunur. Umarim dogru kisiyle dogru yola çıkıyorsundur. Hayat zor insanlari tanımakta zor o yuzden emek vermek lazim ama emek verirken de kendini kaptirma ve kullandirma hersey dozunda olmali. Mesela eski sevgilinle 5 sene çıkmak cok uzun bir zaman birde ilşkiye girerek devam etmen 2. Yildan sonra Nisan dugun yapman lazimdi.
5 sene boyunca olmadiki 4. Senesinde felan oldu.
1 sene sonra falan ayrildik zaten
Olsun yine cok uzun bir sure. Sevgililik cok rahat sorumluluk yok. Yatiyorsun sonra ayrilcam dediginde gic bir sey yapamıyorsun ama evli ya da nisnali olsa oyle mi olur. Bence bu durumlarda karsi tatafa da bi sorumluluk yuklenmeli. Bak sen hep onun işaretiyle yasayacan ama eski sevgilinin umrunda degildir belkide
Maalesef simdiki aklim olsa yapmazdim genclik cocukluk aptallik ama olan olmus ben 1 kisiyle oldum diye o.. pu olmuyorum. Zaten sorun 1 kisiyle olmus olmam degil. Daha fazlsi olduguna inanmasi. Bunu dusundugunu bilmek canimi cok yakiyor
Haklsın kizlara uzuluyorum bir hata yapıyorlar ve omur boyu çekiyorlar ve cogu kiside bu hataya düşmeleri icin pusuda yatmış ama yapicak bir sey yok olan oldu bu cocuk hakkinda da diyecek bir sey yok dedigim gibi bir kerw yapan bir daha yapar gözüyle bakiyor herhalde o yuzden eger onunla bir gelecek olabilecegine inanıyorsan onun sana olan güvenini arttir hak ediyorsa bunu onu kendine inandır elbet bir gün anlayacak
Nasil yapicam. O kadar kiriliyorum ki. Konusmaya calisiyorum bir yandan ama bir yandan da nasik boyle dusunur diye sinirleniyoum napmam lazim
Yabi kirilmis olabilirsin ne diyelim. Kendine de ben bu kisiyle bir hayat surebilir miyim diye evet diyorsan bunlari sineye çek ya da otur konuş. Anlasmaya varabiliyorsan belki bu zaman alabilir ama sonuca bağlamıyorsa devam et. Isin zor ama imkansiz degil
Nasil bi konusma yapmaliyim. Ayriyiz surekli konusamiyorumki. Ben ariyorum ben yaziyorum hep
Ben yazmazsam o yazmiyor aramiyor
Bende sıktım gibi geliyo
Benim söyleyeceğim pek bir sey yok ikinizide bilmiyorum aranizdaki iliskiyi de bilmiyorum ama birine bu kadar yuklenme ona bu kadar ilgili olma cunku ona rahatlik verir
Onu arayıp kendimi açıklamazsamda yanlış düşünücek
Dedim ya eger buna deger biriyse ara konus inandır istersen simdi degilde 1 2 gun sonra da olur onu kendin ayarla
Yanlış bilinme hissi çok kötü duramıyorum. Ben öyle biri değilim diye bağırmak istiyorum
Cok haklisin bende yasadim ama birine karşı üzerine duseni yap eger yine bir sey değişmiyorsa bana göre o isin sonu ayrılıktır
:( çok zor bu hisle mücadele edebilmek
Haklsin ama bazen duygularını bir kenara birakmalisin ve kendi mutluluğunu dusunmelisin ama bunh yaparken uzerine duseni yapki pisman olma en azindan ayrilik olursa vicdanen rahat olursun
Aşık olduğum insan benim hakkımda böyle düşünürken duygularımı burakamıyorum. Dışardan bakınca benim hakkımda ne düşünür insan
Yaptigi hatanın pişmanlığını çeken biri olarak görüyorum
Ben sevilmeyi evlenilmeyi haketmiyor muyum.
Bana bunu sorma bunu bilemem ama herkesin bir dengi vardır onemli olan bunu bulmak ve elinden kaçırmamak
Senin hakkında nasıl böyle düşünür sen anlatma ona kendini o anlamak istemiyor seni gözünde bitirmiş
Ama ben öyle biri değilim ona yalan söylemedim. Beni böyle düşündüğünü bilmek çok canımı yakıyo baş edemiyorum bu hisle
Ben anlıyorum seni ama o seni gözden çıkarmış
Bu haksızlık ama. Madem böyle düşüncektin neden ben ayrıldıgımda sürekli aradın neden 1 sene devam ettik. Neden onca şey yasadıktan sonra
Yazsana bana dertleşelim
Geri çektin
Geri attım
Tekrar atarmısın rica etsem
Naptım acaba engel attın