Sevdiğinize kedi, dışarıya aslan mısınız?

#SelamGençlik 🍀🍀
Hem karakterim gereği hem de gerek gerçek hayatta gerekse KizlarSoruyor mecrasında yaşadıklarımdan edindiğim tecrübeler ışığında şundan eminim: Hayatım, hürriyetim, karakterim ve ideallerim herkesten önce gelir. İsterse sevgi meylim olan biri olsun, ben bundan sonra haketmeyen ve onaylamadığım hiç kimseye kedi değilim. Benimle muhatabiyet kurarken herkes tavizsiz bir aslan olduğumu bilir, işine gelmeyen de kendi bilir net..🍀🍀
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ben standartlarımdan ödün vermek istediğim zamanlarda bile standartlarımı korumaya çalışan, bu durumdan faydalanmayan, ucuz oyunların insanı olmayan kişileri kaliteli buluyorum. Değer vermeyi insan, evvala kendine değer vererek öğrenir. Değer vermeyi bilen insanların öz değer becerileri gelişmiştir. Kendine değer vermeyen size de değer veremez. Heryerde kendi olabilmeyi bilen bir insanım , sevdiğime de duruşum değişmez
#Ruhumkedi etiketi yok burada 🙄
Sen yapmışsın gerek kalmadı 😄
Sen yapıcı ben tamamlayıcı 😊
Öyle oldu ")
``) güzel oldu
Her zaman her yerde aynıyım, benden kedi olmaz. Bir kere uysal laf dinleyen oldum, gereksiz ve hiç benlik değilmiş
Ben bir araştırayım kartal nasıl bakar diye😅 kartallar yüksekten uçar ama bilemedim
O kadar da kedi değiliz ama gerektiği zamanda uysallaşırız :D
Benim sevdiğime de eyvallahım yok artık. Seviyorsam kıymetini bilecek! Eften püften sebeplerle yormayacak beni..
Bak hele bizimkine artist😏
Dişi aslanım bende😄
Tamamen değil ama kısmen.. Sonuçta çita da leopar da kedigillerden.. )
Ben her yerde aslanım.
Dışarıya da kedi oluyorum genelde ama çok kedi değil. Birazcık kedi..
Sevdiğimde osla kimseye eyvallahım yok.
@sudesiyahseven ben eşime her zaman kedi gibiyim. Ben hanımcıyım Valla arkadaş. Eşim her zaman ne derse o. Eşimin başımın üzerinde yeri var. Ayrıca da eşime miyavlamaya bayılırım. Miyav miyav. 😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Helal sana. Umarım hep mutlu olursunuz. Adam dediğin eşini üzmez, sever sahip çıkar. Sonuç olarak eşte kedi oluyor gerektiği yerde. Her şey tadında güzeldir
Hayır değilim. Sinirlenince kırıcı oluyorum.
Sen normal de sakin bir adamsın, seni sinir eden de suç var kesin 😄
Damarına basan ayıp etmiş. Pamuk gibi adamı sinir hastasi edeceğiniz krkdk
Öyle biri değilim öyle birinide asla istemem nefret ettigim insan tipi bu kimseyi kırmayan incitmeyen efendi biri olsun beygir gibi hayt huyt demesin kimseye
hayır genel anlamda aslanım. sevdiğim insanlara karşı karnı tok uykusu olan aslan dışarıya kana susamış aç ve agresif
Sevdiğime doberman dışarıya bal porsuğumun
Doberman en iyi yakın koruma ırkı , bal porsuğu eyvallah’ı olmayan en yureklı hayvan
Aynen oyleyim. Sevmedigim insanlara fazla ters davraniyorum iyi degil bu huy. Torpulemeye calisiyorum.
Aslan olmam gereken yerde aslan oluyorum. Karşımdaki kedi ise kedi olurum. Nabza göre şerbet. Sevdiğim de olsa böyle. İstisnalar hariç.
Sevdiğime kedi gibiyimdir de kedilerin de tersi pis malum. Çıvdırtmazlarsa sorun yok. Dışarıya karşı da aslan kesilmeye gerek yok zaten yeterince mesafeliyimdir.
Ben herkese esit derecede saygi duydugum icin fark etmez
Bundan sonra herkese Aslan'ım. Sevgiyi tarihin tozlu sayfalarına gönderdim.
Bunu bende bilmiyorum, sevdiğim birisi olursa cevaplarım
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş