Güncellemeler
+1 yıl
Anladım ki bi insana fazla anlam yuklemiyceksiniz ama duygulara nasıl engel olabilir ki insan her insanın hayali degilmi sevilmek yoksa ben mi çok safım
Gece benimle onemli bisey konuşacağını ve onun sevinip benim uzulcegimi soyledi dedim baska biri mi var hayır oyle seyler degil dedi sizce ne olabilir cok merak ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
polislik falan mi kazandi uzaga mi gidecek? ya da tatile?
Çocuk özbek memlekete gidiyo ayın 1inde
bu herhalde
Onu soyledi coktan haberim var ki
İlginç merak ettim haberdar edersin
Tamam
Umarım üzmez seni
Umarım
Ne zaman arayacak seni
Interneti bile acik degil dur normalden ariyim
Tamam
Ne yaptın
Dalga geçer gibi bir mesaj atmis; Seninle tanıştığıma çok memnun oldum Hakkını helal et kendine iyi bak Allah'a emanet ol😗😗😅😅😅😅😅😅😅😅 boyle dedim bu ne demek sonra baska seyler de soyledim aradim acmadi sonra o beni aradı memlekete degil kaçak olarak almanyaya gitcegini soyledi bende yolun acik olsun dedim hakkini helal et derken yüzüne kapattim sonra da diger aramalarini açmadım ben onunla yabancı olduğu halde konusuyodum ilk attığı mesaj ne oyle ya işten kovulan calısan gibi pılını pırtını toplayıp kapının önüne koymus gibi mk hepsinin nefret ediyorum bide aşkımlı konusuyo dedim alışkanlık olmuş galiba evet diyo cok sinirlendim ve bir o kadar duygularım incildi
Kaçar gibi gitmiş desene
Aynen umrumda degil sadece kendi safligima uzuluyorum zaten olmazdı bizden olmayacagini bile bile konustugumun farkindaydim
Umarım bundan sonra mutlu olursun
Hala ortalıkta yok ozledim ya arkadasina mesaj attım dayanamayip
Ses yok mu hala
Dayisinin ogluymus sanirim dedi ki bende merak ediyorum dedi goturen adam sınırı gectiklerini söylemiş ama sınırı gecselerdi simdiye internetten falan yazmazmiydi bana olmasa bile digerlerine haber verirdi bi sekilde diye dusunuyorum sagolsun haber aldigimda söylerim sana dedi
2-3 güne haber gelir umarım yakalanmaz
Sanırım bi benim sevgilim yook
Olur inşallah
Olmasını istemiyorum oldukları zaman popomdan ayrilmiyorlar
Ne kıymetli popon var kcjxjxhx
Tipim var haha
Onun da var ve egolu değil bu yuzden bırakamıyorum 😂
Benden yakışıklımı
Senin foton yok
Profile baksan görürsün
Askere falan gidecektir belki ya da başka bir yere
Ozbekistana gidiyo biliyorum ki bunu
Belki daha erkenden gidecektir
Memlekete gitmek istemiyo ki annesinin ısrarı için gidiyo
Belki annesi gelecek
Annesinin gelmesine neden uzuleyim ki
Bilmem belki sana fazla vakit ayıramayacak ya da akrabası falan gelecek onlarla ilgilenmek zorunda kalacak
seni aldatmış
Sordum baskasi mi var dedim hayir niye o taraflara cekiyosun oyle bisey degil dedi
belkide sana evlenme teklifi edecek o mutlu olacak ama sen ailenden ayrılınca mutsuz Luk olabilir diye demiş olabilir.. konuşma yapınca sonucu bizede söyle burdan olur mu
Telefondan evlenme teklifimi olur ya dur bi bismillah o degildir bence
hmm anladım konuş ozaman derdin ne de çocuğa
Interneti acik degil ki ariyip sorayim
hmm bekle ozaman bu zamanda böyle sevgili mi olur istediğinde ulasamadiktan sonra
Bu zamanda buldugum en iyisi diyebilirim
hmm anladım ozaman bekle sabır et derdini öğren
ne oldu bu kadar üzüldün. konuşma da ne geçti
Almanyaya gitcekmis bana Seninle tanıştığıma çok memnun oldum Hakkını helal et kendine iyi bak Allah'a emanet ol😗😗😅😅😅😅😅😅😅😅 boype bir veda mesaji atti
Almanya s. ksin seni demedin mi.. 😂😂
Aradim acmadi falan sonra o beni aradi yazdigi mesaji sordum memleketi ozbekistana gitcekti vazgecmis kacak almanyaya gidicekmis dltek dedigim tamam yolun acik olsun sonra kapattim aradi acmadim
Yorumda anlattim bak
anladım boş ver sana aşk mı yok yaşın genç oda kaçak gitsin Alman helgalardan karı bulur
okudum okudum. böylelikle sende büyüdün ve aşk meşk işlerinin ne kadar saçma olduğunu anladın. boş ver hayatına devam etmeye bak
Üzülüyorum kendimi aptal yerine kondugumu dusunuyorum kendimden nefret ediyorum
bu yaşadığını bizde daha kötü şekillerde ödedik olmuyor işte önüne bak sende ben 10 sene oldu artık bir kıza merhaba bile demiyorum sonu hep aynı yalanlar dolanlar yorucu
Aynen oyle onume bakıcam yeni hobiler edinip kaliteli zaman gecircem
en iyisi çalışmak yaşın kaç meslek ya da okul var mı senin
Kuru bir guvenlik kartim var ona da kapaliyim diye is vermiyolar bende açılmak için bahane ariyodum zaten
😂😂😂ben 7 sene yaptım ya güvenlik kilo alınca şoförlük yapiom artık olsun hırsız kovala sende aşk kovalayacagina
Aynen
şaka bir yana dilerim kalbin doğru insan ı bulur aşk olmadan olmuyor ama hayatta devam ediyor
Aynen acilmam hakkinda ne düşünüyosun sence yanlis bi kararmi
kapalı ya da açık Allah kalbini biliyor.. bu yüzden açılmak senin isteginle olabilir.
peki saçını açınca sen mutlu olur musun
sesin çıkmıyor