Aile & Toplum Sizinle ilgili bir çıkarımda bulunayım mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Herkes "bulun" demiş. Ben çoğul kişi değilim ki. Sizinle ilgili bir çıkarımda bulunayım mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Kral_Aragorn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Alayım ben de bir çıkarım. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Her şey yormuş ama yine de ayakta kalmayı başarıyorsun Yorumla Kral_Aragorn 1 yıl youtube.com/shorts/mqdoSm15zCs?si=XMMbIMWr-cIOSSkR Yorumla Soran 1 yıl 😄 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bulun 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Kaçak çayı hiçbir içeceğe değişmezsin Yorumla ouzinyo 1 yıl :D çay içmem ama olsun Yorumla Soran 1 yıl O zaman filtre kahve 😄 Yorumla ouzinyo 1 yıl Su seviyorum :D Yorumla Soran 1 yıl Afiyet olsun 😃 Yorumla ouzinyo 1 yıl Teşkürler 💆♂️ Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Olur 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kimseye eyvallahın yok gibi. Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl aynen öyle teşekkür ederim Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bulun bakalım 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Bir kişiyim 😄 Yorumla Soran 1 yıl Daha öncesinde çok şey yapamışsın ve keşke demek yerine iyi ki deyip tecrübe haline getirdin Yorumla Nightwalk35 1 yıl Evet doğru. Teşekkür ederim :) Yorumla Soran 1 yıl Ne demek 😃 Yorumla Nightwalk35 1 yıl Bulun derken siz bulun anlamında değil, bulun-mak anlamındaki bulun Yorumla Soran 1 yıl Sana demiyecektim başkalarına diyecektim sana yazmışım yanlışlıkla 😅 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Olurr 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Her dal yakışında sigara zammına sövüyorsun Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çıkarımda bulunmanı bekliyorum. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Elinde olmadan yaptığın bazı şeyler var lakin yapmayı istemiyorsun Yorumla djfurkan13 1 yıl Doğru bir çıkarımda bulundun. Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Evett 1 11 Yorumla Soran 1 yıl Şu an canın sıkılıyor Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Binevi evet Yorumla Soran 1 yıl Araştırma yap ^^ Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Ruhum sıkılıyor canım değil Yorumla Soran 1 yıl İkisi arasındaki fark ne Yorumla Soran 1 yıl Aydınlanmak isterim Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Canın sıkılıdığı zaman bişeyler bulup can sıkıntını giderirsin ama ruhun sıkıldığında dört duvar üstüne gelir yinede çözüm bulamazsın Yorumla Soran 1 yıl Ruh sıkıntısı için yaptığın bir şeyler var mı Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Uyumak Yorumla Soran 1 yıl İşe yarıyor mu Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Yaraması lazım Yorumla
yagmuronliine Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Bulunabilirsin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sessiz sakin yapın var lakin kafanın içi hep dolu Yorumla
Freshçilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bulun 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Herkese sebepsiz yere gıcık kapıyorsun ve neden gıcık kaptığını da bilmiyorsun lakin tek bir tahminin var o da insanlardan bıkmış olman Yorumla Freshçilek 1 yıl Yorumlardan mı anladın skajaj Yorumla Soran 1 yıl Sadece pp'ne bakarak Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet 😂 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Dünya yanda arkanı dönüp bakmazsın Yorumla Soran 1 yıl yansa* Yorumla m ByBrawo 1 yıl Bakarım ya o kadar değil 😂 Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% 1 yıl Olur, bulun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Limonata en sevdiğin içeceklerden biri Yorumla Limbus00 1 yıl Evet xnxjd Yorumla
KSninSefiresi Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Bulun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Türk kahvesine aşıksın Yorumla KSninSefiresi 1 yıl Kahveye asigim yes Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olur buyur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ezel dinlemeyi seviyorsun Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dene bakim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kremşantiyi ağız dolusu yemek isterdin Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hadi bulun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İlaç içmekten çok doğal yöntemlerle deva bulmayı tercih ediyorsun Yorumla
rubytheghost Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Bulun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl En sevdiğin film türü korku Yorumla rubytheghost 1 yıl Bravo Yorumla
Asiadam209 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Bulun kanka 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sadece ben varım başka kimse yok jdjd Yorumla Soran 1 yıl Çabuk sinirlenen birisin Yorumla Asiadam209 1 yıl Doğru ama kin tutmam Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bulun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 5 yapraklı yoncayı arıyorsun Yorumla AliceMixfield 1 yıl Doğrudur djdjd Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Huzurun pusulası verilse pusulayı kırarsın. Çünkü yolunu bulmak için verdiğin mücadele, pusulaya bakmaktan daha sevimli geliyor sana Yorumla
kókúkkíz Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl ne imiş 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kendinin ne dediği, insanların ne dediğinden daha önemli Yorumla
Imtomriss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bulun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Uyumayı tatlı yemekten daha çok seviyorsun Yorumla Imtomriss 1 yıl Doğru uyumayı çoğu şeyden çok seviyorum Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bulun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İyi bir insan modeli olmaya çalışıyorsun Yorumla
haafizz Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne olursa olsun tek dediğin şey "eyvallah" Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Olur. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hervşeyden bıkmışdıb Yorumla
Derdibitmezbiri Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Bende bende 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Çok kafaya tak birisin lakin artık umursamamayı öğreniyorsun Yorumla Soran 1 yıl takan* Yorumla Derdibitmezbiri 1 yıl Nerden bildin doğru Yorumla Soran 1 yıl İçime öyle doğdu Yorumla Derdibitmezbiri 1 yıl Bravo valla Yorumla Soran 1 yıl Benlik bir durum değil aslında Yorumla Derdibitmezbiri 1 yıl Kimlik durum Yorumla Soran 1 yıl İçimin sahibi Yorumla Derdibitmezbiri 1 yıl Ona helal olsun diyelim o zaman Yorumla Soran 1 yıl Öyle demek biraz garip olur aslında Yorumla Derdibitmezbiri 1 yıl Yaw ne diyim alahhagaga Yorumla
hayatnefesim Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl olur bulun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çayı 2 şekerle içiyorsun Yorumla hayatnefesim 1 yıl hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Alayım ben de bir çıkarım.
Her şey yormuş ama yine de ayakta kalmayı başarıyorsun
youtube.com/shorts/mqdoSm15zCs?si=XMMbIMWr-cIOSSkR
😄
Bulun
Kaçak çayı hiçbir içeceğe değişmezsin
:D çay içmem ama olsun
O zaman filtre kahve 😄
Su seviyorum :D
Afiyet olsun 😃
Teşkürler 💆♂️
Olur
Kimseye eyvallahın yok gibi.
aynen öyle teşekkür ederim
Bulun bakalım
Bir kişiyim 😄
Daha öncesinde çok şey yapamışsın ve keşke demek yerine iyi ki deyip tecrübe haline getirdin
Evet doğru. Teşekkür ederim :)
Ne demek 😃
Bulun derken siz bulun anlamında değil, bulun-mak anlamındaki bulun
Sana demiyecektim başkalarına diyecektim sana yazmışım yanlışlıkla 😅
Olurr
Her dal yakışında sigara zammına sövüyorsun
Çıkarımda bulunmanı bekliyorum.
Elinde olmadan yaptığın bazı şeyler var lakin yapmayı istemiyorsun
Doğru bir çıkarımda bulundun.
Evett
Şu an canın sıkılıyor
Binevi evet
Araştırma yap ^^
Ruhum sıkılıyor canım değil
İkisi arasındaki fark ne
Aydınlanmak isterim
Canın sıkılıdığı zaman bişeyler bulup can sıkıntını giderirsin ama ruhun sıkıldığında dört duvar üstüne gelir yinede çözüm bulamazsın
Ruh sıkıntısı için yaptığın bir şeyler var mı
Uyumak
İşe yarıyor mu
Yaraması lazım
Bulunabilirsin
Sessiz sakin yapın var lakin kafanın içi hep dolu
Bulun
Herkese sebepsiz yere gıcık kapıyorsun ve neden gıcık kaptığını da bilmiyorsun lakin tek bir tahminin var o da insanlardan bıkmış olman
Yorumlardan mı anladın skajaj
Sadece pp'ne bakarak
Evet 😂
Dünya yanda arkanı dönüp bakmazsın
yansa*
Bakarım ya o kadar değil 😂
Olur, bulun
Limonata en sevdiğin içeceklerden biri
Evet xnxjd
Bulun
Türk kahvesine aşıksın
Kahveye asigim yes
Olur buyur
Ezel dinlemeyi seviyorsun
Dene bakim
Kremşantiyi ağız dolusu yemek isterdin
Hadi bulun
İlaç içmekten çok doğal yöntemlerle deva bulmayı tercih ediyorsun
Bulun
En sevdiğin film türü korku
Bravo
Bulun kanka
Sadece ben varım başka kimse yok jdjd
Çabuk sinirlenen birisin
Doğru ama kin tutmam
Bulun
5 yapraklı yoncayı arıyorsun
Doğrudur djdjd
Olur
Huzurun pusulası verilse pusulayı kırarsın. Çünkü yolunu bulmak için verdiğin mücadele, pusulaya bakmaktan daha sevimli geliyor sana
ne imiş
Kendinin ne dediği, insanların ne dediğinden daha önemli
Bulun
Uyumayı tatlı yemekten daha çok seviyorsun
Doğru uyumayı çoğu şeyden çok seviyorum
Bulun
İyi bir insan modeli olmaya çalışıyorsun
Olur
Ne olursa olsun tek dediğin şey "eyvallah"
Olur.
Hervşeyden bıkmışdıb
Bende bende