Aşk İlişkileri Senin yerinde olsam erkeklere kendime baktirirdim demek ne anlama geliyo? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sen hic akilli degilsin ben olsam erkeklere baktiririm kendimi dedi bende oyle bi kiz degilim erkeklerden para qlmam dedim e5 cik o zamn dedi Güncellemeler+1 yıl Bende gözü mü var? Senin yerinde olsam erkeklere kendime baktirirdim demek ne anlama geliyo? Cevapla Erkek Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tembelkedi1 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Aynısını bana da dediler. ben senin yerindr olsam erkekleri gözlerimle çekerim. Salla çokta muhattap olma. 0 20 Yorumla Soran +1 yıl @ağzınızavereyim ne anlama geliyo bana dedigi bende gozumu var yoksa satmakmi istiyo Yorumla Soran +1 yıl Bana bide o zamn e5 cik diyo Yorumla Soran +1 yıl Ben tepki bile veremedim qnlamazdan geldim sen naptin ne dedin Yorumla Soran +1 yıl @ağzınızavereyim evet de ona noluyo onami kaldik Yorumla tembelkedi1 +1 yıl Evet mezar götüreceğim Yorumla Soran +1 yıl @ağzınızavereyim terbiyesiz sanane vermiyom kimseye bakire olcem Yorumla tembelkedi1 +1 yıl Senin gibilerle olacağıma l*z olurum daha iyi pis sapık. Yorumla Soran +1 yıl @ağzınızavereyim bu adam beni satmak mi istiyo anlamadim ya tam ne diyo soruyu oku bi Yorumla tembelkedi1 +1 yıl Ya bırak bu tinyetsiz sapığı şekerim. Yorumla tembelkedi1 +1 yıl İsime bak ya delirmiş Yorumla Soran +1 yıl @ağzınızavereyim benimi istiyo Yorumla tembelkedi1 +1 yıl Beni senin ağzına jol vereyim nası fikir? Yorumla tembelkedi1 +1 yıl Soran arkadaş adam sana diyor ki para kazanırsın ter türlü m Yorumla tembelkedi1 +1 yıl Jop vereyim diyorum ototmatik düzeltme yapmış. Kezban olmak sapık olmaktan iyidir. Yorumla tembelkedi1 +1 yıl Tabi sen bunu anlayabilecek zekaya sahip değilsin. Çünkü belinin altıyla düşünüyorsunm Yorumla tembelkedi1 +1 yıl Allah dünyadan erkekleri silse hiç umrumda olmaz. Yorumla tembelkedi1 +1 yıl Terbiyemi bozma. senin gibiler yüzünden insan üreme hakkından vazgeçer. Yorumla Soran +1 yıl @ağzınızavereyim git sorumdan igrenc şey bos bos konuşuyorsun Yorumla tembelkedi1 +1 yıl Din izin verse erkeklerin yüzüne kim bakar ki? Yorumla tembelkedi1 +1 yıl Al sapık zihniyetini git be. mala bak her seyi cinsellik sanıyor. ne kadar sığ beyinlisin be. Yorumla
müminehanımkız Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ne kadar pis bir zihniyet 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Gozumu var bende Yorumla müminehanımkız +1 yıl Sende gözü olabilir ama düşüncesi çok pis belki sevgili olsanız sana bu işi yaptırır falan belli olmaz Yorumla Soran +1 yıl Nasil ya Yorumla müminehanımkız +1 yıl Yani ne bileyim hiç tekin sözcükler değil bunlar, uzak durman iyi olur Yorumla Soran +1 yıl Bunun karisiyla arkadasim ve onun yanida dedi kadin bisey dedimi hatirlamiyorum Yorumla müminehanımkız +1 yıl Adam birde evli yani? Sana bunları söylüyor? Gözü olabilir sen dikkat et Yorumla Soran +1 yıl Ya kendi gozu varda diyosa neyse onu atlatirim ama bana kotu seyler yaptirmak istiyosa arkadasimda bundan haberi vardir cunku yaninda soyledi arkadasligi kescem Yorumla müminehanımkız +1 yıl Bence bulunduğu ortama girme arkadaşlığını bile kes gerekiyorsa insanların ne zaman ne yapacağı belli olmaz Yorumla Soran +1 yıl Kizda anca kendi derdini qnlatiyo benim derdim olunca hic ilgilenmiyo Yorumla müminehanımkız +1 yıl Ayy o zaman ona arkadaş bile denmez, hep ben hep ben olmaz Yorumla Soran +1 yıl Bu adam beni satmak mi istiyo ya Yorumla müminehanımkız +1 yıl Yok günahını almayalım da sen uzak dur önlemini al Yorumla Soran +1 yıl Tam olarak ne demis anlamadim ben bu tarz cumleleri cozemiyorum Yorumla müminehanımkız +1 yıl Yani kolay para kazanman için bir yol demek istiyor yanii güzel alımlı kızsın bu işten iyi para kazanırsın demek istiyor Yorumla Soran +1 yıl Serefsiz ona neyse Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aynısını bana da dediler. ben senin yerindr olsam erkekleri gözlerimle çekerim. Salla çokta muhattap olma.
@ağzınızavereyim ne anlama geliyo bana dedigi bende gozumu var yoksa satmakmi istiyo
Bana bide o zamn e5 cik diyo
Ben tepki bile veremedim qnlamazdan geldim sen naptin ne dedin
@ağzınızavereyim evet de ona noluyo onami kaldik
Evet mezar götüreceğim
@ağzınızavereyim terbiyesiz sanane vermiyom kimseye bakire olcem
Senin gibilerle olacağıma l*z olurum daha iyi pis sapık.
@ağzınızavereyim bu adam beni satmak mi istiyo anlamadim ya tam ne diyo soruyu oku bi
Ya bırak bu tinyetsiz sapığı şekerim.
İsime bak ya delirmiş
@ağzınızavereyim benimi istiyo
Beni senin ağzına jol vereyim nası fikir?
Soran arkadaş adam sana diyor ki para kazanırsın ter türlü m
Jop vereyim diyorum ototmatik düzeltme yapmış. Kezban olmak sapık olmaktan iyidir.
Tabi sen bunu anlayabilecek zekaya sahip değilsin. Çünkü belinin altıyla düşünüyorsunm
Allah dünyadan erkekleri silse hiç umrumda olmaz.
Terbiyemi bozma. senin gibiler yüzünden insan üreme hakkından vazgeçer.
@ağzınızavereyim git sorumdan igrenc şey bos bos konuşuyorsun
Din izin verse erkeklerin yüzüne kim bakar ki?
Al sapık zihniyetini git be. mala bak her seyi cinsellik sanıyor. ne kadar sığ beyinlisin be.
Ne kadar pis bir zihniyet
Gozumu var bende
Sende gözü olabilir ama düşüncesi çok pis belki sevgili olsanız sana bu işi yaptırır falan belli olmaz
Nasil ya
Yani ne bileyim hiç tekin sözcükler değil bunlar, uzak durman iyi olur
Bunun karisiyla arkadasim ve onun yanida dedi kadin bisey dedimi hatirlamiyorum
Adam birde evli yani? Sana bunları söylüyor? Gözü olabilir sen dikkat et
Ya kendi gozu varda diyosa neyse onu atlatirim ama bana kotu seyler yaptirmak istiyosa arkadasimda bundan haberi vardir cunku yaninda soyledi arkadasligi kescem
Bence bulunduğu ortama girme arkadaşlığını bile kes gerekiyorsa insanların ne zaman ne yapacağı belli olmaz
Kizda anca kendi derdini qnlatiyo benim derdim olunca hic ilgilenmiyo
Ayy o zaman ona arkadaş bile denmez, hep ben hep ben olmaz
Bu adam beni satmak mi istiyo ya
Yok günahını almayalım da sen uzak dur önlemini al
Tam olarak ne demis anlamadim ben bu tarz cumleleri cozemiyorum
Yani kolay para kazanman için bir yol demek istiyor yanii güzel alımlı kızsın bu işten iyi para kazanırsın demek istiyor
Serefsiz ona neyse
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!