Belli bir zaman sonra rutin haline gelip sıkılır mısınız

Belli bir zaman sonra rutin haline gelip sıkılır mısınız

Açıkçası evlilik hayatı paylaşmak mutlu olmak eşim dediğin insanlar yarımken tam olmak demektir ama maalesef insanlar artık evlilikte birbirine tahammül edemiyor her iki tarafın ailesi de muhakkak sorunlar yaşıyor aslında kişilerin sorun yaşamasının evliliklerdeki sorunların en büyük sebeplerinden bir tanesi ailelerin arasındaki anlaşmazlıklar ve kültür çatışmalarını olduğunu söylemek yalan olmaz.
Çünkü bizler insan olarak hiçbir zaman doğrunun peşinde koşmuyoruz her zaman için kendimizi haklı görme peşinde koşuyoruz Bu da bizi haklı iken haksız konuma getirecek durumlara sevk ediyor, tabii zamanımızda evliliği sadece cinsellik olarak gören erkekler var sadece evliliği kadının işte hizmet etmesi olarak görenler var Bu kadınlar da buna mukabil olarak işte ben bir erkeğin kölesi değilim ben yemek yapmak zorunda değilim gibi cümleler kuruyorlar ya böyle şeyler hoş şeyler değil yani hiçbir şeyi zorunluluk ya da yapmamak açısından düşünmemek gerekiyor hepimiz insanız evlilik dediğiniz şey bir yerde insanların birbirini anlaması birbirini dinlemesi birbirine sahip çıkması demektir, yani bir evde yemek yaparken yemek yapmak neden kölelik olsun Üstelik büyük sevaptır tabii ki eşi de bir yerden tutar yardım eder yani artık böyle yanlışlara böyle ayrımcı konuşmalarından uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.
Bir de Türk toplumunda yapılan en büyük hatalardan bir tanesi ya işte abim evlendi kardeşim evlendi kuzenim evlendi falan filan evlendi Ben evde kaldım evlenemedim evlenecek kimseyi bulamadım ben böyle mi kalacağım gibi saçma sapan düşünceleri kendisine sorun haline getiren insanlar yani önüne kim çıksa evlilik yapma derdinde, daha sonrasında da bunun en büyük cezasını yine insanların kendisi çekiyor ama farkında değiller.
Netice olarak evlilik aile kurmaktır hatta başkasının ailesine ailen bilmektir ama bunu yaparken de eşinle kendi ailen arasındaki dengeyi İyi korumalısın bir tarafı fazla tutarak bir tarafını her dediğini yaparak diğer tarafı bir kenara atmak doğru olmaz.
Cevap
2Cevap
Mutlu olmak
Sevdiğin kişiyle aile kuruyorsun hayatını paylaşıyorsun. Bundan neden sıkılayım ki
sıkılıyorum ben bazenn
Doğru insan ve doğru zaman da yapıldığı zaman güzeldir, ama ben evlenmeyi düşünmüyorum aşka inancımı kaybedeli çok oldu 14 yaşında kaybettim şu an 19-20 yaşındayım
neden kaybettiniz ki
Adam sevdiğimi sanıp s*erefsiz sevmiştim o yuzden
o zaman yasınız biraz ufak simdi büyüdün herkes aynı değil kardeşim
Olabilir ama benim düşüncem bu
Saçmalık bence bana göre.
nneden saçmalık
Yeni bir hayata geçiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?