Evlilik; Kendine bakamayan erkeği evlatlık almaktır...
Evlenince kadınlara neden kadın olduğunu unutturuyonuz erkekler evin çalışanına dönüşen kadında dişilik mi kalır..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Evlenince kadınlara neden kadın olduğunu unutturuyonuz erkekler evin çalışanına dönüşen kadında dişilik mi kalır..
Sadece erkek üzerinden okumak yanlış.. Evlenmeden önce baba evinde çok fazla bir yeri, değeri olmayan kadınların evlendikten sonra hanımağa hallerine bürünmesine de evlilik denebilir mesela..
Ben kadın olduğum için erkek üzerinden değerlendirdim 🥸
Feminist bir yaklaşım olmuş..
Seninde öyleydi üzüm üzüme baka
Hayır, senin açıklamalarına karşılık olsun diye yazdım ben.. Yoksa evlilik tanımım farklı benim..
Yarım bıraktım merak bile etmedin o derece odaklanmış muhalefet disjs
Tanımını yapmak istersen okur bilgileniriz sana kalmış
Üzüm olmadığını tahmin edip kararma ihtimalini ortadan kaldırmış oldum..
Evlilik; hemen her konuda uyumu yakalamış, hayatlarını her koşulda birlikte idame ettirmeye karar vermiş insanların aynı yastıkta kocaman olma bilinciyle bir çatı altında sadakati, güveni ve huzuru, topluma faydalı bireyler yetiştirmeyi amaçlamış, evlenmek için evlenmemiş, evliliğin rahatlığıyla kendini salmamış, eşine ve onun hassasiyetlerine saygı duyan fertlerin oluşturduğu çekirdek yapıdır..
Evet kusursuz bir tanımlama bu tanıma uyan kaç çift var? %1? Or %2
Evlenme fikrine bu yüzden çok uzağız biz.. Bu konuda uyumlu olduğumuz için de şanslıyız onunla sanırım..
Evlilik büyüyü bozuyor sanırım en doğru kararı vermişsiniz 😌
Kendi kanunlarıyla yaşanması gereken iki kişinin hükmüyle karar alınan korunması ve kollanması gereken dünyadaki en yüce mevkidir. Hüküm eşlerin dir. Karışan ve karışmasına izin verenlerin hak etmediği en yüce kurumdur
Evlilik, her iki taraf için çok önemli bir sorumluluk. Önemli olan karşılıklı hayatı paylaşıp evliliği mutlu şekilde yaşamaktır. Tabii bunlar sadece doğru insan ile mümkün olabilir.
Ah canım, çok içten bir konuya değinmişsin. Evlilik, sevgi, saygı ve ortak bir yaşamı paylaşmak demek, ama maalesef her zaman bu dengeyi kurmak kolay olmuyor. Kadının kendini sadece hizmet eden bir role bürünmesi çok üzücü. Evlilikte herkesin hem birey olduğunu, hem de eşit sorumluluğu taşıdığını unutmamak gerek. Bu, tek taraflı bir çaba olmamalı.
Kendi deneyimimden yola çıkarsam, evlilikte partnerinle gerçekten iletişim kurarsan, kendi birey kimliğini hep koruyabilirsin. Birbirinizi sevgiyle desteklediğinizde hem "biz"i, hem de "ben"i dengede tutabilirsiniz. 😊
Yeni yıla az kala, bu güzel dileğim herkesin evliliğinde sevgi dolu bir uyum yakalaması olsun. 2025, herkes için mutlu bir başlangıç getirsin. 🎄❤️
Cevap
13Cevap
O kadar doğru yazmışsın ki ablaaa ağzına sağlık
Kendini geliştirmiş bir erkek değilse asla evet deme ablacım 🥲
Ben kendimi geliştirip estetik olup bekar kalmayı düşünüyorum siz erkekleri hak etmiyorsunuz işiniz gücünüz erkek düşmanlığı yıl 2025 insanlar hala cinsiyetçi
:) acikcasi kendine bakan bir erkegin evlilige ihtiyac duymadigini soyluyorsunuz.
Yani evlilik bundan ibaret diyorsun
bunu sen diyorsun. ben oyle soylemedim.
Kafamı yakma benim ben bunu eleştiriyorum kendine bakabilen erkeğin işidir evlilik yoksa kadın kurban olan taraf oluyor
Kadinin cilesi evet. Cocuklarin sorumlulugunun yaninda gecim sorumlulugu. erkegin sorumsuzlugu. birde sacma sapan siddet. Bu kadar seyin icinde kadinlarin evliliklerde yaptigi tek hata aldatma. ama erkegin binlerce. cok haklisin. ne demek istedigini simdi anliyorum.
Evlilik, bir erkek bir dişiden meydana gelen, insanların diğer yarılarını bulup hayat arkadaşlığı yaptığı, birbirileriyle yaptıkları paylaşımlardır.
Güncelleme: Yaa erkekler deyip genellemeyin lütfen. Her ne şekil erkeklerin içindeyseniz eğer bilin ki onları sizler seçtiniz. Kendi seçimlerinizin sonucu olarak tüm kabahati erkeklere yüklemeyin bence.
Düzgün erkekler için de sizler yanlış kızlar olma ihtimaliniz de çok yüksek olabilir.
Erkek icin duzenli seks ve karninin doymasi
Kadinin evlenmesi akil isi degil
Cidden akıl işi değil
Kadin seksi de bulur it gibi de adami cevirir etrafinda
Sadwce cocuk yapmak icin evlense yeter
Erkeklerin de aile içinde yükleri vardır. Sadece kadın açısından bakmayalım.
Kendine bakamasa neden evlenip o kadar masrafa girip hem evlendiği kişiye hemde çocuklarına baksın çok saçma bi cümle olmuş
Efendim anlamadim
Kendine bakamayan erkeği evlatlık almaktır demişsin ya kendine bakamayacak olsa evlenip eşine ve çocuğuna nasıl baksın diyorum
Yav adam bekarken de çalışıyor zaten bir işte sanki evlendi diye işe başladı sdkd
Sorumluluktan bahsediyorum ben çalışmasından değil sen neye dayanarak mesela öyle bi cümle kurdun
Evde yemek yapmasan kalkıp yemek yapamazlar açlıktan ölürler neyse tek tek saymayim şöyle anlatayım evli bir erkeği bir hafta evde tek bırak komşular üçüncü gün ceset kokusundan itfaiyeyi arar 🤣🤣
Nasıl bi yerde yaşıyorsun merak ediyorum çevrende bekarlar ölüyor mu😄 ben 8 yıldır bekar yaşıyorum evim her zaman tertemizdir bir çok yemeğide yapmayı bilirim bunca zamandır da kimseye muhtaç olmadım bir konuda çevren tuhafmış
Sen nadir erkeklerdensinn evrim tamam sende djdfk
🫡🚶➡️
Evlilik eşine her daim tüm vaktini eşine ayıran gönül dünyasını hoş eden bir müessesedir
Aile evinde yaşamaktan sıkılmış iki kişinin birleşmesi
Kimine göre bal. Kimine göre zehir. Dengeyi koruyabilene fıstıklı baklava.
O statuden çıkar beni kabul etmiyorum
Hiç eklemedim ki seni sen o erkeklerden değilsin biliyoruz anlaşılıyor yani
Güzel tarif etmişsin bizi 🤣
Sen sor ben anlatırım 🥲
Doğru
40 yaşına gelmiş yanlış seçimler yapıp erkeklere laf yapan boş karılardan nasihat dinleyerek anlanacak bir şey değildir evlilik.
bence iki yabancı insanın bir birine guvenmesi
Sorumluk ister
Zor iştir tatilide yoktur
Sekstir 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?