Beyler böyle bir sevgiliniz olsa ayrılır mıydınız?

Ben sevgilimden çekiniyorum.23 yaşındayım ve kendisi ilk sevgilim. O 28 yaşında. 4 aydır sevgiliyiz. Onunla konuşurken yüzüne uzun uzun bakamıyorum hep kafamı çeviriyorum. Ona kolay kolay seni seviyorum bile diyemiyorum. Üç buçuk ay boyuna elimi bile tutturmadım. Daha yeni yeni izin vermeye başladım. Beni öpmek (yanağımdan) sarılmak istiyor bazen buna müsaade ediyorum ama bir iki kere yaptıktan sonra yeter deyip kendimi geri çekiyorum.

Onu sadece bir kere öptüm o da hemen öpüp geri çekildim. Sonra bir daha da öp dediğinde kabul etmedim.

Sevgilim bana ilerde evlendiğimizde de böyle olmamdan korktuğunu. Bu ilişkinin bu şekilde sağlıklı bir yere varamayacağını söylüyor. Sizce haklı mı?

Kendimi nasıl değiştirebilirim?

Güncellemeler
+1 yıl
Bana daha da yakınlaşalım bir şeyler yaşayalım hiç demedi. Onun derdi bu değil söylediğibe göre benim onun yüzüne karşı bir kere bişe seni seviyorum diyememem, ona hiç aşkım canım vs diye hitap etmemem sorun ettiği şey bu.
Bir keresinde neredeyse iki saat bana seni seviyorum dedirtmek için uğraştı zor bela söyledim onu da. Neden böyleyim bilmiyorum ama değişmek istiyorum
Beyler böyle bir sevgiliniz olsa ayrılır mıydınız?