Bazı insanlar, " Aman ya, ne olacaksa olsun. " diyip salıyor...
Kötü giden ilişkini toparlamak için çaba gösterir misiniz yoksa akışına mı bırakırsınız?

Bazı insanlar, " Aman ya, ne olacaksa olsun. " diyip salıyor...
Kötü giden ilişkini toparlamak için çaba gösterir misiniz yoksa akışına mı bırakırsınız?
Kötü giden ilişkiyi akışına bırakırsanız biter zaten 🤗 illede toparlamak için tek tarafın değil iki tarafında silkelenip biz ne yapıyoruz , bize ne oluyor demesi lazım. Tek tarafın bu konuda çabası akıntıya karşı kürek çekmek gibidir. Yerinde saydırmaya yarar geride gitmez ama olan kürek çekene olur.
Çaba gösteririm. Şöyle örnek verelim: "Cildinde sorun yaşayan iki insan var diyelim. Biri cildi için araştırmalar yapıp maskeler bakımlar yaparken diğeri "amaaan sanki eskiden krem mi vardı" diyip salarsa iki insanın cildindeki güzellik de farklı olur. Bakım yapmayan insanın cildi için uğraşmayan insanın "Tanrım niye güzel değilim" diye sormaya da hakkı yok. Çünkü cildine gereken değeri vermiyor ki... Aynı durum ilişkiler için de geçerli. Ne kadar çok çaba ve emek verilirse kötü günde, zor anlarda o kadar temeli sağlam ve güçlü bir ilişkiye sahip olur insan.
Tuhaf bir örnek oldu belki ama anlayan anladı bence. Çaba olmalı gerçek bir ilişkiyse, her iki taraf da çaba göstermeli..
cabalamak gerekir diye düşünüyorum
thanks ✌🏻
Np. :)
neden kötü gidiyor..
benden yana mı ondan yana mı bu önemli benden ise sorun çabalarım elbette ancak tek başıma çabalamak hiçbir şeyi düzeltmez maalesef..
Cevap
3Cevap
Çaba gösteririm
Bitsin diye başlamadım ki, ilk zorlukta arkamı dönüp gideyim. Çabamı her zaman gösteririm. İnceldigi yerden kopacak duruma gelene kadar devam.
Kötü giden bir ilişkiyi toparlamaya çalışmam. Karşı tarafın çabasına, isteğine bakarım. Bir şeyler yolunda gitmiyorsa bir sebebi vardır. Olmuyordur bu yüzden çabalamam. Düzelecek bir şeyse konuşulur ama düzelmeyecek bir şeyse ayrılmak gerekir.
Akışına giderse o akış durmaz. 😃 Çaba göstermek gerekiyor eğer duygular varsa, yoksa salla gitsin zaten ama seviyorsan neden uğraşmayasın ki? Bekle bekle nereye kadar...
İlişkinin içinde ihanet yoksa eğer ilişkiyi toparlamaya çalışırdım. Olmuyorsa eğer zorlamazdım, ayrılırdık
Akşına bırakırım gidişata göre hareket ederim.
Toparlanacak yeri varsa elimden geleni yaparım yoksa incelediği yerden kopsun.
Sevdigim ve sevildigimi bildigim bi iliskim varsa cabalarim
Karşımdaki kişi hakediyorsa her şekilde çaba gösteririm
Çabalıyorum elimden gelenin en fazlasını yapıyorum kolay bitiremem bir ilişkiyi
Çabalamam kötü gidiyorsa bitmiştir
Akışına bırakırım baktım akmıyo ipler kopar
Çaba göstermek istemem yorulmak istemiyorum çünkü
Kimse için uğraş vermem
Akışına bırakırım
çabalarım
Kotu gitmisse illa sebebi vardir ayrilirim
Ugrasmam giden gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?