Sizce sevgili nedir, kime denir?
Kalbimde hissettiğim aklımdan düşmediği an benim için tamam, olanlar olmuştur ❤️
Dip Not: Yine duygusal modu aktifleştirmek istedim. Bu şarkı benden herkese gelsin. Akşamınız sevgiyle, varsa sevgiliyle geçsin... 🥰🤍

Sizce sevgili nedir, kime denir?
Kalbimde hissettiğim aklımdan düşmediği an benim için tamam, olanlar olmuştur ❤️
Dip Not: Yine duygusal modu aktifleştirmek istedim. Bu şarkı benden herkese gelsin. Akşamınız sevgiyle, varsa sevgiliyle geçsin... 🥰🤍

#SelamGençlik 🍀🍀
Güvendiğim ve güvende hissettiğim insan olsa gerek. Huzur. Hayatı dolu dolu, birlikte yaşadığım. Gözlerine hayranlıkla dalıp gözlerinde kaybolduğum ve kendimi bulduğum. Beni kırsa bile vazgeçemediğim..🍀🍀
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
Sevgili; hayatının iyi ve kötü günlerini paylaşacağın, sana gerçek aşkı ve güveni yaşattığında sonunda nikah masasına oturacağın kişidir. Her sevgili durumu, bitmemek için başlar ama zaman içerisinde doğru kişi olmadığını anladığın da biter. Bir de sonradan öyle biri çıkar ki karşına, sana tüm geçmişi unutturur ve aklını başından alır. Onu düşünmek bile yüzünde tebessüm olmasına yeterdir. Sevgili olmak zor zanaat aslında. Sadece iyi gün değil, kötü günde bile yanında olmak gerekir. Kendinden ödün verip, onun özel olduğunu göstermek gerekir. Tabi tüm bu güzel şeyler gerçekten hak eden kişiye gösterilir.
Sevgi kelimesi bildiğim kadarıyla eski türkçede zahmet , sıkıntı eziyet anlamına geliyor. Sevgili de benim için zahmete, sıkıntı ve eziyetlere birlikte göğüs gerdiğin, her durumda yanında olarak seni en iyi anlayan, birlikte kavilleşebildiğin insandır.
Kısaca; yürek hoplatan kişidir 〽️❤️
Cevap
11Cevap
Hayatın anlamı
Sevgili beni çınar ağacı evi bilendir bana göre görmediğim yerde gözüm , duymadığım yerde kulağım olandır.
En yakın dostum arkadaşım sırdaşım
Çocuğum , kadınım olabilendir.
Mutlak güven ve sadakatini hissettiğim kişidir.
Hayatımın değilde canımın merkezinde olandır
Deliligim, bilgeliğim ve merhametimden mutlak haz alandır.
Tutkularimin ve arzularımin karşılığı olandır ( yalnızca seksüel olarak değil )
Zor günde yanında olan, varlığı ile huzur bulduran kişiye sevgili denir. Karanlığına güneş olan, kışına bahar olan insan sevgilidir.
Birlikte gülüp, eğlenebildiğim, birlikte üzülüp birbirimize omuz olabileceğimiz, göz göze bile anlaşabildiğim, her şeye rağmen güvenebileceğim, her konuda yanımda olup arkamda duran bana destek olan kollarında huzur bulduğum bir insan ve dahası...
Uzakta da olsa, yastığından onun kokusunun gelmesidir bazen..
Bu şarkının sözleri gibi tanımlarım 👌👌
iyi kötü her anımda yanımda olan, yanıma koşan, sarıp sarmalayan, bizden vazgeçmeyen, beraber ağlayıp güldüğüm diğer yarım
Güldürmek mutlu etmek için elinden geleni yapan,
Güldüğün mutlu olduğun an çekip giden
Varlikla yokluk arasindaki ince cizgidir sevgili.
sevgili demek sırdaş , dert ortağı , arkadaş kısacası her şey demektir
Gözlerinde kayboluyor isem ve sesi kalbimi yakıyor ise o benim sevgilimdir.
Açılaman çok güzel olmuş.
Eğer birini ailen kadar seviyorsam ve benden birisiymis gibiyse sevgilidir benm için
Huzur bulduğuna, dalıp önlü hayaller kurduğun, gözlerim doldu ya :(
Birbirimize omuz olmak olarak tanımlarım..
Bana yakın olan değer veren
Hiç sevgilim olmadı ki bunu deneyimleyemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?