Harama bulaşmak demek benim için. Şimdi linçlemeye gelen bir tayfa olabilir. Olsun umrumda değil. Çünkü gelecek birkaç olumsuz yorum yüzünden düşüncelerimi değiştirecek, saklayacak değilim. Çağın hemen herkese dayattığı bir zorunluluk haline geldiğini düşünüyorum sevgililiğin.
Genç misin? Sana sorulan ilk soru, sevgilin var mı? Yoksa ve güzelsen sende bir sorun varmış gibi bakılıyor. Yakışıklı mısın, giderin varsa yine aynı soru. Neden, olmak zorunda mı? "Değil!" İslam dininde sevgililik diye bir şey yok. Ben müslümansam buna uygun yaşamam da gerekiyor. Dinin islam değilse okuma bile yazdığımı. Direkt kaydır geç. Ama müslümansan seninde bazı şeylerin farkına varman gerekiyor. Benden günah gitti ☯
Birbirimize sırtımızı tam bir güvenle dayamak, birbirimizin yokluğunda bile birbirimizin gözlerimizin içine bakıyormuşcasına tam bir dürüstlükle hareket etmek, birbirimizi üzen insanlarla samimi dost/ kanka modunda olmamak bence bunlar. Güveni bunlar oluşturur çünkü. Sevgili, aşk veya eş; ne olursa olsun güven daima tutkudan önce gelir.. 🍀🍀🧚🧚
Yakın arkadaş, sırdaş, derttas , Candaş , en bi güvendiğim, sevdiğim, kıymetli olan , canımın merkezine koyduğum, düşkün olduğum, Her şeyin her duygunun tek bir kişide toplanması
Ama günümüzde bu tarz duygular ve isterler para etmiyor 🥺
Arkadaş, sırdaş, dertlerini paylaşabildiğin, çoğu şeyini bilen, fedakar, vefakar, yeri geldiğinde dost olabilen.. Her zaman yanında varlığını hissettiğin, gözü kapalı güvenenileceğin, sadık, bağlılık duygusu yoğun.. Kolay değil sevgili kelimesinin altını doldurmak..
Çok şey, hayatın eksik kalan tamamlanması gereken zamanı. Güzel anıların kendinisi, varlığı rahatlatan…. Demek isterdim kendisine ama geçti gidiyor hayat.
eskiden olsa o dediklerini derdim de bu siteyi gördükten sonra insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük ve alabileceği en büyük yük olarak görmeye başladım
"Herkes hayatının en karanlık olduğu dönemlerde o hayatı aydınlatacak birilerini arar durur. Oysa o karanlığı aydınlatmak değil de en karanlık anlarda bile yanında oturacak birine sahip olmak önemlidir." Benim için bu demek 🔥
Bir enkaz sonrası sana uzatılan o ilk el gibi... Karanlığına ışık, umutsuzluğuna umut olan. Her şeyin bittiğini sandığın o ânda, "tut elimi" diyerek aldığın ve alacağın nefeslere yoldaş olan... 🦋
Uzun boylu kaslı ve zengin erkeklerin yanındaki hanım kişidir.😊 Biz Black Pillcilerin biricik sevgilisi yalnızlıktır.😊 En büyük umut gerçeklerle yüzleşmektir. 😊
Bilmem hiç sevgilim olmadı ama bence insanın sevgilisinin olması ayrıcalık çünkü insan yalnız kalmaz sevildiğini hisseder mutlu olur ben hep sevgilisi olanlara imrenerek yaşadım ve eksikliğini hep hissediyorum