Sevgilim arkadaşımı çok güzel bulduğunu söyledi, ayrılmalı mıyım?

Ikimizinde ortak arkadaşı aslında ama biz cok yakınız. Arkadaşımda gerçekten çok güzel alımlı bi kız bugün arkadaşlarımız hakkında konuşurken onun hakkındaki düşüncelerini söyledi ve baya abarttı. Başta karakterinden hoşlanmadığını söyledi çok bencil ve insanları kullanan biri dedi bende neyi gördün ki dedim o da görmedim ama iyi niyetli biri değil çok kurnaz zekasını hep kötülüğe kullanıyor dedi. Dış görünüşünü sordum merak ettim beğeniyor my diye ama sormaz olaydım tüm bu kötü özelliklerine rağmen dışı melek gibi xok güzel hele gözleri o bakışları insanı mest ediyor dedi ben soka girdim tabi bir şey diyemeden dinlemeye başladım sadece bir övdüki kızı anlatamam saçları parıl parıl parlıyor fizigi zaten on numara dudakları desen diyip sustu sinirlendiğim anliyinca kavga ettik zaten sonra sen sordun p zaman sormasaydin dedi bide trip attı yani ama çok kırıldım ayrılmak istiyorum ama istemiyorumda kızla arkadaslogimi bitoricem
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldık. Ayrılır ayrılmaz o kıza gidip teklifte bulundu sinirle kızı arayıp agzima geleni saydırdım kızla da aran bozuldu sevgilimlede ayrıldık. Nwyseki kız onu reddetti yoksa daha çok yipranirdim
Sevgilim arkadaşımı çok güzel bulduğunu söyledi, ayrılmalı mıyım?