Şimdi olay şöyle başladı ben kontrol etmiyordum ama beni twitterdan eklemeden önce orada bi kız vardı hem instada hem twitterda ekliydi onu ilk çıkardı her yerden sonra beni ekledi aradan biraz zaman geçti kız yine eklendi instadan. Başka kızlarıda ekliyor tabiki ara ara. Ben ilk bi dedim instanda rahatsız olduğum şeyler var diye tatlı dille oda girdi bi 2 3 kızı çıkardı o cıkardıklarının icindede herkese açık hesaplı bi kiz vardı çoğu fotoaunu beğenmişti sonra geri çekmişti ama daha sonra yine başkalarını eklemeye devam etti bende sinir oldukça oldum en son direk isim vererek sordum öylesine keyfi çıkardım burdan bi arkadastı geri ekledi kabul ettim falan dedi diğer eklediklerinede coğu tanıdık listemdekiler diye savunma yaptı ama çıkardı yine 3 4 kişiyi bende sinirlendim iltifat falan etti ben konuşurken daha çok sinir oldum şu an biraz soğuk yapıyorum ama o hicbir şey olmamış gibi davranıyor sizce haksızmıyım abartmış mıyım yine baska bi kızj cıkardıydı geri eklenmiş fotosunu beğenmiş kızın onuda söyledim arkadaşının eski sevgilisiymiş bundan bakmak icin ekletmiş fotosunu da beğenmiş haberi yokmuş.
+1 yılAynı durumu bende yaşadım, ve gerçekten bazı noktaya gelindiğinde tak etmişti bana bu konuda psikolojik şiddete maruz kaldım sana tavsiyem biraz daha gözlemle bu tarz şeyleri senden önde tutacak kadar tartışmaya giriyorsa ayrıl ben öyle yaptım.
010 Yorumla
Soran+1 yılBen bu konuda 2. kez dedim yine aynısını yaptı uzatıncada instamı kapatayım istersen sorun olsun istemem aramızda dedi veya arkadaşımı arayım soylesin sana inanmıyosan diye dedi eski sevgilisine bakması için buna eklettirmiş güya fotosunu falanda arkadası begenmis bende istemiyorum dedim, ve tartıştığımız halde çıkarmadı bu kizı arkadaşının eski sevgilisiya bakacak arkadaşı çıkarmadı
- +1 yıl
Bir şey söyliyim mi aynılarını yaşadım bu kadar olur yani. Sözde arkadaşı eklettirmiş yok öyle yok şöyle bahane hep. İstersen kapatiyim hesabımı dedi bir şey dememiştim sonra kendisi kapatıp geri açtı yani hep boş. Sonra özgürlüğümü kısıtlıyorsun'a dönecek konu iyi izle. Ben şu an ayrıldığım için mutluyum çok sabretmiştim.
Soran+1 yılHâla ekli o kız insan tartısma oldu cıkarayım der ama bu ertesi gün kendini storye atıyor falan Yazmadım hiç seni özledim niye hiç yazmıyosun falan dedi rahat bırakiyorum istediğin gibi takıl dedim ne takılması duzgünce konusacaksan yaz yaptığım bişey yok böylede olmaz ki falan dedi bende yazmadım 5 gündür konusmuyoruz
- +1 yıl
İnan ilişkinizden daha önemli değil o kız çıkarabilirdi biraz gamsız galiba sevgilin
- +1 yıl
Ayrıca bence şu an düşüncelerini de paylaş karşındakiyle senden o kızı çıkarmanı beklemiştim vs vs.
Soran+1 yılBana duzgünce konusacaksan yaz dedi bende yazmıyorum kendi o kadar isteseydi 5 gün geçti yazardı hic konuşmadık o günden sonra ertesi gün kendini paylaşıyor instada
- +1 yıl
şu an adımı senden bekliyor sanırım eğer inatçı biriyse yazmaz
- +1 yıl
Bence bu konuyu konuşmanız gerekiyor ertelenirse üstünü kapatmaya çalışırsa işine gelmediği içindir o zaman artık düşünme vaktin gelmiş demektir bir de burcu ne sevgilinin cidden merak ettim
Soran+1 yılBaşak burcu ama yazmıyor zaten dahada yazmaz çıkarmiyorda o kızı başkalarına yazıyordur sıra bana ne zaman gekecsk bilmiyorum
- +1 yıl
O zaman sen de yazma hatta sen de normal devam et storyni paylaş hatta kısasa kısas yap sen de tadığın erkekleri ekle yok öyle dünya
En İyi Cevaplar
+1 yılTakip ettiği kızlara bakarken sence ne düşünüyordur : ay ne iyi insanlar? Ay ne hatunlar bee. İyi insan demeyecegine göre, gözü başkalarında olan adam sana isntagrami kapatın dese nolur demese nolur neguzel işte evlenmeden görüyorsun adam haatina birini alınca bile bı çizgi duruş gosterememis. Hala sanayi vantilatör gibi gözü fırıl firil. Instagrami kaparsa faks açsa nerden haberin olacak. Ya bunları sorun etmeyeceksin ya da kendine uygun birini bulacaksın. Bu senin onu onemsedigingibi önemsemiyor seni, ya da senin sorun gördüğünü sorun görmüyor. Şüphe zarar verir. Derdine ne güzelim ye iç gez gününü gün et bı erkeğe bağlanmak deliliktir
018 Yorumla
Soran+1 yılBen bu konuda 2. kez dedim yine aynısını yaptı uzatıncada instamı kapatayım istersen sorun olsun istemem aramızda dedi veya arkadaşımı arayım soylesin sana inanmıyosan diye dedi eski sevgilisine bakması için buna eklettirmiş güya fotosunu falanda arkadası begenmis bende istemiyorum dedim
- +1 yıl
Ona inanmayıp arkadaşına mi inanacaksin? Arkadaşım kuzenim yapmış yalanına hala inanan var mı? Guvenmiyorsan kapatayım demek yerine normal sağlıklı insanlar gibi kendini iradesine sahip çıkamıyor mu? Kendini kontrol edemiyor mu başında bı çoban mi lazım. Böyle bi adamı hayatın boyunca sürekli kontrol etmek seni yormayacak mi? Neden daha güvenilir bı iliski içinde olmayı tercih etmiyorsun da dedektif olmayı seciyorsun
Soran+1 yılAnlıyorum uzun süredir böyle sadece sebep aradım acaba baska bir şey mi diye mesela tartıştık ama hâla güya arkadaşının eski sevgili olan kiz ekli çıkarmamıs Yazmadım hiç seni özledim niye hiç yazmıyosun falan dedi rahat bırakiyorum istediğin gibi takıl dedim ne takılması duzgünce konusacaksan yaz yaptığım bişey yok böylede olmaz ki falan dedi bende yazmadım 5 gündür konusmuyoruz
- +1 yıl
Biri sana 5 gündür yazmıyorsa ilgilendiği başka biri vardır sen yedeksindir unutma. Bırak kendi hayatına bak. Umursama tepene çıkarma. Ordan yüz bulamazsa gelir gene
Soran+1 yılBeni de bulur eski yerinde beklesin beni aptal yerine koymak resmen bu bide bu sene adını koyalım falan diyordu ben bu kizlardan rahatsız oldugumu dile getirince seni ne zaman istemeye gelelim falan hemen böyle demeye başladı
- +1 yıl
Bı cacık olmaz ondan. Bence hiç evlilik meraklısı olma ilişki testi var mesut sürenin aç bı izle. Kafanı dağıt. Başka ilişkileri gör kıyasla kafanda oturmayan şeyler varken istese nolur istemese nolur. Evlensen nolur. Bence kendini geliştirmelisin kendini tanımalisin kendi kendine yetebilmelisin. Evlenince sen evi beklicen o dışarda yine Fink atmaya devam edecek neden acele edersiniz böyle bı hayat için bilmem
- +1 yıl
Zayıf insanlar intikam alır, güçlü insanlar affeder, zeki insanlar umursamaz ve bidaha fırsat vermez. Zeki ol lütfen. Seni kim nereye koyuyorsa sende oraya koy. Sen onun hayatinim merkezinde deilsin sende onu hayatının merkezine koyma. Benim istediğim olmazsa ayrılırım diye de gözünü korkutma. Manipüle etme. Kafana yatmayan yerde durma. Kafana yatiyorsa şüphe duyma
Soran+1 yılYatmıyor kafama sadece abarttım mı diye düşünmüştüm kendimi suclamıştım biraz ama abartmadım şu an anladim kendisi çok rahat hâla çıkartmiyor kızı kendini storye atıyor foto paylaşıyor
- +1 yıl
Sanki Instagram hesabı parayla alınıyormuş da arkadaşınin da parası yetmemiş de bu da yazık dur yardım edeyim deyip kendi hesabını kullanmasına izin vermiş. Ortalık fakr hesaptan geçilmiyor :) yani bunun başka bir yolu yok muydu. Kızlar kızların takip isteklerini daha çabuk kabul eder sana da diyebilirdi şu kızı bir takip etsene Bizim arkadaşın eski sevgilisi neler paylaştığını merak ediyor ekran görüntüsü al at bize yardımcı olalım da diyebilirdi. Bu hikayede kandırılıyorsun
Soran+1 yılEvet inanmadım zaten senin arkadaş tuhaf heralde baya dedim inanmıyorsa yarın arayım konuş dedi istemiyorum dedim tamam dedi
- +1 yıl
Yani arkadaşlar birbirini idare eder. Arasan oda onu doğrulayacak. Canım bence sende kendini kapatma hayata. Bir kişiye köru körüne bağlanma ve sakin ipleri verme evlenmeden birlikte olma. İpler hep elinde olsun ve hep terkedebilecek konumda ol , insan olursa yürürsün olmazsa yurumezsin bu gücü verirsen karşındaki elinin altında görur. Çok çabuk belli etmiş kendini. O takip ettiği kız gibi ol. Erkekler umursanmadigi yerde daha çok ilgilenir. Ve iki gün sonra çiçekle böcekle kandırarak gönlünü alacak özgürlüğünü kimseye verme
Soran+1 yılBu resmen aldatmak kuzenime anlattım daha tam ciddi bir sey olmadığından öyle yapıyordur yavas yavas vazgeçer ciddileştikçe dedi ama o zaman da yapar
- +1 yıl
Dedimya seni senin onu koydugun yere koymamış. Konuştuğu birisin şu an. Bukadar. Senin içinse evleneceğin adam, hayat arkadaşın bisuru anlam yuklemissindir. Zaten insanı üzen şey insanlar değil onlara yüklediğimiz anlamlardır.
Çok da kimseye anlatma iki gün sonra evlenirsen mutlu fotoğrafını paylaşırsan aha bu böyleydi önceden midesiz derler.
Erkekler ilişkinin sorumluluğunu almaktan kaçarlar ve bir erkeği kontrol eden şey nikah ya da söz yüzük nişan değildir. Ya seviyordur gözü kimseyi görmez ya da sevmiyordur.
Ya da bunlari normal karşılıyordur. Sen çizgili ve şartlarını konuşursun kabul ederse adam gibi kabul etsin devam et kabul etmezse keyfi bilir yol ver gitsin. Onu bıraksam başkasını da alsan bu böyledir. Erkeklerin aklı cinselliktedir.
Kendini bunlardan çekebilmesi için kaybetmekten korkması lazım, çok iyi bı fiziğin görselin sohbetin olması lazım.
Yoksa ınstagram'ı kapat TikTok TikTok kapat Facebook, bitmez yani.
ya bu yeni düzeni alışıp bunları sorun etmeyeceksin kendini geliştirmeye ve kendinin ne kadar çekici ve farklı olduğunu ortaya koyacaksın.
Ya da sürekli böyle sorun çıkaran tipmiş gibi görünüp insanları kendinden uzaklaştıracaksın.
Yerinde olsam hesabımı güzelleştiririm giyim tarzımı güzelleştiririm daha seksi daha alımlı daha umursamaz görünürüm.
Gençliğimin bekarlığının güzelliğimin tadını çıkarırım.
Evlilik delisi olma evlenince evi bekleyip çocuk bakacaksın. Hayatını yaşa. zaten evlilik günün birinde olacak. Doğru kişiyle olsun sende kendini doğru tanıdığında olsun
Soran+1 yılÇok güzel konusuyorsun gerçekten şu an kendimi iyi hissettim dediğin tavsiyeleri uygulayacağım cidden beni kaybetmekten korkmadığından bu tavırları zaten bende evlenmek istemiyordum henüz 26 yasındayım ama 30 a kadar var diye düşünuyorum hep kendisi aşırı ısrar etti öyleki bu yaza düğün planlıyordu kendi kendine bende erteliyordum hep söylemistimde düşünmediğimi ama hep ısrar etti hatta sen düşünmeye düşünmeye benimde gider falan demisti içimden giderse gitsin diyordum😅evlilik zor çünkü biliyorum
Soran+1 yıl@bresta evet aynen öyle
- +1 yıl
Evlilik zor, sıkıcı, monoton, yemek yap temizlik yap çocuk bak aynı insan anlaşmaya çalış dengesizlikleriyle mücadele et , ailelerle mücadele et, kendine bak, sosyal olmaya çalış çocukla nekadar olabilirsenz herkes yönetmeye caliscam onu böyle yap şunu böyle yap, hergun ne pişirsem derdi kavgalar gürültüler ve nasıl olsa elimde gitmeyecek rahatlığı ile gevşeyen koca okuzlugu. Bunları yaşamak için acele etme iyi bı meslek yap ki, bunlardan arada kaçıp gidebilecegin bı ofisin olsun
Soran+1 yılEvet çok haklısın bende senin gibi düşünuyorum ama evlilikte ısrar eden erkeği ilk gördüm yani normalde tam tersi olur genelde
+1 yılHayır abartmadin sen onun sevgilisinden bazı konularda bir seylerine karışma hakkın var tabiki özellikle de kız konusunda sonuçta onun hayatındaki kız sensin ayrıca nasıl olurda fotosunu beğeniyor ama haberi olmuyor saçmalık ve yalan 🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bu konuda 2. kez dedim yine aynısını yaptı uzatıncada instamı kapatayım istersen sorun olsun istemem aramızda dedi veya arkadaşımı arayım soylesin sana inanmıyosan diye dedi eski sevgilisine bakması için buna eklettirmiş güya fotosunu falanda arkadası begenmis bende istemiyorum dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılDirek profilini kapattir çocukta rahat etsin sende rahat et.
Niye kasiyorsun ki.
Benzer şeyleri erkek yapsa kendine güvensiz dagdan gelmiş medeniyetsiz yemediği hakaret kalmaz.
Sosyal medyada sadece tanıdıklarını mi takip edersin.09 Yorumla
- +1 yıl
Sana olan tavrı davranışı hitap şekli değişirse sıkıntı var.
Eğer ilk günkü gibi davranıyorsa bence dert edecek bir şey olmaması lazım.
Soran+1 yılYazmadım hiç seni özledim niye hiç yazmıyosun falan dedi rahat bırakiyorum istediğin gibi takıl dedim ne takılması duzgünce konusacaksan yaz yaptığım bişey yok böylede olmaz ki falan dedi bende yazmadım 5 gündür konusmuyoruz
- +1 yıl
İlginc
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Ben sevdiğim kadınla 4 gün konusamycam ya hastanede yoğun bakımda olmam lazim ya da hafıza mi kaybetmiş olmam lazım.
Sen bu çocuğu sevdiğinden emin misin ya da bununla ileriye dönük birşeyler olur diyebiliyor musun
Soran+1 yılBana düzgünce konusacaksan yaz dedi ertesi gün kendini storye falan atıyor gonderi paylaşiyor umrunda değilim ben neden yazayımki
- +1 yıl
Peki neden bana düzgün konuşacaksan yaz diye bir şey soyledi
Soran+1 yılBana hicbir şey olmamış gibi niye yazmıyon hic falan dedi gün içinde tribimi bile çekmedi bende rahat rahat takıl diye yazmiyorum dedi ne takilmasından bahsediyosun iyice saçmaladin yaptığım bisey duzgünce konusacaksan yaz boylede olmazki dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYahu bu tartısma 1 aydır hala bitmedi mi bu kaçıncı sorusun ayrıl sende rahatla bizde tanımadıği kızlari neden ekliyor sevgilisi olan biri haklısın ayril
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz kendimi suçladım abarttım mı diye o yuzden farklı görüşleri görmek için soruyorum
- +1 yıl
Abarmadın haklısın kullanmasıni bilmiyorsan kullanma de son kez uyar ya da ayrılsın
+1 yılHaklısın, ben olsam güvenemem. Doğru birine benzemiyor sevgilin
14 Yorumla
- +1 yıl
Seninki gibi bir durumum olmuştu. İnstagramdan kızların fotoğraflarını beğendiğini fark edince, ayrılacaktım. Çünkü en nefret ettiğim olaydır. İnstasını kapattı problem çözüldü.
Kapattır sende
Soran+1 yılYazmadım hiç seni özledim niye hiç yazmıyosun falan dedi rahat bırakiyorum istediğin gibi takıl dedim ne takılması duzgünce konusacaksan yaz yaptığım bişey yok böylede olmaz ki falan dedi bende yazmadım 5 gündür konusmuyoruz
+1 yılBir yerden sonra okumadim. Böyle davranilmayi hak ediyorsunuz. Cunku durusunuz yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aynı şeyi sen yapsan diyorum, bylr rahat olur mu acaba
07 Yorumla
Soran+1 yılYaptım 2 3 kere ama geri çıkardım sacma buldum kendi de zaten bir şey demedi hiç bakmiyordur bile profilime
Soran+1 yılEvet kim bilir kimlere yazıyor sadece o kızı bile çıkarabilirdi bende hiçbir sey yazmayacağım kalsın böyke
+1 yılBenim ki si başkasını takip etse olay çıkartırım..
00 Yorumlane alaka ne münasebet iyi yapmışsın silmesini istemelisin
01 Yorumla
+1 yılEvet adam womanizer
01 Yorumla
+1 yılNe abartması hiçte abartmamışsın
01 Yorumla
Haklısın balım en iyisini yapmışsın
04 Yorumla
+1 yılay ne abartması çocuğu @ldürsen haklısın
05 Yorumla
- +1 yıl
ay ne diyosun senn hemen instagramını kapattır açmasın bidahaa
- +1 yıl
sakın yazma o ne zaman yazarsa tripli tripli ama sohpeti uzatırcasına yaz
- +1 yıl
sakın pişmanlık hissi yaratmaaa bi yeri kalkar
+1 yılHacı abla sen haklısın
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır abartmadın iyi yapmışsın
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılay biz bu yüzden ayrılmıştık en nefret olduğum konu
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkaç yıllık ilişkiniz , hayır gelmez bundan söyliyim
Soran+1 yılDaha 6 ay oldu Yazmadım hiç seni özledim niye hiç yazmıyosun falan dedi rahat bırakiyorum istediğin gibi takıl dedim ne takılması duzgünce konusacaksan yaz yaptığım bişey yok böylede olmaz ki falan dedi bende yazmadım 5 gündür konusmuyoruz
+1 yılevet amacı göz zevkis adecve
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tartisma boyutuna bagli
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbartmadın, haklısın.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu söylediğine pek inanmadım.
Bence sana teklif ettiği gibi , instagramini kapatsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısınız, ben de olsam tartışırdım.
00 Yorumla
+1 yılÇok vahim bir durum
02 Yorumla
- +1 yıl
İşin zor gerçekten hiç bir zaman tam olarak emin olamayacaksın sana güven vermiyor
+1 yılTanimadigini nerden biliyosun?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bu konuda 2. kez dedim yine aynısını yaptı uzatıncada instamı kapatayım istersen sorun olsun istemem aramızda dedi veya arkadaşımı arayım soylesin sana inanmıyosan diye dedi eski sevgilisine bakması için buna eklettirmiş güya fotosunu falanda arkadası begenmis bende istemiyorum dedim, ben konuyu açınca hemen giriyor 2 3 kişiyi çikariyor onu niye yapıyor o zaman
Yoo az bile yani
06 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşınin eski sevgilisiymiş kız, arkadası bakacak diye eklemis
+1 yılAbartmissin ne var takip ettiyse
07 Yorumla
- +1 yıl
Hmm 2 kez yaptıysa sıkıntı
- +1 yıl
Ayrıl sende uzatma
- +1 yıl
En güzeli demekki sevmemiş seni gözü dışarda becerebilevek kiz arıyor demekki
Soran+1 yılKendini storye falan attı tartıştıgımız ertesi günü silmedide hicbir yerden inadına mi yapıyor anlamadım ki sallamıyor ya da beni
- +1 yıl
Sallamiyor ya seni sevmemiş seni demekki
+1 yılHaklısın...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayır
00 Yorumla Sen haklısın
11 Yorumla
ayrıl
02 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar