Merhabalar merhabalar 🌹
Aşkın yaşı yoktur orası öyle acaba arada yaş farkının sınırı kaç olur sizce? Bence 10 yaşa kadar derim. Tabi gönül bu istisnalar yaşanabilir.
Aşkta yaş farkı maksimum kaç olmalı?

Merhabalar merhabalar 🌹
Aşkın yaşı yoktur orası öyle acaba arada yaş farkının sınırı kaç olur sizce? Bence 10 yaşa kadar derim. Tabi gönül bu istisnalar yaşanabilir.
Aşkta yaş farkı maksimum kaç olmalı?

Belirli bir yaş aralığının dışına çıkılınca zaten ortada aşk diye bir şey kalmıyor. O iş menfaate dönüyor. Bu menfaatlerden en önde gelen maddiyat oluyor. Tabi bizim toplumumuzda kadın baskılandığı için baskı gördüğü yerden kaçmak ve ona iyi bakacağına inandığı, kendisinden yaşça büyük insanlara sığınmak istiyor. Bu da bir menfaattir. Ben 5-6 yaş farkından sonrasının menfaat olduğuna inanıyorum. Kimse kimsenin kara kaşına, kara gözüne vurulmaz.
İşe alım yapar gibi eş seçenler de var.
Şimdi bir örnek vericem ama hemen yargılamayın. Bu şekilde çevremde 2 ilişkiye denk geldiğim için söylüyorum. Bu konuda görüşlerim biraz karışık. Bence sınırları zorlarsam abartısız 15 yaşa kadar bile çıkabilir ama çok çok nadir durumlarda. Mesela en başta iki taraf da reşit olmalı. İkinci iki taraf da iş hayatına atılmış olmalı. Üçüncü küçük olan kişi olgun olmalı. Dördüncü olgun insanlarla anlaşabiliyor olmalı. Beşinci büyük olan kişi daha az olgun olmalı. Altıncı beklentiler bir raddeye kadar olmalı ve sevgi daha ön plana çıkmalı. Yedinci hayat tarzları aynı olmalı ve birbirlerine ayak uydurabilmeliler😂
Sınırları zorlayarak 15 dedim ve çok çok istisnai bir durum. Çoğu kişi hevesle karıştırabilir. Bana kalırsa 4 ten fazla yaş farkı olmamalı. Ve bir taraf okuyor bir taraf iş hayatında kesinlikle olmamalı. Yaşa değil cidden başa bakıyor. Saçma bir şekilde uzattım ama sırf yanlış anlaşılmamak için😂
Ben mesela istemem kesinlikle çok büyük birini. Anca beğendiğim dünyaca ünlü isimlerden olursa ajdjwjfje
Teşekkür ederimm :)
Bu kimseyi ilgilendiren bir şey değil
Yaş farkı öyle lanse edildiği gibi kötü bir şey değildir
Taraflar birbirinden küçük ya da büyük olabilirler.
Önemli olan uyumdur ama mutlaka yine de bu soruyu böyle algılayacak olursam açıkçası ben benden küçük birisiyle bir şey yaşamak istemem ya daha yaş olarak bana yakın ya da benimle yaşıt birisiyle de bir şey yaşamak istemem en az benden on yaş büyük olmalı ama altını çizerek söylüyorum benden en az on yaş büyük olmalı.
6-7 yaş erkek büyük olabilir 2-3 yaş kız ben büyük olmak istemem her ne kadar yaş önemli değil densede öyle bi dünya yok maalesef ne kadar sorun yaratabilir ek bu durum.. eşler istese bile sonrasında çok zorlanıyorlar.. şahsi fikrim böyle mutlu olan illa ki vardır fakat ben taraftar değilim
Teşekkür ederim💛
Cevap
11Cevap
Benim için erkeğin yaş olarak 7-8 den fazla büyük olmamalı. Kız büyükse eğer, o da en fazla 2-3 yaş büyük olmalı. Sonrası her açıdan sıkıntı olabiliyor.
Ruh yaşları uyuyorsa öyle çokta takılı kalmamak lazım. Ama çocuğu yaşındaki insanlar ile aşk yaşayanlara da ister istemez bir yargı kuruyoruz toplumca
28 yaş aralığı idealdir ne eksik ne fazla
#SelamGençlik 🍀🍀
Sadece 5 ve - 5 bundan ötesine onayım yok..🍀🍀
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
Benim sevgilim ile 15 yaş fark var ben ondan büyüğüm ama inanırmisiniz o bile bana daha olgun geliyor daha önceden 3 yaş küçük eşim vardi o ise bana bildiğiniz fosil gibi geliyordu hayattan küsmüş bir melankoli eğlenme gülme bilmeyen biriydi benim içimde hep neşeli bir çocuk var bu olayi bir çoğunuz cinsellige yorumlayacak fakat yasima uygun kadınlara teyze gözüyle bakıyorum doğamiz bile uyuşmuyor ne yapayim şimdi inzibaya mi çekileyim olmuyor ben olgun biri gibi davranamıyorum
Umarım kendinden 11 yaş küçük birine aşik olursun😂😂😂
Kişilerin olgunluklarına göre değişir. 6 yaş büyük bir erkek 2 yaş büyük erkeğe göre daha çocuksu olabilir. Ama yine de çok uç olmamalı fark. Aynı zamanlar da büyümek önemli diye düşünüyorum. En fazla 6-7 yaş olmalı bence.
Aslında aşkta belirli bir yaş sınırım var diyemem genelde kendimden 5-6 yaş büyük kişilerle takılmayı seviyorum yaşıtlarımla veya iki yaş falan olunca sevmiyorum
maksimum hadi taş çatlasın 12 ile 15 yaş arası diyeyim
Bana göre mantıklı olarak.
Eğer ki kişi zeki ise cahil değilse
10 yaş olsada sıkıntı olmaz
Ama sıkıntı şu ki böyle birini bulmak
şans ve mucize gibi bir durum
Diğer türlü herkes sıkıntı yaşar
Bu fark kişiden kişiye ya da kişilerin sosyal durumuna göre değişir ama bence de max 10 olabilir. Üzeri epey fark yaratabilir ama belirttiğim gibi herkesin tercihi farklı.
Erkegin buyuk olmasi lazim en fazla 5 yas olmali. Ideal olan 2-3 yas gibi. Erkegin 2-3 yas buyuk oldugu iliskiler iyi ilerliyor. Annemle babamdan biliyorum 😋
15 yaşa kadar sorun yok ama 29-30 yaşında olup ta aklı 15 yaşında olan çok insan var o yüzden yaş sıkıntı olmamalı
Üçten fazlası jenerasyon farkını ortaya çıkarır ve sorunlara neden olur. Maksimum üç yaş olmalı ki ideali yaşıt olması.
İnsan aşık ise yaş farkı sadece bir sayıdan ibaret oluyor hükmü kalmıyor ama tabiki absürt bir fark olursa doğru olmaz bence
İki taraf gönül rızasıyla istiyorsa yaş önemli değil
Küçük olamaz bunu kabul etmem 10 yaş büyük olabilir hatta olsa iyi olur geç olgunlaşıyor erkekler
İki tarafında burada yaşı önemli, ikisi de bir ilişki için uygun yaştalar ise max. 10 yaşa kadar gayet uygun ancak üzerine çıkıldığında absürt olabiliyor.
+7-8 yaş / -2-3 yaş 😅
Eğer sugar daddyse aradaki yaş farkı 50 olabilir ama 51 olmamalı
10 a kadar gider ya çünkü erkekler bence kadınlara göre daha geç olgunlaşır
Önceden bilinecek bir şey değil bence
Maksimum 10 olabilir, en az da 5 bence.
10 yaşa kadar uygun bence
En fazla on
10 dan fazlası iyi değil
23 üm 30+ ya bakmam şahsen
13 yaş olabilir
7 ya da 6...
En fazla on yaş bana göre.. Keyifli günler..
13 yaş
Evet
Daha rahat hakaret edebilmek için insanlara
Yo ben sormuyorum mesela kimseye
Ayrıca senlik durum değil derken mesele herhangi birinin modluğu bırakması mı yoksa kimin modluğu bıraktığı mı eğer herhangi birinin ise kaç zamandır burdasınız az çok tahmininz vardır herhalde
Teşekkürler
Koşa koşa soramazsınız zaten mesajım kapalı teşekkürler emre bey
Aşkın yaşı yook
Erkek ve kadının yaşına göre değişir..
10 bence
Max 10
10dan fazlası nope
Erkek 5-10yaşbüyük olmalı bence
Abi ben 19um şu yeni nesil hariç hepsi olur
4, 5 yeterli
ikisi de yetişkinse bir sınırı yok bence
4-5 uygun olur