• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgilim şu an askerde ondan ayrılmak istiyorum bunu ona nasıl söylerim?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
O yokken bir başkasına aşık oldum ve askerdeki sevgilimden ayrılmak istiyorum bunu ona nasıl söylerim?
Sevgilim şu an askerde ondan ayrılmak istiyorum bunu ona nasıl söylerim?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• buzzcutlover
    buzzcutlover Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 56%
    +1 yıl

Merak etme, seni seven senden ne geleceğini bilir. Üzgün, mahçup, çaresiz tribine girme. Merak etme adalet yerini bulur, sen askerdeyken çocuğu terkedip zevkini yaşarken, emin ol o acı çekecek ve sen bunu bileceksin. Ama bu kadar içgüdüsel davranmaya devam ettiğinde hayat kimbilir seni nerelere götürecek. ve o vardığın noktalarda çekeceğin acıdan onun hiç haberi bile olmayacak. Sonuçta çektiğin her acıyı hakkettiğinden emin olacağı için, kötü haberlerin sıra sıra birer müjde gibi ulaşacak. Yani ona kötü bir "şimdi" ve allaha çok şükredeceği bir "gelecek" hediye ediyorsun.
    Aç, telefonu "ben başkasıyla beraber olacağım bitti" de. Üzülür ama ölmez.
    Vereceğin en iyi teselli şu olur, "askerde seni terkeden ben, şartlar değişince ona neler edeceğim kim bilir, şartlar değişmeden devam ederse de, onun nasıl biriyle birlikte olmayı göze aldığını bir düşün" de.
    Başka birşey demene gerek yok.
    Askerde sevgili terketmenin lanetinden kurtulmana imkan yok, kaderin bu lanetle yaşamakmış, engelleyemezsin, razı ol.

29
    2 Yorumla
    • Quechuana
      Quechuana
      +1 yıl

Eic 👍

Yorumla
    • blgncgdem
      blgncgdem
      +1 yıl

çok ağır olmuş bu ya :(

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Sapientiaestpotentia
    Sapientiaestpotentia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.

Ona yapıp yapabileceğin en büyük kötülüğü yaparsın. İşin o tarafında değilim zaten başkasından hoşlandığını yazmışsın olabilir yani ne diyelim. Gönlüne karışamayız. Ancak ona yapacağın bu kötülük dışında askerdeyken terkedip başkasına meyil veren kızlar arasında yerini alacaksın o, ortak arkadaşlarınız vs. bir kısım insan seni kötü bir kız hafif bir insan olarak tanıyacak ve o sıfat üzerine yapışıp duracak. Askerden gelene kadar müsade et. Kızlar askerlik yapmadığı için psikolojisini bilmezler erkeklerin abartılı askerlik anılarını duydukları için Ali babanın çiftliği sanarlar orayı. Tutup kafasına sıksa vicdanım gram etkilenmez birisinin hayatını kaybetmesine neden olduğum için dersen istediğini yap hatta deki başkasını seviyorum sana güle güle de kapat. Ama vicdanın rahat edebilecekse her ihtimalde...

0
    0 Yorumla
  • RRBBSS
    RRBBSS Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 77%
    +1 yıl

senin gelmisine gecmisine gelecegine diyecek cok soz varda... karaktersiz sen zaten adam askere giderken sevyiyor olsaydin degil bir baskasindan hoslanmak aklinin ucundan bile gecirmezdin!! burada sordugun soruda erkek arkadasim askerde onu cok ozledim nasil alisicam napicam olurdu!! sizi gibiler yuzunden insanlarin aska inanci bitti bitiyor! mindar erttiniz aski sevgiyi ayaklar altina aliyorsunuz boyle! l*n sevmiyorsun madem daha hafif bir darbe vur! oldurucu darbeyi yapip bir insanin hayatini zehir etmek zevk veriyo sizin gibi s**tuklere.. allah carsina pazar versin ne deyimm

1
    0 Yorumla
  • Yalnızlıktanyana
    Yalnızlıktanyana Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 70%
    +1 yıl

Sizin gibiler yüzünden askere gidecek olan erkeklerin gozu arkada kalıyor. Ulan madem bekleyecek yuregin yoktu, madem ki görmeden duramayacagını biliyordun bu yüzden hemen başkasına kaptırdın kendini askere gitmeden ayrılsaydın ya. şu an erkegin gozunun arkada kalma sebebini dahada iyi anlıyorum sonuna kadarda hak veriyorum. Sevgilim seneye asker Allah izin verirse gozunu arkada bırakıp böyle bir adilige kalkısmayacagım. Nasıl bıraktıysa öyle bulacak beni. Yazık be askerdeki insana yapılır mı bu.

3
    2 Yorumla
    • 10uR07
      10uR07
      +1 yıl

Bende askerim gece gece okudum yazisini delirdim ya

Yorumla
    • Yalnızlıktanyana
      Yalnızlıktanyana
      +1 yıl

Bir de cok seviyordum demiş. Seven böyle mi yapar. Kınamak istemiyorum ama insanlığa sıgmaz bu. Erkekleri anlamaya basladım

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

59

Cevap

130

Cevap

• -AKREP
    -AKREP Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 80%
    +1 yıl

Durdun durdun askere gidince mi aklına geldi?
    Anlamıyorum ki zaten. Askere giderken nişanlı, sözlü falan değilsen direk ayrılacaksın.
    Yoksa o kadın ne kadar severse sevsin kendini boşlukta hissedecek, haftalarca telefon başında bekleyecek. İki tarafada yazık.
    Bırak bu işleri bayan, ayrılmak istiyorsan söyleme ona böyle birşeyi. Askerden geldiğinde söyle veya yavaş yavaş uzaklaş. Ama herkesin askerliği güzel geçmiyor inan. Özellikle oradaki özlem çok ayrıdır...
    Sevgilinde bu adam gibi olacakları önceden görebilmeliydi...

https://www.youtube.com/watch?v=UM7cgyJ2-fY
    3
    2 Yorumla
    • UzmanProf
      UzmanProf
      +1 yıl

bu harbiden 10 numara ben orda olcam önce onu becerirdim sonra şimdi sen s git derdim :=)

Yorumla
    • -AKREP
      -AKREP
      +1 yıl

En güzeli askere gitmeden güzelce ayrılmak. Ne senin aklın kalsın, ne onun aklı kalsın.
      Ölüme giden, günahlarından sıyrılmaya çalışan hastalar gibi olacaksın.
      Ne bekletecek, ne bekleyeceksin... @UzmanProf

Yorumla
  • assllliiiii
    assllliiiii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 35%
    +1 yıl

Bekleyemeyen insanlardan nefret ediyorum ! O seni her gece düşünüyor seni göreceği günü iple cekiyor. Sen baskasina aşık olup ondan ayrilmak istiyorsun? Sonra askerde intihar haberleri duyuyoruz ! Hicmi duymadin askerlik psikolojisi denilen bisey oldugunu? O zaten bunalimda ve zaten tutuncak dal arıyor ve belki sana tutunuyoe hayaller kuruyor safak sayıyor ve sen o uzakta diye baskasina aşık oluveriyorsun? Aşk bukadar basit mi ya? Aa sen uzaktasin hadi smdi su cocuga asik olayim, olay bu mu ya? Kınıyorum tiksiniyorum böyle senkn gibilerinden... tezkereyi alip döndüğünde de geri dönersin sen şimdi, pişmanım seni seviyormusum dersin eee nede olsa yaninda olcak yine ! Yazık ki ne yazık! Iliskilee LAÇKA

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yazıyı okuyunca aklımdan ilk geçen şey BU NASIL KARAKTERSİZ, ŞAHSİYETSİZ O***PU.

Askerde ki kişinin bazen dayanağı ailesi ve sevdiği kız olur, bunalır, yıpranır ama vatan der görevini yerine getirmeye çalışır, işte sizin gibi ŞAHSİYETSİZ O***PU'lar bir askerin neler yaşadığını bilmeden sivilde oynaşırsınız, Acı çeken çocuk belki firar edecek belki psikolojik yönden yetersiz hissedecek kendini, askerde en çok bulunan şey silah ve mermidir bu psikoloji ile belkide intihar edecek...

Askerdeki çocuk intihar edince NE HİSSEDECEKSİN? SENDE HİSSETME DUYGUSU YOK Kİ, BOŞUNA ARAMA, karaktersiz ve şahsiyetsizsin sen...

4
    0 Yorumla
  • Mybreath
    Mybreath Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.

öncelikle kaşarlığından hiç söz etmiyorum. hani burada bahsini bile açmak saçma 10 cm topuklu giyip 45 dakikada hazırlanan bir cinsle tartışıpta haklı çıkmak imkansız öncelikle askerlik öyle sizin bildiğiniz gibi değil yaz kampı değil 300 tane erkeğin içerisinde ayak kokusunda sırtında 30 kiloyla her 30 dakikada bir iştima ile akşama kadar eğitim görüyorsun rütbeli ağız kokusu çekiyorsun ruh sağlığın bozuluyor kendine dayanacak bitecek diyerek bir umut bir sebep buluyorsun insana bir amaç vermessen yaşamaz? arayıp seni konuşması mesaj atması ailesinin ilgilenmesi rahatlatır.

0
    1 Yorumla
    • _Taner_
      _Taner_
      +1 yıl

bu öküzler anlamaz kardeş. insanlık lazım biraz

Yorumla
  • çatlak_prof
    çatlak_prof Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Neden o askerdeyken? Cidden bahanen nedir çok merak ediyorum hatta ediyoruz yani. Onca insandan azarı yedin

13
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir başkasından hoşlanıyorum çünkü.

Yorumla
    • çatlak_prof
      çatlak_prof
      +1 yıl

Aferin sana aferin. Sen zaten kopmuşsun. Bence söylemede askerde huzursuz etme derim. Askerliğini zehir etme adama

Yorumla
    • MorMayın
      MorMayın
      +1 yıl

Bak böyle biranda soğunmaz. Sen baştan adamla oynamışsın bari şimdi dürüst ol da git direk yüzüne söyle. Ya lanet girsin ya. Siz sevmenin adını kirletirsiniz ya

Yorumla
    • çatlak_prof
      çatlak_prof
      +1 yıl

@MorMayın helal olsun

Yorumla
    • kreal65
      kreal65
      +1 yıl

@mormayın
      Şapka çıkarttım

Yorumla
    • badbrotheeer
      badbrotheeer
      +1 yıl

@MorMayın içimizdekileri döktün!

Yorumla
    • MorMayın
      MorMayın
      +1 yıl

:D yani ne bileyim gerçekten. 4 senedir uzağımda ki birisini seviyorum. Hayatımda hiç görmeden sevdim hemde. Tam 4 senedir onun için çabalıyorum , hayatım berbat gidiyor sonra efendim millet çıkıyor başkasını seviyorum nasıl ayrılırım. Bana ayıp ya. Sevipte unutamayanlara ayıp. Bir orusğu bile daha cesur ama bu nasıl söylerim diyor. Şu gizli kullanıcılar nasıl insanlığın kirli olduğunu gösteriyor işte.

Yorumla
  • AltezzaMio
    AltezzaMio Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

neye yanıyorum biliyormusunuz. bir kıza gönlüm var evet doğru. ama bu sitedeki bu tip kızlar yüzünden canımdan meleğimden beni bırakıp gideceğine korkuyorum. askerliğimi beklemez diye hep içime korku düştü. bu tip kızlar karaktersiz ve allahsızın önde gidenidir.

3
    3 Yorumla
    • Doganaleon
      Doganaleon
      +1 yıl

Bekler kardesim bekler herkez bunlar gibi kansiz değil

Yorumla
    • panda13
      panda13
      +1 yıl

Merak etme herkes aynı değil sevgilin seni seviyorsa bunu hissediyorsan değil 1, 5 sene bile bekler bak benimde sevgilim askerde ve suriyeye gitme ihtimali var onu çok seviyorum ve odüm kopuyo biswy olicak diye :(

Yorumla
    • AltezzaMio
      AltezzaMio
      +1 yıl

sizin gibi inasnlar var mı dünyada

Yorumla
  • YagmutlaGeldimBen
    YagmutlaGeldimBen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Yav senin ben ta mk yaptigin tam bir sefersizlik guzel serefsizlik ölmeyi hakediyorsun kizim l*n ökuz insan senin sevdigin askerdeyken biriyle. nasil konusur ondan hoslanirsin kopek insan... Demekki gonlunde or. spluk vardi gitti konustun hoslandin adam gibi sevseydin onu gercekten ozleseydin boyle bir sey yapamazdin halsiyetsiz insan seni ne halin varsa gor Allah cocuga sabir versin..

2
    0 Yorumla
  • Yahyaoglu
    Yahyaoglu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

Bunu etraflıca konuşmak gerekir askerdeki birş duyguları ön plandadır sevgili özlemi ana baba kardeş vs. Birddn söylersen sıkıntısa yanında gelebilir çünkü elinde silah var krndine ya da bir başkasına zarar verebilir vermese bile askerden sonra sana mutlaka iki çift sözü olur mantıklı davranmak gerek senin şu anki konumun zor başkasına aşığım diyosun asker le ilgilenmiyorsundur muhtemelen o ona ayrı acı çektirmek demek acı çekince dahada sana bağlana bilir bu dediklerim hep ihtimal iki ucu keskin bıçaktır bu işin o yüzden durumunuz ne karşı tarafın psikolejisi ne onun bilincinde paralel hareket etmek gerekir biraz zaman alabilir her iki tarafın en az zararla çıkması için

0
    0 Yorumla
  • doyumsuz-_-
    doyumsuz-_- Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

senin yaptığına nedenir biliyorsun değil mi? diğer yorumların hiç birisini okumadım. Ama senin yaptıığın tam bir... başka birşey olamaz askerde olan birine sen bunu nasıl yaparsın? askerdeaki bir insan hapis hayatı gibi birşey yaşıyor ve sen bunu ona söylemeyi düşünüyorsun. şöyle anlatayım sana akrep düşün etrafını ateşle çiz kendini sokar oldurur bu çocukta etrafı sarılı ya askerliğini yakacak ya başka birşey yapacak. bazı kızlar çok basit..

0
    0 Yorumla
  • ArYal
    ArYal Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

Başkasından bahsetme öncelikle bahane et birşeyleri öyle ayrıl, yoksa gözünde gerçekten kötü görünürsün onun gözünde, o vatan borcunu yerine getirirken başkası ıcın ayrılman hoş olmaz. Dersin ki ayrılığa dayanamıyorum uzak ilişki yurutemıyorum bitirelim de aradan zaman gecmeden de digeriyle olma

0
    0 Yorumla
  • aBlueDreamm
    aBlueDreamm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Senin gibiler olduğu sürece insanlar sevmekten korkmaya devam edecek. Bir de soruyorsun anlamıyorum ya cidden bu kadar mı basit bir insansın. Duyguların bu kadar mı basit? Sevgilin uzakta olunca başkasına koşacak kadar mı yani. Ona saygın yok madem kendine saygın olsun.

0
    0 Yorumla
  • LYKIA91
    LYKIA91 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı.

boyle karaktersizler yuzunden ask denilen sey cok. basitlesti... allah seni bildgi gbi yapsn yazk o cocuga sirf bunlar gbler yuzunden askere giderken arkmda. kimseyi brakmcm... or. splk bedava naslsa dmi yapmasi kolay ins o cockta sana her boku yapar ortada kalrsn

0
    0 Yorumla
  • MarinaVista
    MarinaVista Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

Ulan bir de derler ki erkeklere yapamıyorsanız biz yapalım askerliği.

Siz daha askerde ki sevdiğinizi bekleyemiyorsunuz.

8
    2 Yorumla
    • j3arbie
      j3arbie

Bu ağır olmuş gerçekten :>

Yorumla
    • esradogan
      esradogan
      +1 yıl

Katılıyorum. Bunu yapanlar çok vicdansız oluyor.

Yorumla
  • Fatireis
    Fatireis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Aynısı başıma geldi yaklaşık 2 senedir yeni yeni toparlıyorum kendimi. Hani şöyle bir söz vardır ; erkeğin iyisi kadının gebeliğinde kadının iyisi erkeğin askerliğinde belli olur. Benim sevdiğimde karşıma geçip söylemişti sevdiğim biri var 3 ay sonra evleneceğim diye. Hiç bişey diyememiştim gitmişti. Ama ne küfür ne saygısızca bir şey yapmadım bu zamana dek. Askerdeki psikoloji yetmezmiş gibi birde buda eklenince karşındaki insanıda düşünün derim.

2
    0 Yorumla
  • rokoroko
    rokoroko Takip Et
    Bilge Yaş: 56
    +1 yıl

Sana ne diyeceğimi bilmiyorum. Siz hanımlar kutsal insanlarsınız. Sana yakışmaz. YAPMA. Çocuğa başkasına aşık oldum deme üzme. ayrılmak istiyorum de. Askerliği bitsin.* Sorun şu an listebaşı. Face de dolaşıyor.1 numara oldun. Yazın; yorum , cevaplar rekora gidiyor. Çocuğa bir şey olursa vebali boynuna. Demekki sevmemişsin. Ayran gönüllü olma. Demek ki aldatmaya , aldatılmaya müsaitsin. Ne yapacaksın merak ediyorum kızlar bile tenkit ediyor seni. KS halkını tebrik ederim.

0
    0 Yorumla
  • araskeppler
    araskeppler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Vay be yazık diyorum o çocuk askerde dünyadan habersiz şekilde sadece omzuna binen yükleri nasıl kaldıracağını düşünürken senin bunu yapman hiç hoş değil bir de doğu da yaptıgı aklıma geliyor nasıldır şimdi askerim o gece nöbetinde daha çok şey yazardım ama boşver
    Sen mutluyum diye düşünürsün ama Allah fazlasını çıkarır merak etme

0
    0 Yorumla
  • badbrotheeer
    badbrotheeer Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Sen tam bir * çocuğusun :)) Bunu bil istedim :)) Neden askerdeyken? :)) Adam orda hergün seni hayal ederek uyuyor fakat sen? :)) Helal len sana valla helal olsun :))) Ayrılacaksanda bari askerden geldikten bir ay gibi bir süre sonra söyle :))) ki çakmasın onu o askerdeyken aldattığını :))

0
    0 Yorumla
  • proko
    proko Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Sen hamileyken esin seni aldattigini söylese ne dusunurdun

11
    2 Yorumla
    • _Taner_
      _Taner_
      +1 yıl

artı verdim

Yorumla
    • proko
      proko
      +1 yıl

Tskkurler umarim msjim yerine ulasir hatasından doner

Yorumla
  • Romeooooo
    Romeooooo Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

senın gibiler yüzünden askerde kaç tane adam kafayı dedi biliyon mu o cocuk askerde kafasına sıksa sebebı sen olursun gereksiz insan seni

10
    2 Yorumla
    • RememberUS
      RememberUS
      +1 yıl

Askerde kaç arkadaşım askerden kaçmaya çalıştı bu yüzden

Yorumla
    • RememberUS
      RememberUS
      +1 yıl

Gelse o evden sağ çıkamazdı ama =(

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

sen ne kadar karaktersiz igrenc bir insansin ya. Yapma kizim askere yapma madem bekleyemicektin neden ciktin bu yola. Eger gercekten sevsen baskasini gozun gormezdi zaten. 25 gun sonra benimde sevgilim gidicek ve pasalar gibi beklicem 12 ay nedir ki ya beklenmicek kadar nedir. Bekle o gelene kadar soyleme baride bu sekilde kapat ayibini

0
    0 Yorumla
  • SPanda
    SPanda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Birşey derim de şimdi kesin ban yerim. İşte siz ve sizin gibiler için askerde adamın gözü arkada kalıyor huzursuz oluyor tribe giriyor. Başkasına aşık olmuşmuş. Git yüzüne söyle hadi yiyorsa? Ben başkasına aşık oldum ayrılmak istiyorum deb? Diyemezsin çünkü yaptığın şeyin ne büyük bir peynirlik olduğunu biliyorsun.

0
    0 Yorumla
  • gizeems_
    gizeems_ Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

yazık be çocuğa ulan asker de zaten zor günler sen bide nasıl başkasına aşık oldun bu ne midesizlik ya asker beklemek her baba yiğidin harcı değil zaten

6
    0 Yorumla
  • DogukanYx3
    DogukanYx3 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Hepiniz böylesiniz nerede sizin gibi kız varsa hepsinin, bacaklarından kaldırıp kafasını kaldırıma vura vura yok etmek istiyorum Lanet girsin hepinize ins o da senı kullanıyodur sadece becermek için beraberdir ki askerligini yakmasın çocuk :)

2
    0 Yorumla
  • cagri41
    cagri41 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

bak güzelim hemen celallenmede seninkide tam kevaşelik şimdi adam askerde kafayı yiyicek kaçıp gelmek istiyicek gelemiyicek olurmu be. madem doğru düzgün sevmedin ne bulaştın adama

2
    0 Yorumla
  • sarımelek214
    sarımelek214 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

benimde sevgilim askerde ne yani onu görmeden öpmeden sevişmedne sevemiyormusun sen ya illa yanındamı olmsı lazım senin gibi karaktersiz yüzünden cocuk askerde kafayı yeecek. orda seni düşünüyordur sizin için engel kalmasın diye gidip adam gibi askerlik yapıyor senin yaptıgına bak bu düpedüz serefsizliktir. bırakta cocuk kendini öldürsün sebeblisisen ol brakta firar etsin gör bakalım sanada asık oldugun piçede napıyor

0
    0 Yorumla
  • Naneli_Çakulet
    Naneli_Çakulet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Canı Yanan Sabretsin, Canı Yakan, Canının Yanacağı Günü Beklesin... [H. z Muhammed (S. a. v)]

10
    2 Yorumla
    • JanOronar
      JanOronar
      +1 yıl

Bravo..

Yorumla
    • esradogan
      esradogan
      +1 yıl

Gerçekten verilebilecek yanıtın en güzeli.

Yorumla
  • sabitfikirliadam
    sabitfikirliadam Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

İşte senin gibi bir serefsiz yüzünden o çocuk ne kadar acı çekicek pislik

7
    1 Yorumla
    • prodexter
      prodexter
      +1 yıl

adamsın

Yorumla
  • deliali
    deliali Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Aynisi benim basima geldi 4 yillik sevgilim askerdeyken terketti pisikolojim bozuldu 2 sene oldu askerden geleli ve 2 senedir kimseyle cikmiyom guvenemiyorum hepinizi allah bilidigi gibi yapsin edepsiz nankorler

2
    0 Yorumla
  • EmreUyanık
    EmreUyanık Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 42%
    +1 yıl

Ara ve ne kadar ayran gönüllü olduğunu, hiç birşeye değmeyeceğini karaktersiz ve kişiliksiz olduğunu 3-5 ay yanımdan gidince hemen başka kollara atladığını söle ;) çocuk sana hak verecektir...

1
    0 Yorumla
  • standartdışı
    standartdışı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 66%
    +1 yıl

yapma bunu ya askerden gelmesını bekle cok acıır bu canını senı kucuk dusurur onun gozunde ! yazık la adama askere gıdıo ve sebdıgı kız ayrılıo o askerlık bıtmez

1
    0 Yorumla
  • bicicibici
    bicicibici Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

nasıl bir mantıktır arkadaş çözemiyorum böyle insanları başkasını aşık olup kalbini sabit bir kişide tutamayıp ayrılcaktın madem baştan söyleseydin ona ben seni bekleyemem diye

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nereden bileyim böyle olacağını geleceği göremiyorum ki

Yorumla
    • Yalnızlıktanyana
      Yalnızlıktanyana
      +1 yıl

Kızım yasın kaç senin Allah askına ne saçma cevaplar veriyorsun böyle. O çocuk askere giderken sana sormadı mı senden ayrılmadan gittigine göre bekleyecegini dusunmus o güveni vermissin öylece gozu arkada bırakıp gitti. İlk basta söyleseydin suanki psikolojiyle bir de senin nerde naptıgını dusunmezdi. Yaptığın adilikten başka bisey değil. Aldatmadım da ne demek? Duygusal olarak aldatmıssın aldatmaya girer bu. İlla cinsellik olması gerekmiyor

Yorumla
  • japonkupelisi
    japonkupelisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Önce ona seni seviyorum de sonra git ayril bide öbürüne de. Ne biçim insansiniz be.

4
    0 Yorumla
  • nurangsshs
    nurangsshs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

bir de senin gibi karaktersizler var tabi. Allahından bul.

4
    0 Yorumla
  • troublemakerM
    troublemakerM Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Ne kadar genissiniz ya birini severken baskasina bakmakda ne sirf askerde diye tutamadin mi aklini gozunu yazik

3
    0 Yorumla
  • gn1seker
    gn1seker Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 34%
    +1 yıl

Kufurler geliyo hazir ol. ayip valla ayip kiz ne yapsin herkeste ola bilir bu indaniz, hic biseyden garantimiz yok. bekle gelsin oyle soyle bence

2
    0 Yorumla
  • doruksille
    doruksille Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Fazla değil 1hafta 2gun önce ilişki yüzünden kafasına sıkıp can veren yakın bir arkadaşım oldu bende Askerdeyim kolay olmuyo.
    Ve gülünç kısmı kızın ayrılmak isteyip arkadasimin yazdigi satirlari okurken Pişman olmasi gerçekten sevdiğini öldükten sonra anlamasi kizin.
    Ailesi geldi oğlunun mevzide kanını gördü açıklama yapabilecek nebi rütbeli ne de asker çıktı yani anlayacağın bir kararla birden fazla vebal almış oldu. Bu sadece bir yaşanmış oolaysen senin dostum ;)

0
    0 Yorumla
  • ANARSIK
    ANARSIK Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl

Iste bu tip kizlar yuzunden asik olmak istemiyorum. Bide bizi suclarlar yok erkekler boyle yok erkekler soyle. Ilk once siz bir kendinize bakin biz neyiz diye bir sorun kendinize...

0
    0 Yorumla
  • kbkss
    kbkss Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 45%
    +1 yıl

Yalnızlıktan belki de hoslandigini saniyorsundur. Çocuğa sakın askerdeyken böyle ağır bişey yapma. Hem o hemde sen ödersin bedelini. Askerlik hafife alınacak bişey değil

0
    0 Yorumla
  • duman9
    duman9 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 36%
    +1 yıl

Izine geldiğinde soğuk davran devam edemeyeceğini söyle başkasıyla ilgili Olduğunu söyleme çok büyük üzüntü yaşar biraz değer veriyorsan söyleme başka bir neden bul devam edemem de.

0
    0 Yorumla
  • panda13
    panda13 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Oha sakin öyle bisey yapma benimki de askerde ve onu çok seviyorum uzaktayken de sevilir siz neden boylesiniz ya bunalima sokma çocuğu Türkiye de durumlar karisik zaten ne olacagi belliddeğil sonra pişman olursun

0
    0 Yorumla
  • VFreaks
    VFreaks Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı.

kaşarım diosun yani?

https://www.sanzeren.com/gif/ksr.gif

3
    0 Yorumla
  • psa34
    psa34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=uT6gSD3Vdh4

lanet olsun bu sevgiliye

2
    0 Yorumla
  • JanOronar
    JanOronar Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    +1 yıl

Askerdeki adam bu söylenir mi vicdansız. hiç mi için sızlamıyo senin hoş kime anlatıyosun ki kalbin olsa başkasına kaymazdı bir tarafların sorduğun soruya bakıp da harcadığımız vakte yazık basit insan. Allah sorsun sana başka bişi demiyorum.

0
    0 Yorumla
  • KediyeKafaAtanFare35
    KediyeKafaAtanFare35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Şimdi Kardeşim Askerde Adamın Çok Boş Zamanı Olur Düşünmek İçin, Kafayı Full Senle Bozar, Zaten Hoşlanıyorum Diyosun Fol Yok Yumurta Yok :S
    Sen En İyisi Askerliinin Bitmesinde Söyle..

0
    0 Yorumla
  • kahraman70
    kahraman70 Takip Et
    Bilge Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.

çok basit senden ayrıldım de olsun bitsin. sen ne istediğini bilmeyen basit bir kadınsın. öyle hemen aşıkmı olunuyor, yarın o adamdanda sıkılırsın başkasına aşık olursun.

0
    0 Yorumla
  • UzmanProf
    UzmanProf Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 52%
    +1 yıl

böylelerine bitch diyoruz aslında aşk evlilik değil amaç başka bir şey ona görede ker... hane var biliyon demi kızım?

0
    0 Yorumla
  • biridetanırlar
    biridetanırlar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Sevgilim ben kaşarım söyle kesinlikle bırakır seni.
    Adamın psikolojisi ni alt üst etmeyi istiyorsan tabi..

0
    4 Yorumla
    • biridetanırlar
      biridetanırlar
      +1 yıl

Sana bişi soracağım? Burcun boğa mı? Genelde sirttan bicaklayan antiseref insanların burcu o yüzden sordum

Yorumla
    • biridetanırlar
      biridetanırlar
      +1 yıl

Benim de arkadaşımın sevgilisi boğa ydi çocuğu başkasıyla aldattı. Güya en sadık burç Muş :D hmmmına..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İkizler burcuyum.

Yorumla
    • biridetanırlar
      biridetanırlar
      +1 yıl

Sanki çok farketti? :) benim grubumdasin ve inanır mısın bizim hava grubunun yüz karası dır IKIZLER burcu. Ayran gonullusunuz hepiniz. Eee ne demişler "gönlü ayran olanın calkalayani çok olur" :D

Yorumla
  • merraklii
    merraklii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Askerde başkasına aşık oldum bahanesi hiç de gerçekçi değil bence. Eğer gerçekten sevseydin bunlar olmazdı. Ona bunu askerdeyken söyleme üzme. Ama o da askerdeyken başka biriyle olman ona ihanet etmiş olman demektir.

0
    0 Yorumla
  • viviandarkbloomm
    viviandarkbloomm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 30%
    +1 yıl

Yazık çocuk senin orospulugunu daha fazla çekmesin ayril da kurtar çocuğu

1
    0 Yorumla
  • Tumuro
    Tumuro Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Kızlarda şerefsizlik daha kötü oluyo tabii adam orda senin güvenliğini sağlarken başka biriyle gönül eğlemdirmek sana koymayacaksa ne b*k yersen ye

2
    0 Yorumla
  • j3arbie
    j3arbie Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 39%
    +1 yıl

Soğutma taktiğimizi kullan canısı Osurmadan sıçamıyorum vs vs

1
    0 Yorumla
  • FakeDrums
    FakeDrums Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Hadi reytingleri topladin ammina kodun ortaligin :D hee diyelim gercekten oyle bir mewzu var...
    Sen ne haysiyetsiz ne serefsiz bir kadinsin l*n yapilirmi o cocuga. Bunu soyluyecene git kafasina sık. Terbiyesiz namuzsuz adi karakterli insan

0
    0 Yorumla
  • melyike
    melyike Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Cocuga yazik vlla oda senin bekledigini dusunuyodur kesin

5
    0 Yorumla
  • Aleynaaf
    Aleynaaf Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Sana acaba hangi küfür yakışır seçemedim, yardımcı olur musunuz gençler?

4
    3 Yorumla
    • blackss86
      blackss86
      +1 yıl

o* diyoruz biz böylelerine.

Yorumla
    • OssurmayanGenç
      OssurmayanGenç
      +1 yıl

Eski kaşar

Yorumla
    • kreal65
      kreal65
      +1 yıl

Değmez

Yorumla
  • RememberUS
    RememberUS Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Götünüze güvenmeden asker beklemeye çalışırsınız ya böyle olanların topununun mk..

1
    2 Yorumla
    • Romeooooo
      Romeooooo
      +1 yıl

panpa cok kızdım ben bu kıza keşke koreliler yerıne bu gelseydı yanımıza :(:(:(

Yorumla
    • Romeooooo
      Romeooooo
      +1 yıl

kırbaçta var :D:D : olum ben gidiyom bu sorudan öptüm hadi :D

Yorumla
  • oVerBoost
    oVerBoost Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

Karaktersizlik kusura bakma. Askerlik gibi problemli bişi içerisinde insana yapılması en yanlış iş o oradan seni düşünerek kurtulacak.

0
    0 Yorumla
  • erkatoko
    erkatoko Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 58%
    +1 yıl

para karşılığı kısa süreli git başka birine de tam olsun bari

0
    0 Yorumla
  • pembemagnet
    pembemagnet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

Askerden dönünce konuş yok eğer bekleyemem hemen gidip diğerine yavşayacağım diyorsan sen bilirsin

0
    0 Yorumla
  • isoguven
    isoguven Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 40%
    +1 yıl

Sakin söyleme kafasına sıkar gelince de sana sıkar. Ihanetin sonucu soğuk bir intikam gibidir

0
    0 Yorumla
  • kokytos
    kokytos Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı.

söyleme.
    o askerdeyken diğerine duyduğunu sandığın aşk biter, onu ararsın.
    pişman olursun.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (129)
Devamını Gör(174)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim şu an askerde ondan ayrılmak istiyorum bunu ona nasıl söylerim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Askerdeki sevgiliye ayrılmak istediğimi nasıl söyleyebilirim? 33 cevap verildi
Sevgilim askere gidince ayrılmak istiyor, ne yapmalıyım? 9 cevap verildi
Erkek arkadasım askerde ve benden ayrılmak istiyor? 15 cevap verildi
Askerdeki sevgilimden ayrılmak istiyorum... 30 cevap verildi
Asker sevgilim ayrılmak istedi yapamıyorum dedi? 12 cevap verildi
Askerdeki sevgilim ayrılmak mı istiyor? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Örgülü saçlar size yakışır mı?
  • İnsanlar sizi ilk tanıdığında en çok hangi konuda yanılıyor, ilk izleniminiz ne oluyor?
  • Çilekli çikolatalı tatlı önerisi arıyorum, favori markanız ya da tarifiniz ne?
  • Bazı insanlar neden daha ilk konuşmada akılda kalıyor sizce?
  • Misafire tıraş kolonyası tutulur mu?
  • Kızlar aramızda lifting yaptıran var mı?
  • Gelmezsen gelme demek istediğiniz birisi var mı?
  • Kahveme eşlik etmek isteyen var mı?
  • Sizce günümüzde aile huzur yuvası mı yoksa travma merkezi mi?
  • Megane 4 mi Civic Fc5 mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨