Bir kızı çok sevdim evlerimiz yakın hep aile gibiyiz uğruna ölünecek bir sevda var içimde en karasından öldüm ama öldürmedim taparcasına sevdim hep terk etti askere geldim askerde de terk etti Askere geldiğim gün sarıldı beni sevdiğini söyledi yine terk etti 1 ay sonra gidiyorum büyük ihtimalle görürüz birbirimizi ona nasıl olayım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Umursama ve kendi hayatına bakmaya çalış çok zor da olsa. Emin ol umursanmamak herkes için en büyük psikolojik baskılardan biridir.
Büyük ihtimalle aynı odada oturacağız aile gibiyiz dediğim gibi zorlamaz mı beni
En büyük intikamı almak istiyorsan biraz zorlanman gerekir :))
Ne yapayım ona görmezden mi geleyim
Evet öyle yap, onu umursamadığını hissettir ve kendinle ilgilen
Evlerine benzin dok yak sende kurtul bizde kurtulalim :))
Hahahahah ya ciddiye alırsa. Bak vebale girme sonra hahah
Ne yapabilirim yok ben öyle biri değilim
Ben olsam sallamam.
@tembelkedi1 yapsin
Saçmalama milleti suça teşvik etme. bu da suçtur.
@tembelkedi1 yiyin birbirinizi banane yaw. d
boş ver ya
En büyük intikam görmezden gelmektir bence onu hiç takma, hiç yaşanmamış gibi davran.
Bazı insanlar hayatımıza imtihan olarak girer seninde imtihanın buymus demek sen görmezden gel onu intikam işini Allah'a bırak o ne yapacağını iyi bilir
Gerçekten çok sevdim hiç hak etmediğim acılar çektirdi askere geldiğim gün sevdiğini söyledi sarıldı ama yine terk etti bıraktı
Çok üzüldüm umarım sevgiye değer veren birini bulursun, unutma kimse yaşattığını yaşamadan ölmez o da sana yaşattığının aynısını yaşar. Yuksek ihtimalle karşında ki kişi egoist biri
Evet öyle biraz çok hayalleri var anı yaşamayı çok seviyor benimse hayalim sadece oydu
Gözü yükseklerde olan biri miydi
Evet
Tahmin etmiştim, zaten hep oylelerine böyle masum sevenler denk gelir üzülme desemde üzüleceksin seni çok arayacak o ilerde
Şimdi askerlik bittiğinde eve gittiğimde mutlaka geleceklerdir defalarca kez birbirimizi göreceğiz evler yakın aile gibiyiz ona karşı nasıl olayım
Takma bence görmezden gel eğer dikkatini çekmek için bir şey yaparsa iğrenç biriymiş gibi bak
Hani terk etti ya 1 ay önce aramıştım seni özledim diye konuşmak istemedi tâbi geldiğim de son defa sana sarılabilir miyim dedim zorladı biraz uygun olmaz dedi en son tamam dedi
Benim ona bakmadığımı görmezden geldiğimi fark ettiğim de bir şeyler yapar o canımı sıkmak için
Bence sarılma ya bu kadar gurursuz olma biraz güçlü biri ol yoksa seni ezik olarak görür, ve seni yedekte tutar
Beni kaybettiğini göstermem için ne yapmam lazım
Sosyal hayatın olsun hayatını yaşa illa ki sana değer veren bir kız çıkacak karşına ama sakın o kızı onu kıskandırmak için kullanma, senin değerini ancak başka birini sevdiğin zaman anlar
Aynı ortamlarda olsun bizim ev olsun karşılaştığımız da evden çıkmayayım değil mi hiç bir şey olmamış gibi oturayım
Ya onu görünce kacma sokaktan geçen herhangi biriymiş gibi davran
Evde de aynı şekil değil mi
Evet
Peki eğer beni eve çağırsalar yemeğe davet gideyim mi?
Gideyim mi?
Git git bir tane de soda al ona ver hazmedemeyenlere soda yaz üstüne de
Gerçekten mi gideyim mi yani abisi 30 yaşında babası kendi babam gibi yani gideyim diyorsun
Giderken nelere dikkat edeceğimi söylermisin
Onunla hiç konuşma yüzüne bile bakma yani öyle ne konuda sorduğunu anlamadım zaten
Ya şöyle anlatayım bizim evde veya onlara giderken veya o bizim evde yanıma gelirse bir şey sorsa nasılsın ve ya hangi bir şey dese nasıl konuşayım onunla
İğneleyici konuş ve sohbeti bitirmeye çalış
Varya beni kaybettiğini gözüne gözüne sokmak istiyorum örnek gelip bana nasılsın dese ne cevap vereyim aynı şekil benim ona nasılsın demem gerekiyor mu
Bugün ona ait herşeyi sildim yok ettim mahvoldum yıkıldım öldüm çok acı çektim defalarca terk etti görüyordu evlerimiz yakındı gelip görüyordu
Geçen hafta sesini duymak için mesaj attım sesini duyabilirmiyim diye müsait misin bana cevabı. Hayatımın hiçbir zamanında müsait olamayacağım dedi o kadar çok kırıldım ki 😔
🥺
Mesajları numarasını herşeyi silmekle doğru mu yaptım çok canımı acıttı
? Ne diyorsun
İyi yapmışsın
Böyle yapan bir kıza hâlâ umut bağlamam gerekiyor mu
Hala umut bağlayacak misin gerçekten? Çok afedersin gurursuz musun? Aşkın gururundan üstün olmasına izin verme yoksa çok üzülürsün
Gurursuz değilim onu öyle çok sevdim hem de öyle çok sevdim ki bizi bilen yerinde olmak istedi onu sevdiğim zaman 15 yaşındaydım 5 yıldır seviyorum onu 5 yıldır sürekli gitti geldi sordum denedim olmadı dedi
Sadece zoruma giden ben bunları hak etmedim
İmtihan olarak düşün
Haklısın ama bir gün değerimi bilir değil mi bizzat kendisi bana dedi senin gibi kimse beni sevemez dedi
Evet bilir bence
Ne diyeyim hayırlısı buymuş demek ki