Size dost gibi yaklaşıp bütün zaaflarınızı travma ve yaralarınızı öğrenip güven verip sonra hiç beklemediğiniz zamanlarda size kazıklar atıp sor durumda bırakan bir tipten en güzel nasıl intikam alınır?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben tam kinciyim intikamı çok iyi alırım şimdi sen bunlara zarar vererek kavga ederek bir şey yapamazsın boş
ilk bunların zaaflarını öğren
zaaflarını öğrendikten sonra güzel bir oyun oluştur planını yap bu plan 1 ay da sürer 2-3 yıl da sürer ama kaliteli bir plan olmalı
sonra planını harekete geçir ve zaafı olan en iyi yerden vur
ve vururken suç işlerse hapse girmesini sağla
cezasını çekecektir bu ve gayet zevkli olacaktır ölümden daha da iyi bir intikam bu denenmiş onaylanmıştır
Yok çok haklısın ben zaten zaaflarını biliyorum. Bak bu kadın evli çocuklu. Bunun babası filan bırakmış gitmiş abisi annesi üvey babasıyla arası bok gibi. Hiçbir arkadaşı da yok bencil paracı her yeri estetik çok çirkin kompleksli kocası aldatan korkak ezik bir kadın. Kocası mafya ben kocasına dedim zaten eski sevgilisini özlüyor bu kadın hala onu hayal edip rüyasında görüyor ve kocasının da mal olduğunu düşünüyor sadece parası için onunla ve aldatmak istiyor ben bunları dedim adama. Ama adam delirdi çok sinirlenip deliye döndü filan. Bilmiyorum yani kadın yalan iftira mı dedi ama öyle olsa bile bana niye öfkelensin ki çok saçma ya kadını dövdü ya da kadın işte bana iftira atıyor filan dedi de adam tehdit etmeye geldi sen karımı üzdün rahatsız ettin diye. Ama hiç alakası yok ne alaka yani. Bu kocası beni dolandırdı iş yaptık paramı vermedi ben de bunlara bela okudum çünkü önceki işlerde de paramı eksik yatırdıkları için istifa etmiştim. Bunlar dost ayağına kazık atınca ben kadının tüm sırlarını ifşa ettim ama kocası beni tehdit etti çok saçma kadını dövmesi gerekirken.
Kocası kara para aklıyor öfke sorunu olan kumarcı pavyoncu adam zaten kadını da dövüyor aşağılıyormuş hep çocukları diyordu. Ben ikisi de belasını bulsun parasız kalsın Dilan polatlar gibi hapse girsin sürünsünler istiyorum. Milleti dolandırıp mağdur ediyorlar çünkü iyilik yapıyoruz ayağına beni de öyle aylarca iş bulduk ayarladık para vereceğiz diye oyalayıp ucuza çalıştırdı şerefsizler. Sonra da susmam için tehdit edip korkuttular.
her şeyi ayarlamışsın uygula korkma
Bi şey ayarlamadım ki zaten kadını mesajda ifşa ettim ama bir terde yazdım hep ondan çok gözükmedi kocası da korkuttuğu için başka bi şey yapmadım. Kocası gerçekler öğrenince deliye döndü kadının eski sevgilisini sevdiğini özlediğini ama bana öfkelendi o saçma yani kadını dövmesi gerekiyor bana niye sinirleniyor ki bu iftira değil gerçek. Kadının adamı mal olarak görüp sevmemesi. Zaten gerçek olmasa adam ciddi almazdı.
elbet intikam günü gelecek aynı yerde olsaydık birlikte alırdık ben baya iyiyim
bir şey yapmamaktır.
Beni ciddiye almayan , sevmeyen, değer vermeyen biri için neden çaba harcayayım.
Gerek yok.
Eden illahaki bir yerde karşılığını bulur.
Elbet bulur.
Yıllar gecsene günün bir saati kapınızı çalar ve sizden af diler.
O zaman karar yine sizin.
Düşünün, şapkanızı önünüze koyun.
Yasattiklarinizi , yaşadıklarınızı, uykusuz geçen geceleri.
Yooo hiç af dileyeceğini sanmıyorum başka dostum dediği insanlara da kazık atmış kıskanç fesat biri. Gram vicdanı sevgisi yok herkesi dolandırıyor inş tez zamanda belasını bulur ben de duyarım.
En güzelini yaparsınız.
Hiç bulaşmayın.
Salın gitsin.
Aynen öyle yaptım teşekkürler. Bi de ben gerçek insan bulamamaktan çok şikayetçiyim. şu an gerçek arkadaş diyeceğim sadece 2 kişi var. Genel herkes tanıdığım kadın erkek çok leş. Herkes kötü niyetli ya sapık ya paracı. Herkes sadece kullanmak amaçlı ilişki kuruyor sohbet ya da paylaşım için değil sadece ben bunla seks yapar mıyım ya da parasını alır mıyım hesabında.
İnsanları buna yönlendirdiler ama.
Yayında olan dizilere bak.
Yeter zaten.
İnsanlar dizilerdeki hayatı gerçek hayat olarak görüyor.
Doğru kabul ediyor.
Hal böyle olunca kimin eli kimin cebinde belli değil.
Doğru.
En iyi intikam sessiz kalmaktır
Niye saçma bence
Canını yakmıyor ki sessiz kalmak
Tam aksine susmak onların daha da zoruna gidiyor daha da kuduruyorlar, intikam da zayıf kişilerin alabileceği bir şey. Sadece zamana bırakıp hayatını yaşa
Öyle bir şe yok bu kadın ben ona inanılmaz iyi dost olup vermeme rağmen hep düşmanlık yaptı bana hasta etti beni parasız bırakıp dolandırdı. Susmak yetmez.
Gizli hanım bana istk atıp yazarmısınız sizde çok özel büyük bilgiler var