Parası olmayan bir erkeğin kadını mutlu edebilme olasılığı ne kadardır?

#DeliMavi
27 HAZİRAN 2022
Parası olmayan bir erkeğin kadını mutlu edebilme olasılığı ne kadardır?

#DeliMavi
27 HAZİRAN 2022
Olaylara artık realist bakmak lazım ki özellikle şu dönemde her iki cins olarak ciddi anlamda maddi sıkıntılar ile hayatımızı idame ettirme açısında genç yaşımızda bu kadar güçlük çekiyor iken kendi içimizdeki mutsuzluk, umutsuzluk, yorgunluk, yıpranmışlık gibi duygularla sürekli boğuştuğumuz için bir tarafın diğer tarafı görüp te anlayabilip te sağlıklı sevme ve mutlu etme imkanı maalesef ki yok. Çünkü kalp evet sev diyor ama aklımız bir dur düşün bakalım ya olursa neler olacak o zaman diyor. Sevip te yapmak isteyip te yapamadıklarımızın tek sebebi net parasızlıktır daha doğrusu para var ama yok. O yüzden bu durumdan da utanmayıp önce kabul edelim ben şahsen kabullendim direkt param yok çok pahalı istemiyorum gerek yok nasıl yapacağım ya da yapacağız ki diyebiliyorum acı ama gerçek. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah tez zamanda karanlık tünelin sonundaki aydınlığa varırız ne diyeyim... (Karakter itibariyle düzgün ve seviyeli insanları baz alarak yazdığım bir yorumdur bunun dışındakiler mümkünse hiç üstlerine alınmasınlar.)
Kadın paraya bakar sözü erkeklerin avuntusundan başka bir şey değil. Sabahları günaydın aşkım canım bebeğim balım diye para yazmıyor değil mi sonuçta o erkek yazıyor ya da şöyle sıkıca sıcak bir sarılma sevgi dolu bir bakış arada bir seni seviyorum demek bunları para yapmıyor değil mi o erkek yapıyor o yüzden demek ki bir erkek parasız da kadını mutlu edebilirmiş
Parası olmayan erkek dediğiniz çalışmayan kişiyse eğer işsiz güçsüz biri kendini bile mutlu edemez ki. Onun haricindeki çalışıp az kazanan biriyse bu parasız kişi sorun teşkil etmez. Bir emek veriyor ve bir geliri var sonuçta az ya da çok. İnsanı mutlu edecek şey ruhu beslemek. Bunu biliyorsa elbette bir kadını da mutlu edebilecektir.
Kesinlikle çalışan ve kimseye muhtaç olmayan, kadın ruhundan anlayan adam gibi adamlar kadınları mutlu eder.
Aynen öyle 😌
Cevap
69Cevap
Evet bu olasılık var.
Ama arada öyle bir bağ olması lazım ki, bütün zorluklara karşı göğüs germek insanı yormasın.
Her zorluk aşılır ama gerçekten yürekten sevilirse aşılır.
Diğer türlü imkanı yok mutlu olunmaz.
Kadının ne istediğine bağlı değişir
Evet sevgisiyle mutlu eder
Hayır imkansız. parasız erkeği kimse sevmez
Parasızlıktan kastettiğin şeyin ne olduğuna bağlı. Zengin olup kadına lüks hediyeler almak lüks arabalara bindirmek lüks evlerde oturtmayı kastediyorsan bunlar şart değil. Bunlar olmadan mutlu olmayan kadından hayır gelmez.
Ama kastettiğin şey temel ihtiyaçlari bile karşılayacak paranın olmaması ise burada erkeğin, durumu düzenlene kadar sabırlı ve şükürlü olması lazım. Fakat çoğu erkek böyle durumlarda karısını çocuğunu öldürmekten tut da karısını satmaya fuhuşa zorlamaya kadar birçok yanlış yola yönelebiliyor. Bir kadın canının ve iffetinin güvende olmadığı yerde nasıl mutlu olsun? Neden böyle bir adamin yanında kalsın?
Kadın yoksulluğu vs görmüşse, yaşamışsa o kadından korkmam, bilakis destek olur. Bir elin nesi var iki elin sesi var der.
Evet günüzmüde para önemli bir etkendir ama her şey para değildir. Nasıl ki dünyanın en zengini olup amansız bir hastalığa kapılıyorsan o paran olmuş neyine. Şu günümüzdeki stres, kaygı, sinirli haller tamamen paranın yüzündendir. Oysaki kimse ölümü düşünmüyor. Yanındaki kadın olsun bir başkası olsun değerimizi, sevgimizi söylersek işte erkeği de kadını da mutlu olur. Kısacası hayat müşterektir be... Zor günler geçer gider ☺️
Maddi durumunun iyi olmaması farklı, sorumsuz çalışmayan ve para kazanamayan bir erkek farklı. Sorumsuz bir erkek hayatındaki kadını asla mutlu edemez. Ancak çalışan ancak az para kazanan, sorumluluk sahibi biri hayatındaki kadını mutlu edebilir.
Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Kadin paraliysa erkek onu sexle ilgiyle mutlu eder ama ikiside parasizsa ask karin doyurmaz. Eski turk filimlerinde kaldi onlar. En cirkin erkek en guzel kizi parasiypa kapiyor sevgisi askiyla ya da gorunusuyle degil. Ask cok guzel birsey ama Şu an yasadigimiz ulkede ve dunyada hersey paraya bakiyor. En cokta kadinlar.
Görüşünüzü katilmiyorum. Tembel boş tenekeler işleri bunlar kadini olsun erkegi olsun bunun gibi insanlar mutlu olamaz.
Doğru yerlere bakmıyorsun onun icin.
Gördüğüm kadariyla yasitlarim olsun ya da biraz daha ufaklari herkes zengin koca zengin kadin bulma pesinde. Kimse sevgisinin pesinde degilki. Ben iki insanin sevgisiyle isteyip hayalini kurupda yapamayacagi hic bisey oldugunu düşünmuyorm. Sirt sirta vererek hersey olurm ama o insani bulmak mesele iste. Gunumuzde bunun pesinden degil paranin peşinden gidiliyor
Umarım istediğiniz gibi biri ile karşılaşırsınız.
Kadının mutluluktan ne beklediğine ve istediğine bağlı bu..
Yani erkekten çok, önce kadınla alakalı..
Bence yok. Özellikle büyükşehirlerde nefes almak bile parayla. Parasız erkeği sadece annesi sever lafı maalesef doğru..
Var ama para da çok önemli tabi. Para olmadan hep bir şeyler eksik. Ancak güzel bir söz güzel bir jest bir hareket bir bakış bile kadını aşırı mutlu ve değerli hissettirebilir. Ne paralı öküzler gördüm ben. Zenginlik içerisinde yaşayıp bir güzel söze hasret çok kadın var
Bu erkeğin kadar, kadının da elinde olan bir şey. Bana göre de oldukça mümkün bir durum.
Çok parası olmayan insanla parasız insanı aynı tutamayız parasız insan kendini de mutlu edemiyordur muhtemelen temel ihtiyaçlarını da karşılayamıyordur yanındaki kişiyi de zahmetli bir hayat bekliyordur maalesef romantik bakamıyorum ama az parası vardır çalışıyordur kendi kendine yetiyordur bunun getirdiği bir güven vardır azıcık aşım ağrısız başım diyordur yanındaki insanın da beklentileri uyuşuyorsa problem yok
Evte eder. Hersey para değildir. Şimdi paracılar gelir. Para olmadan hediye alamazsın bilmem ne vs. Herkes parayla zengin olduğunu sanır. Gönlü zengin olan kişi sayısı az. Asıl onlar çok zengin. Küçük bir gülümseme. Hisleri dile getirme. Hayal kurmak ve kurarken önüm mutluluğunu görmek. En büyük zenginliktir
Kimsenin parası beni ilgilendirmez. Dolayısıyla parası beni mutlu da etmez. Bildiğim kadarıyla da ben bir kadınım. Yani bir erkek beni mutlu edecekse en son kullanacağı şey parası olmalı. Ben kendi paramı kendim kazanırım kendim harcarım.
Parasız olmaz tabiki ama hayat yolu inişli çıkışlıdır parasız zamanlarda da beraberce sırt sırta vermek lazım
Zengin parasını fakir karısını severmiş diye bir söz var aklıma geldi de 😅
Kesinlikle edemez. Olmaz yani öyle bir dünya yok seks 1 saat yapar zevki alır cekilirsin aşk desende öyle. Gezip tozup her şey yapılmalı bunada para lazım. Evde oturup mutlu olan kadın gordunmu sen hiç? Vey erkek
Kadının parası varsa erkekten para beklemez.
O zaman parasız erkek kadını mutlu edebilir.
Genelde cinsel mutluluk için paraya bakmıyorlar mesela
Çok güzel bı seks hayatı kesinlikle mutlu ediyor bence ha tabi kadın bu durumda kullanabilirde önceden zengin değildim ama bı kısma göre yakışıklıyım ve seks yaptığım kadınlar halen vazgecebilmis değil benden cinsel hayat güzel oldumu gerisi de oluyor bı türlü
Bu olası.. Tabi diger bütün konularda, ortalamanın üzerinde bir memnuniyet oluşturmalı. Çünkü erkek için maddi zafiyet, ciddi bir olumsuz imaj yaratır.
parasız erkek , gereksiz erkektir.
velhasıl , parası , eğitimi statüsü olan erkekte oyle bir kadını talep etmeyecektir. davul dengi dengine.
Para önemli. Zengin erkeği istemek kadının paragöz olduğunu işaret etmiyor.
Peki senin cinsin vasfi ne , siz zengin olsaydınız ya
Bu devirde biraz zor cunku her kadın ben çalışmasam bile evi çekip çevirebilcek coluguma cocuguma bakabilcek birisi olsun ister
O zamanlar eski de kaldi düşünüyorum ama kiz tamahkar sa olabilir para da gozu yoksa mutlu ederim her daim
Eger Kadin Türkse hayir bu mümkün degil. Avrupali bir Kadin ise evet bu mümkün (Amerikan kadinlari da paraya düskün)
Eğer bir kadın o erkeği parası için sevmiyorsa erkek ona her şekilde mutlu eder ister paralı ister parasız
Hayır yok. Bir kere erkek başka bir kadın İÇİN değil önce kendi mutlu olacak , yoksa başkasını nasıl mutlu etsin
Düşük ihtimal... Kendimi düşünüyorum çok parasız günler geçirdik mutlu değildim şimdi param var yine mutlu değilim 😅 sorun parada değilmiş partnerdeymiş😂
Büyükşehirde pek sanmıyorum çünkü psikolojilerini etkilerdi
beni edebilir yeter ki sadık olduğundan emin olayım
Kendi ayakların üzerinde duran kadınlar para ile mutlu olmaz zaten.
Kadının mutluluktan ne anladığına göre değişir.
Mutlu etme olasılığı var diye düşünüyorum yeterki sevgi olsun mutluluk yanında gelir
Aga be..
Devir değişti parasız erkeği artık anası bile sevmiyor...
Hiç bir şekilde yok. Maddi olarak tatmin olmayan bir kadın ayrılır.
Kısa bir an için evet. Sonrası parasız olmaz.
Parasız saadet olmaz, özellikle bu devirde imkansız
Aradaki ilişiki, sevgi ve tutku belirler. Ama çok düşük bir ihtimal
Kadın çok zengine ve maneviyata önem veriyorsa olur
Para bu devirde geçerli akçe ne kadar para o kadar A,*M
Nerede yaşadığına bağlı. Örneğin İstanbul'da edemez ama Gümüşhane'de eder.
Küçük şeylerle mutlu olabilen bir kadın bulmuşsa %75 - %80
Bence herkeain kendine yetecek kadar parası olması, mutlu olmak için, tüm ihtiyaçların için bir erkeğin elime bakmamalısın, canının istediğini kendin alabilmek kadar güzel bişey var mı, o alırsa hediye olur yine mutlu olursun, kazançlar denk olmalı
Yani ilgi gösterir çiçek alır alamıyosa toplar bi yerden Bi yere kadar mutlu eder😂
Bu karşısındaki kadina göre değişir. Ama parasiz zor yani
100%0 kadın milleti paraya ve güce tapar bu yüzden maddi duumu olmayan erkekler mümkünse hiç evlenip çoluk çocuğa karışmamalı
Var bence gerçek bir sevgi ile. E tabi saygı ve anlayışta lazım
kadın yoklukta erkek varlıkta belli olur. kadınların çoğusu yokluğu kabullenemeyip ayırılıyor.
Yok. Yani hep oral yapıp önsevişip romantiklik yapması lazım ama o da yetmiyor.
Evet en fazla 1-2 ay
Ya her konuda denk olmak gerekiyor. Para yatak statü eğitim geçmiş adet vs. Eksik olunca bi yerden patlar.
Edemez ya bu devirde mümkün değil toz pembe hayallerden ayılalım
Yok öyle bi olasılık! Kaşı gözü pek güzel ben çalışır ona bakarım diyen varsa bilemem 😏
Vardır tabi parasızda kadın mutlu edilir. Güzel kelimeler, güzel iltifatlar, güzel saf bir bakış bile kadını mutlu edebilir.
Parasi değil ama. Bir işe yaramayan kişiler sorun. Para kazanılır. Yeter ki o kisi kendine güvensin..
Akşam işten gelirken hanımın istediği birşeyi alamadığın zaman maalesef ne sevgi kalır ne saygı
kesinlikle yok kadınları parasız mutlu edemezsiniz net.
kadının parası olacak ve erkegın fizigi ve yatak gucu cok ıyı olacak yoksa olmaz
Açık konuşalım. Şu devirde pek de mümkün değil
gayet tabii vardır
Yok net.
Var tabiki merhametiyle beni mutlu edebilir
Yok hele bu devirde imkansız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?