Düşüncesi fikri olan varsa paylaşabilir mutlu olurum🙏?

herkese selam,19 yaşındayım ve bu yaşa kadar bir kaç ilişkim oldu ama hiçbirinde gerçekten aşık olduğumu hissetmedim o sevgi denen şeyi tam olarak hissetmedim hepsi sevgiliyiz adı altında zaman geçirilen ilişkilerdi. en son yaşadığım ilişki tamamen güven duygumu ve birisinin sevgisine inanma olayını benden aldı götürdü. benimle sadece menfaati için (cinsellik) birlikte olan binlerce yalan söyleyen birisiydi. çok toksik bir ilişkiydi ama biliyorsunuz ki bu tarz ilişkileri bitirmek de zor oluyor, ayrılıyorsunuz sonra geri dönüyor iki güzel söz dinliyor yine kanıyorsunuz. En sonunda kafama dank etti ve bu insanın beni asla mutlu etmediğini anladım ve ayrıldım. asıl meseleye gelecek olursam bir hafta önce tesadüfen birisiyle tanıştım ve inanın hayatımda ilk kez böyle bir şey hissettim. ilk görüşte aşk gibi, o da öyle söylüyor. buradaki sorun şu ki ben daha önce belkide hiç gerçekten sevilmediğim için o insanın da beni sevmediğini tıpkı bir önceki ilişkim gibi menfaati için benimle birlikre olduğunu düşünmeden edemiyorum bazen. iki gün boyunca saatlerde oturup konuştuk her şeyi anlattık ettik çok anlayışlı bir insan ve kafa yapılarımız çok uyuyor. ama önceki ilişkinin bana verdiği lanet bir travma mı ne bilmiyorum içimde sürekli bir korku şüphe var bunu nasıl aşacağımı bilmiyorum 😕herhangi bir öneriniz, düşünceniz veya deneyiminiz varsa söylerseniz çok mutlu olurum, seviliyorsunuz.
Düşüncesi fikri olan varsa paylaşabilir mutlu olurum🙏?