En fazla sarılırsın falan ama çocuğun gibi de görsen yanaktan öpülmemeli bence diye düşünüyorum.
Sizce aileden olmayan 40 yaşlardaki erkeğin 18 yaşındaki kızın yanağından öpmesi normal mi?

En fazla sarılırsın falan ama çocuğun gibi de görsen yanaktan öpülmemeli bence diye düşünüyorum.
bende oyle dusunuyorum. haram zaten.
versen catr cutr s2şir senle 😀
O kadar da değil. Kötü niyetli olduğunu sanmıyorum ama sadece bana normal gelmiyor o yüzden insanlar ne düşünüyor diye merak ettim sordum.
Yani evet eniştelerim kuzenlerim bile çekinir bu durumdan o yüzden alışkın değilim buna ben. Ama en fazla bir yanaktan öpmekten ne hisseder ki? Ci.. sel bir şey çağrıstirmaz bence ama yinede rahatsız oldum
Sarılmadim zaten de elini omzuma falan attı ama bu zaten normal bana göre buna takılmadim
Genelde s2şir aga genç taze böyle çıtır çıtır olarak görürler diye tahmin ediyorum
@BuggsBunny2000 knk niye dalga geçiyorrsun ki şimdi yani ciddi bir şey sordum şurada
@BuggsBunny2000 öpmüş işte yanaklarindan tokalasmamis opmus bunu sana nasil aciklasin kız rahatsiz
@BuggsBunny2000 ciddi soruyorsan anlatıyorum o zaman. Onun daveti üzerine bir topluluk içindeeydik küçük erkek kuzenim vardı yanımda onu seviyordu hoş geldin falan dedi sonra benle konuştu ve yanağımdan öptü birden beklemiyordum bana kalsa sarılmayi bile düşünmüyordum. Kötü niyet aramıyorum küçüklüğümü bilir ama alışkın değilim.
Anladım hadi ordan et kafana takma birdaha olursa gel yanıma o zaman bişeyler düşünürüz
Tabiki opmemeli
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Avrupa şartlarında bile denk gelmediğim için Türkiye'de fazla absürt buluyorum.
Avrupa'ya ilk gittiğimde kızlarla selamlaşmak amaçlı sarılınca İspanyol arkadaşımdan bir tavsiye almıştım. "Genellikle vedalaşma esnasında kızları yanaktan öp, erkeklere sarıl". Başta abaza tavsiyesi olduğunu düşünmüştüm ama sonradan insanların genelinin ortak kültürünün bu olduğunu gördüm. Fakat bir kere bile yaşça büyük birisinin genç bir kızı öptüğünü görmedim.
Değil tabikide ne alaka en fazla elini sıkar tokalasiea başka bisey olmaz
Kız dada var hani o kadar niye yanaşmış o derece opturucek imkanı vermiş
Ya knk ne alaka şimdi? Bir araya geldik topluluk içinde, ben sarılmayı bile düşünmüyorum sadece hoş geldin der diye düşündüm ama öptü birden yani
He tamm , yok ben direk yaklaştı diye düşündüm birde bazıları hususi yaklaşır felan kbakma , ilk dediğim fikirdeyim uzak dur başka sefere yani ruh hali normal değil bence o kişinin
Ne demek , kbakma tekrardan anlamadim seni yazdığım için o şekilde üzmek istemzdim yorumda
aralarindaki samimiyeti ve guveni de bilmiyorum ama genel bakinca degil ya
ha sensin. e samimi olmadigin biri yani normal degil o zaman dikkat et lutfen izin verme bu tur rahatsiz olacagin seylere
Kızın neyi oluyor bu kişi
Yuh ya olmaz uzak dur
Niyet ne olursa olsun tanımadığın senin yaşındaki birini hiç öpemezsin sinirlendim gerçekten
Sende ona karşı bir şeyler hissediyon mu?
Art niyet hemen belli olur
Bence pek de sorun değil ya
Normal
En İyi Erkek Görüşleri