Eşim ailemi istemiyor verdiği sözü tutmuyor sizce ne yapmalıyım?

Yeni evlendim yaklaşık 1 yıllık evliyiz. Annem ve babam 70 yaş üstüler bakıma muhtaçlar köyde yaşıyorlar. Eşimle evlenmeden önce annem ve babamı kışları yanımıza alalım yazında köylerine dönerler diye anlaştık öyle evlendik eşimde tamam dedi lakin şimdi mırın kırın ediyor istemiyorum diyor sadece misafirliğe gelsinler diyor. Aileminde tek çocuğuyum. Ailem maddi olarak bize çok destek çıktı varını yoğunu bize verdiler ve bizden sadece 1 tabak yemek bekliyorlar. Bizimde durumumuz çok yok onlara şehirde ayrı bir evde açamayız. Hastalar köyde bakacak kimseleride yok. Eşim sürekli benimle ailemin arasını açmaya ve onlardan uzaklaştırmaya çalışıyor sürekli onları kötülüyor ailemi hiç beğenmiyor. Eşimi kırmak istemiyorum ama ailemide bir kadın için terketmek istemiyorum. Kafam çok karışık sizce ayrılmalı mıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Valla aylardır sabahtan akşama kadar kendi içimde bu sorunu düşünüyorum çok üzülüyorum.. Dertleşcek biri bile yok napıcam bilmiyorum eşime derdimi anlatıyorum oda bir şekilde kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.. Keşke evlenmeseydim diyorum çok pişman oldum.
Eşim ailemi istemiyor verdiği sözü tutmuyor sizce ne yapmalıyım?