yorgun hissediyorum yanloz hissediyorum sevdiğim kız için herşeyi yaptım ama olmuyor hep karşı taraf terk ediyor bırakıyor beni artık çok yoruldum kızlar ile konuimak istemiyorum ama bir kızın sevgiside ayrı güzel geliyor hal hatır sorması bile erkek arkadaşlarım var ama bir kız ile duygusal bir bağa ihtiyaç duyuyorum sanki sadece bu duyguya benim ihtiyacım varmış gibi hissediyorum kimse sevgimi almak istemiyor neden böyle oluyor bu yanlız lık hissi hergün içime işliyor ne yapabilirim yoruldum 😢?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Öyle boktan bir durum yok sevgilim var ama bin beter yemin ediyorum halden falan anlamıyor
Ben anlıyorum romnatiğim şiirler yazıyorum sevdiğime hediye alıyorum tatlı şakalr yapıyorum ilgi veriyorum zaman ayırıyorum dertlerini dinliyorum
Ama dertten anlamayanlar ve bin beter dediklerinin hepsinin sevgilisi var yanlış anlama ama kötü inslarım vrya kötü davranan insanlara aşık oluyor kızlar
İşte bende öyleyim ve İnan ki böyle insanlar hep kaybediyor 3 yıllık ilişkim var hem zor durumunda yardımına koştum ama o kadar nankör ki her kavga da küfür eder sence ben ne yapayım
Peki sana soru sana değer vermeyenin neden peşindesin kızlar sevgili daha kolay bulabiliyor
Çünkü seviyorum kaybetmek istemiyorum ben çok zor unutuyorum yapamıyorum yani
Böyle tatlı huylu bir kız neden kendini üzerki demey çalıştığım bu işte kötüler iyiler kötüleri istiyor hep nedenini bilmiyorum ama acı çekmek hoşa geliyor gibi bilmiyorum
Diyorum ya hep kötülerin dünyası unutamıyorum sanki o giderse bir daha biri olmayacak gibi hissediyorum çok yoruldum ne yapacağım bilmiyorum
Bak sana şunu diyim kızlar aşk ile acıyı çok karıştırıyor bak mutlu anılarını hatırla ve sonra kötü anılarını hatırla mutluları daha zor hatırlarsın ama acıları kolay hatırlarsın senin onla yaşadığın ve seni ona bağlayan hatırlar kötü ve zor anlar aklına geliyor ve bunca direbmişim bırakamam diyorsun aslında olan bu
Belkide bilmiyorum 3 yıllık ilişkim girmediği borç batağı kalmadı yine yanında oldum iddia oynadı yanında oldum kahve huyu var yanında oldum babası öldü yanında oldum bazen çok iyi oluyor sonra bazen her kavga da küfür ediyor
Bence aşık değilsin ama diyim sana sadece hatıralr seni tutuyor evlendiğinde böylr bir eş böyle bir çocuğunun babasının olmasını istermisin kendine bunu sor sadece neyse
Soruyorum istemem diyorum bana telefon aldı benim alacak durumum yok ayrılmak istiyorum telefonu geri istiyor bir telefonum olsa 1 dk durmam
Bunları hakediyormusun peki her dertte ser sıkıntıda sen yıpranacaksın ve hep sana o kızacak bak dünyadaki cennet eştir
Değil ama dedim ya yapamıyorum keşke elimde olsa yapsam
1 telefon olmadan 1 ömür mü 1 telefon oluğta bir ömür işkencemi sor kendine velnediğini düşün bu adamı 1 önür çekeceksin yaşlandıkça daha çekilmez olacak hep sen onun halini hatrını soracaksın o sormayacak senin canın sıkılacak 1 yoş 4 yıl 6 yıl 10 yıl patlayacak sım bi noltada kavga çıkacak aurılamayaksın çocuk falan olacak bir ömür soğuk olavaksın
Şöyle düşün seni sevecel derdinde yanında olacak biri olsa en ufak ieyde yanında olsa kavga etmeyecek biri olsa kötü mü olur kendimi demiyorum senden küçüğüm kendine sor bir ömür böyle kalırmıyım diye eğer verenin yanında olman lazım kızlar seçicidir erkekler alınan dır kızlara herzaman talep var bir kızın yanlız kalması çooook zor unutma dünyada tek o yok
Allahım kafam çok karışık ne yapacağım hiç bilmiyorum
Çok yazdım özürdilerim umarım sana yardım edebilmişimidir veya biraz ugkunu açabilmişimdir
Sorunun cevabı basit kendine sor gelecekteki çocuğuna sor sana nasıl davranırsa çocuğunda öğle davranır insan değişmez bu yaştan sonra
Değiştirmeye çalışırsan kendi ömrünü mahvedersin
Çok yardım ettin valla ama kafam öyle dolu ki hiç almıyor rahatsız etmedin
şu an bile öyle yapıyorum bana dua et olur mu
🥺 Benim şöyle küçük bir hanımım olacak sarolacağım seveceğim halini hatrını soracağım gözlerine bakıp duracağım ama nerdeee iyilikler çabuk unutuluyor hep bizi üzünlere açık olurız veya aşık olduğumuzu sanarız sakın 2 güzel söze kanma 1 ömürü mahvetme
Eğer konuşmak dertleşmek istersen yaz ablamsın merak etme kötü niyetim olmaz şıaralar yaşıtlarım dan uzak duracağım zaten
Fazla dolu ve yorunsun kelimlerinden belli
Yaa ekle beni konuşalım çok iyi oldu
Gerçek hesabımı ekleyim 1 dk kalp yapan eller var
@Nemix
Ekledim mi
Ekledim şimdi