Aşk, siz ve o.. Aşkta kalbi derinden kırılmış biriyle aşk yaşamaya cesaret edebilir misiniz? #TubaSueda ✌️✌️🍀🍀

Emek ister.
Aşka küsmüş olması bana geçmişini düşündürür ve aşık olmam öyle birine. Oldu da aşık olduysam ben cesaret ederim ama kendisi de açık olmalı. Aşk karşılık bulmazsa çekilmez hal alır, kalbi yumuşak olmalı. Işık gördüğüm takdir de mücadeleyi severim.
zor bir durum
sabır gerekiyor emek gerekiyor acele etmemek gerekiyor aceleci olursan olmaz sabır gösterir onu barıştırabilirsen aşka.. o zaman şanslı insan olur muhtemelen o kişi
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Aşka küsülmez. Sevdiririz yeniden :D
Yok ya hiç ugrasamam. Ben kendim aşka çok inanırdım. Saf duygulara aşkın yüceliğine. Temiz kadindim hep temizliğimi korumaya çalışdım çünki gələcəkde seveceğim erkekle paylaşmak isdedim duygularımı. Yani sevgilim olacak o şansli adamla. Valla o kadar inancım itirdimki artık biri çıkıb beni inandırmali ben değil. Benim inanmam mümkünmü hiç zann etmiyorum. Simdiki aşklar hep heves oldu. Bende 3 günlük heveslerin peşinden koşacak insan değildim. Ruhsal maneviyyata bağlı bir yapım vardır. Heves diye bir şey yok bende. Ama şimdiki ilişkiler cinsellik amaçlı. Yatib kalkıyorlar sonra bir şey olmamış gibi ayrılıyorlar. Boyle bir dünyamı olur ya. Sonra yine gidin başkasıyla aynı şeyleri yapib adını aşk koyuyorlar. Ask emek isder, çaba isder, aşk saf ve temizdir, aşk kutsaldır. Yuce Rabbime bak nasıl aşkla yaratmış tüm dünyayı, tüm mexluqati. Yani diyeceğim odurki hakiki Aşk cismani değil ruhani olan askdir. Cismani aşk bir yere kadar gide biliyor ruhani aşk ruhların sevgisi ve uyumu sonsuza kadar gidicekdir. İyi kadınların duygularıyla oynamayın , öyle kadınlarız ki bin yerimizden parçalandık duygularımızı itirdik. Aska bu kadar anlam veren ben artık aşk diye bir şey yokdur diyiyorum.
Beni tanıyan kişi kendiliğinden sevgi besliyor emeğe gerek duymadan. Çünkü ben bu yüzyılın insanına göre gerçeğim ve sahiciyim hem zeki hem eğlenceliyim diğer kızlar gibi dişiliğimi kullanmam kişiliğimi kullanırım. O yüzden kendimden gurur duydum hep. 👒
Hayir olmaz cok kolay kolay asik olacagini sanmaz gecmiste kalbi kirildigi içinde kimseye guvenmez ama eger birine karsi bir sey hissederse korkar ondan kacmak ister cunku yeniden ayni acilari cekmek istemez belki sadece o istedigi hoslandigi begendigi ya da asik gibi duygular besledigi kisinin ona adim atmasiyla birlikte hayata bir kere daha tutunabilir
Hep böylesine denk geldim zaten valla istemiyorum cidden bak kendini hazır hisseden için kapımı açarım yoksa kimse yerinden bile kıpırdamasın hiç gereği yok. Çünkü olmayacak duaya amin diyemeyecek kadar hayat kısa...
Valla biri vardı dkdkdjjd. Aşka küsüm falan diyordu. Aşık oldum, sevgili olduk jdkdjdjs. Ve sonunda ne halt yediğimin farkına vardım ejdjjsj. Adam resmen robotdu, kalbi taştı
Ben de öyleyim zaten ilgimi çekmiyor aşktır falandır ama diyelim böyle biri değilim, aşka barıştırmaya çalıştırırım😂
Sevmem çok zor ama diyelim ki sevdim😅o zaman elimden geleni yapar donuk kalbini yeniden yeşillendiririm. Kendime güvenim tam😎✌
Ona herşeyin bitmediğini göstermeyi denerim, eğer gerçekten vazgeçmişse, kendi vazgeçmişliğiyle başbaşa bırakırım
Aşka küsmüş birini sevebilirim ama aşık olmak için karşılık almam şart.
Kadınların şu romantik görüşlerine gülüyorum.
Size bir karşı cins tavsiyesi. Boşuna uğraşmayın. Zamanınızı boşuna harcamayın.
Aşka küsmüşse neden ona aşkı öğretecek kiş olayım ki bana yazık. Seçilmiş kişi miyim ben yahu
Eğer aşka dair bir kıvılcımlanması ve isteği varsa tabi olurum…
onu tekrar aska ınandırmak ıcın herseyı yapardım ama genelde pısmanlıkla bıtıyor maalesef :(
eger o ımkanı verırse herturlu yasarım ısterse bana hıc guvenmesın zamanla bılır zaten bana guvenebılecegını anla
yeniden güvenini kazanmaya çalışırdım
Hallederdim bir şekilde
Sevgililiğe karşıyım öyle bir durum yaşamam
Kendime aşık ederim shs
Ben kolay kolay aşık olmam.
Ona aşkın nasıl bir şey olduğunu gösteririm
En İyi Kız Görüşü