Adam evli ama aramizda aşırı elektrik var ve beni gorunce surekli gulumsuyor ne yapicazzz
Ben hep kaçıyommm
Ben hep kaçıyommm
İmkansız birisine aşık olsaydım, vazgeçmeye ve unutmaya çalışırdım. Detaydaki yazıya gelirsek gülümsemesi sana aşık olduğu anlamına gelmez. Nerden biliyorsun başka kişilere de aynı gülümsemeyi verdiğini? Ayrıca evli birisine aşık olmak aptallıktır.
ben kişisel olarak 2 şeye asla elleşmem. biri senin dediğin. evli bir kıza. ne kadar da olsa birine ait. boşanır gelir iş değişir ama resmi ve kalpte bekar olmalı. 2 cocuklu kadın. baskasından cocuk yapmıs ve onla aıle kursan cocugu da atamazsın. neyse biz bunları dusunmeyelim normal sıfır km ask en iyisi
KS kızlarındaki evli fantezisi ne abi ya size gökten evli adam mı yağıyor anlamadım bi salın artık şu karaktersiz evliyken başkasına bakan erkek müsveddelerini
Cevap
16Cevap
imkansızsa bi şekilde vazgeçerim
:))) yani ne bekledigin onemli evli oldugunu biliyorsun sana verecegi tek sey gizli sakli otel koselerinde bulusmak :)
o yuzden bu ask degil sadece bir cekim ve ego :) dikkat et derim
Evli karılar genel olarak çirkin olduklarından, senin imkansız dediğin statüde karıya aşık olmam düşük ihtimal yavrucum..
İmkansızsa sınırları zorlamam. Evli biriyse hiç o toplara girmem. Uzak dururum.
@diriririmm kaçmaya devam :D
yalniz ask degil bu baska bisey😁
Ne onun adı
Unut onu gönlüm sevmediğin farzet
Enerji yatırımı gibi.
Üzülürsün.
İmkansız birine ilgim var zaten
kaçmaya devam etmelisin..
İmkansız ilişkiler zevkli oluyor
gittiği yere kadar götür..
uzak dururum
Kaç zaten adam evli.