'Gamer' denilecek tarzda çok oyun oynayan erkeklerden bahsediyorum. Böyle birisiyle ilişki yürütmek bence zor.

'Gamer' denilecek tarzda çok oyun oynayan erkeklerden bahsediyorum. Böyle birisiyle ilişki yürütmek bence zor.

Ne kadar oynadığına bağlı 10-12 saat oynuyorsa olmaz tabi ama günde 2-3 saat oynuyorsa yani o kadar da bir hakkı olsun hani. Sonuçta eskisi gibi insanların dışarıda gününü geçireceği bir hayatı yok artık. Şu ülke durumunda kafayı böyle dağıtabiliyor.
Cevap
16Cevap
Kadinina gore degisir... Bende 2 masa 2 bilgisayar var. Hayatimdaki insana da alistirirdim. Onla oynardim. Ya da istemese bile kadinin kizin kucuk kiz cocugu gibi cilve yaparak yonunu degistieemeyecegi erkek yok. Kimse de dayanamaz en azindan kiz arkadasim bana oyle davransa odagimi ona cevirirdim. Surekli pc basindayim.
Türk kadını ilgisiz yapamaz , 7/24 köpeği olacak bir erkek olmayınca belli süre sonra soğur ilgi ov ospuluğu mevcut çoğunda.
Hayat zaten bomb*k bi hal almış, bırakınız sevdiğiniz insanlar sevdikleri aktiviteler ile mutlu olsunlar. Onlara biraz zaman ve alan tanıyınız.
Gamerlardan zarar gelmez 😆 bende çok oynarım ama bi ilişki olduğunda muhakkak ilgilenmeye çalışırım senin sevgilin de öyle yapar yani
Belki kızda pc başından kalkmıyorsa olabilir takım halinde oynar dururlar😂 ömrünü masa başında geciriyorsa dogrudur sıkıntı
Bir arkadaşım var evli yaş 33 bir gece sabaha kadar papci oynamış hanımı kavga etmişti buda evden çıkmış hırsla neyse beni aradı bende kaldı 😂
7/24 ise olamazdım benimle de ilgilenmesi gerekiyor sadece oyun olmaz
Her oyun oynamayı seven asosyal aşktan anlamayacak bakımsız vb diye bir şey yok bunun oyun oynamaklada alakası yok sen sevgilini gamer mı yoksa değil mi gibi gereksiz sorularla seçeceğine daha mantıklı özelliklere odaklan nasıl olur sence?
Bende oyun oynamayı seviyorum günümü nerdeyse oyunla geçirmiş biriyim bence olurum beraber oynarız
olurum hatta isterse ben de onunla oynarım ama ilişkiyi ve hayatını ihmal etmemeli
Sakın oyunun başından kalkma de görüşmeyide kes gitsin. hasta işte
Olunabilir bence. Sonuçta tek belirleyici oyun değil hayatta 🤝
Hayır, olmam. Netim bu konuda.
Hayır öyle erkeklerle işim olmaz
Olurum, daha iyi hatta. Tam aradığım tip😍
Evet çünkü bende öyleyim ahahahahsdsffs
Bir denenebilir...🤔
Okurken sinir oldum, hayır
Yoo tahammül edemem..
Bence olunur ya beraber oynarız cbdmnxmxxn
oyunu birakirim ama dedikoduyu ASLA
Seviyorum oynamayı beraber oynarız😅