Selam,
ailem hala ex sevgilim ile iletisimde parami geri istiyor ailem. Onlar bittirdigi icin odemeleri lazim ve once kabul edip kactilar. Sonra 2 ay on ex sevgilim annemi ariyor ben birini bulup verecem paranizi vs. Simdi dee eylule atmis. Ve aci cektigini ailesi ona baski kurdugunu demis. Numara bana gore. Sizce ailem beni kucuk dusuruyor mi para konuda? Sonucta o benim hakkim helal kazandigim param ve onlar karaktersiz. Ve sizce ex imin amaci ne? Ne diye ortaya cikti ve neden duygularini acikladi? Ustelik bana da degil ama anneme. Erkek gibi odeyip bitirmek isteseydi coktan yapardi. Amaci erkeklikte degil. Neden biz susunca o exim ortaya cikmis olabilr
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka önce kendini doğru ifade etmeyi öğrenmen gerek
Nisana kac gun kala terk edildim. Sebebsizce. Salon parasini geri verecektiler
nasıl ya ne parası ki olay nasıl oldu daha doğrusu
Nisanlanacaktik. Bi kac gun kala terk edildim sebebsiz yere. Onlar sucluyken ben suclandim. Salon parasi
o zaman onlar suçlu ne diye terk etmiş ki, bırak onlar ödesin yani
Evet ama biri bana kendisini asagaliyorsunuz dedi. Para pesinden kosuyorsunuz diye ama benim anemden baska kimsem yok. Alin teri kazandigim buyuk miktar para.
ya hadi 100 200 lira olsa neyse ama miktar büyük diyorsun elbette peşinde koşacaksın peşinde koşmayacaksan maaş kartını tanımadığın birine ver aynı şey , o sana kendinizi aşağılıyorsunuz diyen arkadaşın saçmalamış
Tsk ederim. Aynen oyle binlerce euro diyebilirim ve biz sadece kucuk mislini geri istedik. Ve sence o erkegin amaci ne? Ne diye duygularini ortaya dokmus olabilir hala uzerinden gecemedim de lina nasil engellemis beni de iyi mi lina falan falan . Geri donme cabalari olabilirmi ya da oyun mu sence
bence oyun paranın üzerine yatmak için yapıyor, Şunu demek çok kolay lina nasıl, ne yani bunu deyince düzelecek mi hayır düzelmez, bir kere seni yarı yolda bırakmış bir kere daha bırakır bu arada küçük bir kısmını değil büyük bir kısmını iste paranın senin paran sonuçta kazandığın para neden yok olsun ki bedavadan, bedavadan yok olacağına git o parayla ye iç gez eğlen o şekilde yok olsun daha iyi
Bence para degil cunku bunun ailesi tamamen kacmisti. Bizde biraktik peslerini. Sonra birden bu ex sevgilim ortaya cikti. Yani niye ortaya cikmak istesinki hetkez sustuktan sonra neye gerek? Erkeklikte diyemem buna erkek olan kendi cebinden oder bitirirdi. Birden duygusunu acikliyor, falanda filan. Paranin uzerine yatmak istese neden olay kapanmis gibi olunca ortaya cikmak istesin
belki bir daha para almak istemiştir
Hayir alamaz sorun o
o zaman gerçekten tuhaf acaba ne istiyor olabilir
Ya pisman oldu ama gururlu ve ego oldugu icin benim yazmami bekliyorlar lina dondu diyebilirler diye bilemiyorum hani parayi vermiceksen ne diye zaman gecince ariyosun
sen paranı iste linacım başka bir şeye takılma
Evet ama para pesine dussek de vermiyorlar. 1 yil olucak nerdeyse. Sanirim bi pismanlik var. Lina pesimizden kosar sandilar ama ben ayagimi tamamen kestim. Belki beni sinir etmek amac lina yeterki yazsin gibicisine. Neyse eyv kardesim sagol
ne demek kanka her zaman :)
Pek bir şey anlamadım