Sever misiniz dövmeli kız
Dövmeli bir kızı aileniz istemese evlenir misiniz?

Sever misiniz dövmeli kız
Hele bir gönlün kaysın gözün hiçbirşeyi görmez. Ancak belli bir yaştan sonra kendinizi belki frenleyebilirsiniz. Ne yalan diyeyim kadında bazı dövmeler öyle güzel duruyorki. Çok beğeniyorum açıkçası ama inancım gereği uygun olmuyor. Sağlam bir inanç hayatım olmasa sevdiğim insanın her yoluna gelirdim. Sınırlar vs olmadan dolu dolu ama işte Allah dedimi kendimi bile tanımam 🙂
Her dövmeyi sevmem, ama sevdiğim oluyor.
Ailemin nasıl bir tepki vereceğini bilmiyorum ama karşı çıkacakları şey karakter ve giyim tarzı olur sadece. Dövmesi var diye istemeyeceklerini düşünmüyorum.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ahlakli olan her insan sevilir.. dövme ya da yara izi hepsi bir bahane dir. insani sevdiren kalbi huyu ve hal hareketidir. kilik kiyafet le adam seçilseydi sanirim herkes bir adam ve herkes bir hanim olurdu.
Kendim her ne kadar tattoo sevmesemde kadinlarda hos duruyor (hep degil) Ailemin bu konuda her hangi bir söz haklari yok. Elbette fikirlerini beyan edebilirler fakat "Evlenemezsin" diyemezler.
Asla ben rahat bir erkek olmayarak oyle biriyle gelecek dusunmem muhattap olmam dovmeli kisiler bana rahatmis hic bir seyi umursamazmis izlenimi veriyor hic benlik degiller kisaca kendim yanasmam aileme danismama gerek bile yok
normalde dövme sevmem. ancak bazı dövmelerin göze hoş göründüğünü de kabul etmemek aptalca olur. abartılmadığı sürece bazılarının itici olmadığını kabul etmeliyim. ailem ise bu duruma kesinlikle karışamaz.
Ailemin benim dövmelerimden haberi yok eğer bir şey söylerlerse kıza benim de dövmem var karışamazsınız derim zaten daha önce buna benzer ysptığım şeyler de var
Mesela ilk kez kız arkadaşımı ailemle tanıştıracağımda kızın sigara içmesiyle ilgili konuşup kızı üzmesinler diye tanıştırmadan 1 gün önce aileme sigara içtiğimi söylemiştim
Zaten benim ailem karışmaz kendileri de açık görüşlü insanlardır kendileri dövme sevmese bile eşimin kendi kararı olduğunu söyleyip saygı duyarlar
Benim de dövmelerim olduguniçin anyşla karşılarlar kişiligi önemli ailem için giyimi dövmesi statüsü önemsiz böylr ni aile de oldugum için çok şanslıyım 🤗
Ailem isteklerime karışmaz. Kafalar uyuyorsa, iletişim, saygı sevgi varsa evlenirdim, artık evlenmek istemiyorum. Benim de dövmem var, sorun değil dış görünüş, gönüller bir olsun.
Ben istedikten sonra bizimkiler cok bir sey der mi sanmam ama emin de degilim zaten evlilige karsiyim ben
İxin vermezse de evlenirim ki izin vermeme gibi bir durumları yok görüşlerime saygililar, siz dövmeli misiniz?
dövmenin nerede olduğu ve büyüklüğü önemli benim için.
mesela evlendim,
sabah yüzümü karımın sırtına dönünce koca bir kobra yılanı dövmesi ile yüz yüze gelip altıma s. çmak istemezdim açıkçası :)
Dövmeden ziyade ben kızın karakterine, kişiliğine odaklanırım. Elinde, kolunda dövme var diye de kötü kız olduğu anlamını taşımaz ki bu.
Herkeste artık bu yerleşmiş. Kızı tanımadan ben bir şey diyemem.
Ben istersem her şey olur ama evlilik düşünmüyorum işte
iş dövmeye kalsın . dövmenın nesi varmıs ayrıca?
Her yanimiz dovme neresinde ne dovmesi olduguns bagli
Güzel bir kaç dövmeye ben okeyim.
Ailemin ne dediği benim için önemli değil.
Dövmeli diye istemeyecek bir ailem yok bence. İstemeselerde evlenirim bu arada.
ailem eşimin dövmelerine karışamaz ben izin veririm
Isterse dünyanın en iyi kızı olsun , ailem istemezse olmaz.
Bakıyorum da bir kaç kişi dövmeli kızla evlenmem yazmış sebebi ne?
Ailem buna karışmaz ama ben dövme sevmiyorum itici geliyor
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş