Kafalar uyuyorsa gerisi sorun olmaz Kısa boylu olarak pek tercih edilmiyoruz 😂
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya çok zayıf bana göre sıkıntı etmedim. Tamam dedim şimdi öğrendim kısaymışta hani görenler fark yok dedi görücü usulü soramadım da dört cm kısaymış sorunca dedi ki benden uzunsun bir erkek bunu niye kabul eder şu an çok sinirliyim
Bilmiyorum küçük şeyler bence bunlar önemli olan sorular vakit geçire bilir miyiz aynı evde yaşaya bilir miyim mutlu olabilir miyiz ben ona karşı o bana karşı anlayışlı olabilir mi aynı fikirde olmasak bile sorun Yaşar mıyız bunlar sorulmalı bence
Lan şu kalıplardan kurtulun erkek illa 10 cm uzun olcak vs.. hangi devirdeyiz Kadınlar kendi başlarına güçlüler iş sahibiler.. orta çağda erkek hegoman geleneği erkek kaslı güçlü olsun kafası.. tipi iyimi iyi, uyuyorsun daha ne?
Çok iyi insanlar ailesi kendi ama bazen yetmiyormuş. Belki de büyük konuştuklarımın acısıdır. Eğer hayırlısı değilse şimdiden olmasın diye dua ediyorum. İçime soğuma geldi nasıl ısınır bilemiyorum
İçten içe bir sıkıntı var ama kimseye anlatamıyorum işte biri anladı sende tecrübeden kaynaklı. Kendim buldum anlaşamadık iş uzamadı bu desen böyle. Anne baba zorluyor aile iyi diye ne halt etsem bilemedim
Senin hic arkadasin yok mu icini dokebildigin? Sen nasil birisin, calisiyo musun, evde misin, nasil bi evlilik hayalin var, o nasil biri? Paylas b3nimle, belki bi faydam olur hem icini dokup rahatlamis olursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tip benim için önemli ya olmazdı herhalde kalalaşwiq
Kafalar uyuyorsa gerisi sorun olmaz
Kısa boylu olarak pek tercih edilmiyoruz 😂
Ya çok zayıf bana göre sıkıntı etmedim. Tamam dedim şimdi öğrendim kısaymışta hani görenler fark yok dedi görücü usulü soramadım da dört cm kısaymış sorunca dedi ki benden uzunsun bir erkek bunu niye kabul eder şu an çok sinirliyim
Ne olacak niye bu kadar stres yaptın
Fiziksel anlamda baktığım tel şeydi o da olmadı
Fiziksel anlamda senin istediğin gibi ama kafanın uyuşmadığı biri ile aynı evi paylaşır mısın
Paylaşılmaz haklısın bir anda öğrenmek ağır geldi gibi
Bilmiyorum küçük şeyler bence bunlar önemli olan sorular vakit geçire bilir miyiz aynı evde yaşaya bilir miyim mutlu olabilir miyiz ben ona karşı o bana karşı anlayışlı olabilir mi aynı fikirde olmasak bile sorun Yaşar mıyız bunlar sorulmalı bence
Mesela sen kaç cm sin
1.68
Mesela bu boy olsaydı içim rahatlardı çünkü aynı boy. Etrafımdaki insanlara güvendiğimden oldu
Bilmiyorum sen bilirsin ama bence takılma söylediğim soruları sor onları cevapla daha önemli onlar bence
Ya ne takıyorsunuz 2cm nedir Allah aşkına
Uyuyorsan , güveniyorsan konuş ciddi ol
Onunda bir uzun kardeşim gelip sana halt gibi davranıncamı mutlu olcanız
Sırf evlenmek için herşeye evet diyen biri gibi geldi bunu duyunca
Lan şu kalıplardan kurtulun erkek illa 10 cm uzun olcak vs.. hangi devirdeyiz Kadınlar kendi başlarına güçlüler iş sahibiler.. orta çağda erkek hegoman geleneği erkek kaslı güçlü olsun kafası.. tipi iyimi iyi, uyuyorsun daha ne?
Ama ona karşı sevginde yoksa hiç bulaşma.. benim dediğim sevgi varken fiziki durum
Kas mas arayan yok zaten ondan böyle oldu. Karaktere öncelik verdiğimden yeni öğreniyorum bu durumu
İnsan kendine bakarsa birşeyler değişir
Görücü usulü sevgi olması imkansız
Vakit geçir bu süre Sonuçta yüzük dahi taksan bitmiş bişey yok düğüne kadar
İçin rahat etmezse vazgeç..
Erkekler pek takilmaz boya
Kısa olmasına takılmaz da uzun olmasına da takılmıyormuş onu anladım
Uzun olmasina takilir genelde
Nasıl biriyle karşı karşıyayım anlamadım ki
Boylariniz kac? Belki tKilmiyodur buda anirmal degil
168
164
Kafana takilan baska bisey var mı boy disinda?
Yok ama fiziksel anlamda dikkat ettiğim tek mevzuydu o da olmadı
Olmak zorunda da degil kafaya takiyosan ayril
Akşama kahve içiliyor aileler aracılığıyla oldu
Boyu bi kenara birak, nasil biri sence
İyi biri ama bazen evlenmek için herşeye tamam diyor gibi geliyor
Senin kafan karisik yani. Biraz anlatsana, ne kadar oldu tanisali, yaslariniz kac?
İki kere görüştüm yüz yüze. Üç yaş fark var bir ayı geçmedi tanışalı
Daha cok yeni neden acele ettiniz
Evde ayılan bayılan her gün karar ver. Diye başıma dikilen ebeveynler o tarafta aynı az çok fikir anlamında aynı olunca
Ah ahh son pismanlik fayda etmiyor. Ben 6 ay evli kalip ayrildim boyle tanimadan evlenip.
Çok iyi insanlar ailesi kendi ama bazen yetmiyormuş. Belki de büyük konuştuklarımın acısıdır. Eğer hayırlısı değilse şimdiden olmasın diye dua ediyorum. İçime soğuma geldi nasıl ısınır bilemiyorum
Iste bunun farkindayim burada boyu one surmussun ama mesele boy degil. Hissediyosun sanki dogru insan olmadihini
İçten içe bir sıkıntı var ama kimseye anlatamıyorum işte biri anladı sende tecrübeden kaynaklı. Kendim buldum anlaşamadık iş uzamadı bu desen böyle. Anne baba zorluyor aile iyi diye ne halt etsem bilemedim
Senin hic arkadasin yok mu icini dokebildigin?
Sen nasil birisin, calisiyo musun, evde misin, nasil bi evlilik hayalin var, o nasil biri? Paylas b3nimle, belki bi faydam olur hem icini dokup rahatlamis olursun
Ya bu süreçte konuştum hep ama şu an konuşabileceğim biri yok. Dökebilirim içimi
Tamam yaz bana. Umarim konusma bitince kafan daha rahat olur
ben kimseyle evlenmem
Düşünürüm
Muallakta kaldım ama kalıbım ona göre iri duruyor
Yani fiziksel şeyler de önemli ama.. kararın da çok önemli her boyutuyla düşünmelisin dar düşünme
Çok acele ettirdiler verdim bile kararı
Aceleye gelmez ama otur sakin kafayla bir düşün
Olan oldu maalesef
Hayır
Olmaz yani demi
Kesinlikle olmaz
Büyük konuşmanın kurbanı olmuş olabilirim inşallah sen olmazsın
Yok benim sevdiğim var ciddiyim onunla
Hayırlısı olsun hakkında inşallah
İnşallah evleniriz onunla
Hayır