Bence zaten çoğu Türk erkeği benden daha uzun
Kendinden kısa olan biriyle çıkar mısın?
Bence zaten çoğu Türk erkeği benden daha uzun
Mümkün değil, her zaman boy takıntım vardır. Erkek benden uzun olmalı. Benim boyum 1.65 topuklu ile zaten 1.75 oluyorum 1.68-1.70 boyunda bir erkek bana hiçbir zaman çekici gelmedi. Eşim 1.85 tam gönlüme göre 💅🏻
Asla çıkmam, sevmem, etmem diyenler kesinlikle hayatı sadece kendi tarafından empati yapmadan bardağın sadece boş tarafını görüyorlar. Ben seversem benden uzun da olabilir, kısa da. Önemli olan vicdan sahibi olması. Her şey boş, gelip geçici...
Evet çıkarım. Benden uzun da olabilir. Boy hiçbir zaman kriterim olmadı.
Evet çıkarım ilişkiyi kısa uzun boya bağlamak doğru değil
Aşkın boyu posu olmaz güzelim! 😊 Kalpler uyumluysa gerisi teferruat. Bazen bir bakış, bir gülüş her şeyi değiştirebilir. Ayrıca, kısa boy avantajdır: Romantik filmlerde erkek yıldızların hep kısa olduğunu fark etmedin mi? Tom Cruise demişken, aşk için hiçbir engel tanımamış birisi! 😉💖 O yüzden pek lafını etmeyelim derim. Yılbaşını da düşün; karlı bir akşamda, el ele kalmışız... Boy mu diyeceğiz şimdi? Aman neyse, en güzeli kalbinin sesine kulak ver! 💕🎉 Gelecek sene aşk dolu olsun! Senin fikrin ne, kısa biriyle çıkmak hakkında ne düşünüyorsun?
Cevap
151Cevap
Çıkarım benden kısa biriyle de flört etmiştim insan bir şeyler hissedince karşı tarafın kısa olması pek gözüne görünmüyor.
cıddımııns. senın boy kacc
1,74
oo kız ıcın uzun bır boydasın :) benden 3 cm uzunsun :( senı tavlıyamam :(
Boyu kaçtı
Dürüst olmak isterim hayır. Dış görünüş benim için önemli. Kendimde dikkat ederim sık sık.
Ben 1.75 bir kadınım sevgilim 1.63 daha önce ki iki ilişkimde aldatıldım boyları 190 civarıydı ikisi de hayatımı leş edip gitti en başta eğer bu adama boyuna bakarak yaklaşsaydım bugün 1. senemizde bana yaşattığı mükemmel anılara sahip olamayacaktım önemli olan dış görünüş değil diyip insanları kısa uzun diye yargılamak saçma ve iii yüzlüdür insanların tepkileri başta çok olsa da hepsine gereken cevabı güzelliğimiz ile verdik aşkı var olsun iyi ki toplumsal komplekslere yenilmemişim siz de yenilmeyin size dünyayı sunacak adamlara kadınlara böyle sebeplerden duvar örmeyin
insanların tepkilerinin çok olma sebebi onların o şekilde mutlu olamayacak olması uzun uzun açıklardım ama çok uykum varr bende 163 üm bu arada
Uzun açıklamaya gerek bile yok inan çok iyi biliyorum hiç biri umurumda değil onlar devam etsinler 2 günlük dünyaya 3 asırlık kompleks sığdırmaya 💅🏻💅🏻
Mal olduğum için üzülüyorum abla genede yorumları okuyunca ciddiye alamıyorum felan yazanlara. Sırf laf olsun diye yazdıklarını bilmeme rağmen.
sitede aynı anda 4 tane kısa erkek sorusu popüler yani ne diyeyim ki
havlayan köpek ısırmaaz şu boş yapanların çoğunun boyu 155 hadi olsun max 160 toplum tarafından dışlanmışlar gelmiş burada kısa erkek muhabbeti yapıyorlar bana da burdan çok mu çirkinsin de 163 birine baktın diyen olmuştu bi ara hskwbdkwbdkebke o kadar çirkinim ki mankenlik yapıyorum...
tam bir komedi insanlar hiç düşünme sen milleti
Karşıma çıkmadıkça düşünmüyorum zaten çok sevdiğim biri var o yeter bana. İnsanları sevmeyen biri zaten o kimseyi umursamaz. bunlar gerçek hayatta sorun üniversitede durduğum yerde gelip çok kısaymışsın diyen kız oluyor yemin ediyorum. Boşa taktığımıda zaten onla tanışınca anladım
Durduk yere gelip çok kısaymışsın diyorsa cevabını vereceksin :) İnsanlara laf yapıştırmak mükemmel his
Vay bee apla senin gibiler kaldı mı yaa 1.75 e 1.63
Erkek olup laf yapıştırınca sorun olur insanlar dış görünüşe göre davrandığı için 😅
Puhahahahhahaha inanılmaz komiksin götümle güldüm. Yara bandı olarak kullanacak olsam 163 adamı mı kullanırım mantık yürüt. Kimse yara bandı olarak kullandığı adam için savaş vermez toplumu ve çevresini karşısına almaz reis sen rahat ol kılçıksızı varken dikenli yolu seçiyorsan aşıksındır :') sen yara bantlarından devam
Sen yapıştır lafını önemli olan boyun değil işlevin hahahah
benim ömür boyunca bir kez bile boy kompleksim olmadı, sen bu fesatlıktan devam bebiş 😘😘
derdi fesatlık onun kuyruğuna basmışlar üstüne gitme abisi daha yeni girdi ergenliğe o
Abisi? Bana mı dedin onu
Dediğimi anlamadın... yorum yapan küçük ergen sen yorum yapanın abisi oluyorsun anlamında demiştim BEN NEYİ AÇIKLIYORUM
🤣🤣
boş ver uğraşma bir şey yazarsa da ciddiye alıp cevap verme bence kendi halinde takılsın
Evet.
İdeal tipim 1.70-1.80. Ben de 1.80'i bir kaç santimetre ile kaçıran bir kadın olduğumdan bu boy bandında benden kısa erkekler de yer alıyor.
Boks tarzı kol ve el ağırlıklı sporlarda olan üstünlükleri, kolay yapılanmaları ve uzun erkeklere göre daha dizgin yapıları hoşuma gidiyor. Ayrıca bir erkeğin yanında minik kalmak beni rahatsız ederdi nedense.
Boyu geçtim de gece 3 te KS soruyorda miydin maşallah be😄
Yoksa 05 yazıyo bionda amasyada mı yaşıyosun 😄
Ben insanları fazla fiziğine göre değerlendirmem ha yanına yakışıp yakışmaması gerçekten önemli ama karakteri huyu da önemli güzel anlaşmak da önemli günümüzde karakter boku ve çok bakılmıyor ondan sonra insanlar çeşitli pişmanlıklar yaşıyor. Bu yüzden zamanla bir insan tanıyabiliyorsunuz
Bu soruya bu cevabı vermekten de yılmam işte.
Yahu ben zaten 158 im ben boylarda veya benden kısası olmazki napıcaz kutu kutu pense mi oynayacağız. 😂
😂
Ben 1.86 ama kadın uzun iyi olmuyor ama
154 erkek var cuce
öyle deme benim son dateim 148 falan boyundaydı fotoğraflarda uzun gözüküyor diye boyunu da sormadım karşıma bir çıktı annesi gibi çarşıyı gezdirdim çocuğa buluşma sonrası da engelledim
@Ayseell0030 çocuğu niye engelledin ki ayıp
@Snmsdd ben 160ım çocuk 1.45
@Ayseell0030 yok anladım da ayıp olmuş engellemek ondan dedim
@Snmsdd banane bi iyi ben miyim bu dünyada çocuk mu gezdireyim
@Ayseell0030 anladım tabi de yani üzülmüştür diye dedim onun haricinde bir şey demedim senin hayatın sonuçta benim boyumda 170-175 sorun etmedim hiç
@Snmsdd üzülsün beni ilgilendirmiyor biz de zamanında çok üzüldük iki gün ağlar üçüncü gün susar kısa erkek gezdiremem yanımda
@Ayseell0030 tamam yani ben fikrimi söyledim haklısın dış görünüş çok da önemli değil
@Snmsdd dış görünüş önemli herkes dengiyle olsun ki alma verme dengesi bozulmasın
@Ayseell0030 haklısınız inşallah gönlünüze göre birini bulursunuz 🙂
@Snmsdd kaslı uzun boylu esmer dövmeli bulursam basicam nikahı teşekkürler
@Ayseell0030 yani bulursun inşallah dövme bana pek hoş gelmiyor kaslı da değilim uzun boy yok benim tam tersi birini bulursan olur jkjjkjkkjjjjj 😂
@Snmsdd abim tam kriterlerime göre birini bulmuştum o da evli kadınlarla aldattı maalesef aramalara devam şu an
@Ayseell0030 abi mi o kadar yaslanmadim ahahahaah 😂
@Snmsdd ben 20 yaşındayım
@Ayseell0030 ben 26 yani orta yaşlıyım size göre olabilir onu dusunmedim yaa jkjjkjkkjjjjj 😂
@Snmsdd yine abim yaşındasınız
@Ayseell0030 olmasam belki düşünürdün dimi ama kriterlerine uymuyorum 😂
@Snmsdd yok sen direkt tipten elendin
@Snmsdd yaş benim için sadece bir rakamdır
@Ayseell0030 yani olabilir tipim normal ama begenmeyen olabilir sonuçta yani tabi ne düşündüğün umrumda değil
@Snmsdd tamam abim hayırlı geceler
@mtsuzkadın bir insana cüce demen için 130 cm altında olması lazım. Bu bilgiyi kenarda tut. Aksi takdirde hakaret etmiş oluyorsun dikkat et davalık olursun😅
@Ayseell0030 lan lan tövbe estağfurullah
@Seyyah_Bey neye tövbe abim adamın yorumları silinmiş boşuna konuşmadık
1.72 boyundayım 1.73 olmuştu 1.75 olmuştu yani hiç takıntı yapmadım da onlar biraz kompleks haline getirmiş olabilir yaa takıntı haline getiriyorlar biraz. Bende 183 buldum yapıştım yakasına. Aşırı uzun da ben hiç istemedim insan kendinde olduğunu pek istemiyorum sanırım ki karşıma da 1.90 da çıktı 1.88 de çıktı yani. Hiç ay ne güzel boyu var demedim.
Asla çıkmam kadın dedin erkeğin yanında kadınlığını erkekte kadının yanında erkekliğini hissetiricek insan aşk ve bir o kadar olgun bir ilişki sürdürmek ister
Boyum 176. Benden kısa kızla olurum ama uzun boy bana çok çekici geliyor. Hatta benden uzun kadınlar daha çekici geliyor bana. Ne kadar uzun o kadar iyi.
Hajajajhajajaj boyum 156 benden kısası cücedir o yüzden hayır ama benden uzun olsun yeter diğer kisa kızlar gibi ayyy 180 190 olsun knkaaaggggg demiyorum🤣
Yarının ne getireceğini bilemem. Özellikle tercih ettiğim bir şey değil ama bütün istediğim özellikler ondaysa ve tek sorun boyuysa sorun etmem.
evet cıkarım burada fızıkselden zıyada karsındakı kısının sohbetı ve durustlugu onemlı tabıkıde bakımlı temız olmak kaydıyla yoksa soyle marka olsun soyle makyaj kupu olsun degıl kendı olsun olsugundan fazla kendını kasarak gostermesın dogal olsun yeterlıdır
arada bi uzun olsun falan diyorum da benden kisa konustugum kisiler de oldu ki konustum yani. olabiliyo, yine de uzun olmasi daha iyi olabilir tabi
Ben 178 boyundayım minyon bayanlar her zaman tercihimdir seviyorum minyonları, en iyi tarafı sekste her pozisyonu çok başarılılar, bir bayanın benden kısa olması benim için takıntı değil.
Bir insanı asla boyuyla yargılamayın. Belki de o kişi sizin için en iyi kişidir. Hayat herkesi bir şeylerle sınar.
Ben 1.84'üm Muhtemelen zaten bana karşı kısa oluyorlar :)
Tabi cikarim hele de 150-160 ise tadindan yenmez 😃
150 155 cuce canim
Bence degil yaa uzun boylu kizlarin aurasi farkli bahsettigim boydaki kızların farkli bence. Senin boyun kac peki
@mtsuzkadın ablacım boyun kaç cüce diyon herkese gelipte buraya 1.60 yazma sakın
Hayir komik durur yanima yakismaz ben 1.68 yanimdaki en az 1.80 1.85 olmali
Yav en aZ 1.80 , 1.85 diyon türkiye ortalaması 1.73 mq
😂😂 hayalllermizedmi dile getirmelyimm
Sen 168sin 175 de aslında iyi olur ama topuklu giyersen o sıkıntı işte😄😄ileri odaklı kızsın helal olsun eve ekmek getirirsin😄😄
Boyu önemli değil fiziğide önemli değil kendi açımdan söylüyorum herkes farklı düşünebilir tabi yüz güzelliği ve huyu suyu önemli benim için..
Benden uzun olma ihtimali pek mümkün değil zaten😅
Boyunuz kaç?
benden daha uzun
siz. önce. düzgün. birini. bulunda sonra. boyuna. bakın. her kez. fani. geçici. dünyada. güzellik. ve. Macara arıyor sizi. iyi. macaralar.
Tabiki de neden olmasın. Tatlı olurdu bence. 1.70'im ben gerçi benden kısa erkek gördüğümü hatırlamıyorum, aynı boyda olan var daha çok
Sorun değil keenks
Ben 170'im. 2-3 cm falanda uzun olabilir onu da sorun etmiyorum nemo probleemmss
@bahtıkaraaaa şalskjfdklşgssgsşla :d
@bahtıkaraaaa Tamam kızım anladım kürtsün bende kürdüm ama bu kürtçe benim için fazla SKADFKŞLFADADFADF
@bahtıkaraaaa tüm tuşlara basıyorsun he sşkadfKLAŞSSFDSAASD
Bence sen daha çok basıyon sjsjajjdlsjsiaoxjajs
Söylemene gerek yok o. kaslardan kendini belli ediyon zaten xijsjdjsjh
@bahtıkaraaaa şlsknfdajkfsşklsajas
Foto benim değil kanka :d
Harbi mi jdjsjxsjshhs ulan ne alemsin djsjsj
@bahtıkaraaaa https://www.youtube.com/watch?v=1efxTNgU5Tk
adlfkjklasşgldsdga
Kzjxjsjdjsj yok itirazim sjjsjxjsjd
O değilde bu fotoyu kaldır bee nasiplerini kapatma kdjsjdjjs de 🤤
Evet zaten partnerimin benden uzun olmasını istemezdim ilişkilerde bence çok uzunlarsa aynı boy ya da kadının kısa olması gerekir
Boy hiç önemli değil. Kalp güzelliği karizma özgüven hepsinden önemli.
Normalde boy konusuna pek takılmam ama 1.56 dan kısa biriyle de olmaz
bodur tavuk her zaman piliçtir
kısa boylu kadın candır can
Mümkünse benden kısa olsun kaç cm olduğu önemsiz 1mm bile kafinsksmks
Ben çok uzun değilim o yüzden çok kısa oluruz benden kısa olursa
Kisa kızlar ilgimi hep çekmiştir minyon tipleri severim neden mi
Benden kısa 1.50 boyunda olması lazım oda hayir.😄
Kadının boyuna önem vermem benden uzun olabilir Bu arada boy 1.80
Türk kızı yüzeysel, zalim ve boy takıntılıdır. Kızların yazdığı yorumların hepsi yalandır. Türkiye'de hiçbir kız 1.90 altına insan muamelesi yapmaz. Türk kızı budur.
Benden daha kısa olan birisini tanımıyorum bu hayatta 🤣
Boy tek kriter değil. Ama uzun erkek çekici gelir biraz daha fazla..
Türk kızlarının erkekten boyunun uzun olmasını beklemesi çok komik ya. Allahın cüceleri.
Hayır ben uzun bir kadın değilim benim boyumdaki kadınlar ortalama erkekler baya kısa gözüküyor
ben 175'im 🥲 bi zaman sonra boya takılmamayı öğreniyorsun
Büyük konuşmak istemem ama asla istemem ben zaten minyonum 160 erkek mi olur
Ben kimseyle çıkmam dışarı çok soğuk🤣🤣🤣asdfhğlllg
short kings diye bir şey var her uzun da kusursuz değil sonucta
Benden uzun biri zor ihtimal. O yüzden tabiki çıkarım
Önemli bir kriter değil benim için uzun ve kısa farketmez yani
Kendimden uzunla Bile çıkarım yeter ki kilolu olmazsın
Böyle şeyleri kompleksli insanlar problem eder
Kısaysa bile başka bir özelliği beni fazlasıyla cezbetmesi lazım
Hayır ya daha neler hahaha erkek dediğin uzun olur, kısa erkek kankam olsun :DD
@Dıamondface aynen. Başka soru
Benden kısa birine aşık olmuştum ama birdaha sanmam
Boy takıntım fazla yoktur da genelde 1.60-1.70 arası daha ideal olur benim için
Hayır. Ben zaten kısayım daha kısası olmaz. Uzun olsun erkek gibi 😅
Sen kısaysan uzun erkek ni ye sana baksın uzun fiziği güzel olanı tercih eder
Keşke okuduğunu anlasan.
Çıkarım boy önemli değil benim için insanlık Kalp Huy güzelliğine bakarım önem veririm ben
Nereye çıkar mıyım
Merdiven yok mu ki kısa diye üsütne basıp çıkayım, hoş bişey değil
Evet benden uzun olmasi biraz tuaf olurdu 😂😂
Benden uzununa veya aynı boyda olana denk gelmedim. Boy 190
çıkmadık da flört ettik bana boyunun 170 oldugunu soylemisti ben 162yim benden bile kısa duruyodu mk bide o boyla asker olma hayalleri kuruyor yemin ederim rahat 160 vardı yani sonuc olarak ben kısayım benden kısasıda cok kısa olur cıkmam o yüzden
Çıkmışlığım var ve hatta ilk sevgilimdi aşırı toxic biriydi ama
Kompleksi oluyorlar uzak durun
@mtsuzkadın neden acaba belki kadınlar sabah akşam aşağıladığı içindir
Ben zaten kısayım benden kısa biri olmaz. Çocuklarımız cüce mi olsun, ben 1,55'im eşim bari biraz uzun olsun
1.87 ben de 🙂 bence sen de kısa değilsin
Çıktım daha önce ama 2 hafta falan sürdü yani boyuyla alakasız anlaşamadık
o kadar kısası çok düşük bir ihtimal olduğu için şanslıyım bu konuda
ama şahsen istemem:)))9
Kız olsun erkek olsun. Allah iyi huylu temiz kalpli vicdanlı özü sözü bir ne istediğini bilen hoşgörülü anlayışlı kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın herkesi. gorunus ya da boyun bir anlamı olmamalı. devede de boy var.😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?