Hiç istemeden birinin duygularıyla oynadınız mı?

Lisedeyken birini seviyordum, açılmayı denedim olmadı. Tam bu sırada da tanıdığım ama daha önce oturup konuşmadığım arkadaşım benimle sohbet etmeye başladı. Her teneffüs sınıf kapısında beni beklemeye başladı, birlikte bahçeye inip konuşuyorduk. Önce arkadaş ortamında, sonra yalnız. Flört etmeye çalıştığını anlayınca onunla konuştum "şu an arkadaş olmadığımızı biliyorum ama farklı bir ilişkim olmasını da istemiyorum arkadaş kalalım" dedim. Çünkü benim için ilkti ve tam duygusal boşluktayken (ondan öncesi platonikten vazgeçme evresiydi) gelmişti. İlişkiye hazır hissetmiyordum da. Bazılarınız için basit ve saçma gelebilir ama o zamanlar daha önce benim hiç sevgilim olmamıştı. Her neyse sonra aradan bir hafta geçti ara tatildi. Özlediğimi fark ettim. Belki arkadaşlarımın sözleri de etkili olmuştur bilmiyorum. Bir an gaza gelip yazdım. Uzun bir mesaj, ondan hoşlandığımı söylediğim. Bundan sonra sevgililik aşamasına girmiş olduk. Bu da uzun sürmedi. Yani onun da benim de ilk ilişkimizdi. İkimiz de en ufak şeyde heyecanlanıp gergince geçiriyorduk zamanımızı. Az bir sürede yıprattığını fark ettim. Çok geçmeden tekrar konuşup ayrılma kararı aldığımı söyledim. Anlayışlı iyi bir çocuktu. Bunu da ona söyledim. Yani onunla ilgili bir problem olmadığını ama arkadaşken daha iyi olduğumuzu belirttim. Şimdi düşününce bir öyle bir böyle yapıp duygularıyla oynamış hissediyorum. Üstelik hala bana karşı bir şeyler hissediyor. Karşılaştığımızda ya da konuştuğumuzda bunu hissedebiliyorum. Aynı arkadaş ortamında ya da yolda bir şekilde karşılaşıyoruz. Çok mu bencil davrandım

Hiç istemeden birinin duygularıyla oynadınız mı?