Hayır
Evet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Birilerinin duygularıyla oynamak bu hayatta en çok korktuğum şeylerin başında gelir. Elimden geldiği kadar ilişkide olduğum insanları herhangi bir şekilde kırmamak ve incitmemek için elimden gelen her şeyi yaparım.
çok önceden bir kere oynamıştım. çok pişman olmuştum.. kısaca sanaldan rastgele çok güzel bir kıza yazmıştım benden 7-8 yaş küçüktü, o da bana hemen dönüş yapmıştı. belli bir yazışmadan sonra kızın bana ilgisi çok arttı. düşünün. sabah hesabımı açtığımda gece gönderilen sevgi sözleri ve resimleri görüyordum. kendi kendime dur dedim. kız farklı ama çirkin feyk resimleri gönderdim, içki içerken vb. nedense kız bunlarada tamam dedi olay evliliğe kadar gitmeye başladıki. ona evliyim dedim. olabilir mutsuzsun , eşinden boşan beklerim demişti. sonra itici mesajlarımdan sonra hesabımı kapatmıştım. çok yanlış yaptım. resmen kızın duygularıylan oynadım
Hayır oynamadım ve oynamam da gerçekten seversem sadece severim.
Duygularıyla oynadım değil de, zamanında bazı insanlar saman altından su yürütme girişiminde bulundukları için herkese ne mal olduğunu göstermek için, inanmış gibi yaptım. Keyifli günler..
Cevap
39Cevap
Sanırım oynadım. İstemezdim böyle olmasını ama oldu. Umarım mutludur..
Hayır oynamadım ama oynamayacağım anlamına gelmez, sonuçta yeni başlıyoruz :D
hayır oynamadım bu biraz kötü bir durum
duygularla oynayan duyguları hırpalanır en sonunda
Hayır. Bunu yapabilen birine insan değil devil derim ben
Normalde en korktuğum seylerden biridi ama evet yaptım. Tamamen farketmeden yaptiğim birseydi ama pisman da olmadim. Cunku kendi yalancı düzenbazın tekiydi.
Ben kendi acimdan yolum belliydi ama karsimdaki kisi ailenlede tanismak isterim diyince farkettimki olay farkli seyrediyor, hemem R yaptim
Çoğu hayır diyor ama oran yüzde 90 falan çünkü istemeden de birilerinin duygularıyla oynamış olabilirsin
Hani insan vücudunun %80i su ya, benimkinin %90 ı vicdan kendime çok kızıyorum bu yüzden 😡
Hayır. Hem ne insanla, ne de duygularıyla oynanmaz. Canı sıkılan saklambaç oynasın gururuna ağır gelmezse ☯️
oynamadım hayır. ama ne olduklarını anlayınca müsait yerde yol kenarına bıraktığım olmuştur o da hak ettiklerinden
Oynamadım ve oynamak istemem. Biriyle ne isem ne hissediyorsam gider söylerim
Kesinlikle hayir. En hassas oldugum konularin basinda gelir bu.
Hayır bu çok kötü bişey bana yapılmasını istemediğim hiç bir şeyi karşı tarafa yapmam
Senin oldu mu sen mi oynadın senlemi oynadılar. Ben oynamadım
Büyüklerimiz bize kimsenin duyguları ile oynamamızı öğretti
Ben oynamadım sevmem zaten ama onlar her defasında duygularımla oynadılar
Cahilken yapmıştım şimdiki aklım olsa asla yapmazdım
Begenilmek arzu edilmek ugruna yaptik biselr
Oynamışımdir ama öyle ciddi değil intihar ettirecek hayattan soğutacak kivamda değil
İstemeden evet. Duygularım onun ki gibi olmadığı için karşilik veremedim o da üzülmüştü.
8 kişiyi aynı an da idare etmisligim var zamanında allah affetsin 😃
ekim ile kanatın fotosu
ARKADAŞLAR DUY BENİ NEDEN DÜN FİNAL YAPMIŞ GİBİ TA 17 KASIMDA FİNAL YAPTI?
Hayır, oynamadım.
İnşallah oynamamışımdır
İstemeden de olsa yapmış olabilirim
Sadece kendi duygularımla oynadim
Hayır
Hayır ama beni çok fena üzdüler
Yok be yakışmaz öyle olur mu öyle şey
Hayır oynamadım
Çok çok eskiden oldu öyle şeyler.
İşim olmaz oynamam
Bilerek böyle bir şey yapmadım, yapmam.
Oynamadım ama oynuycam