Kızlar, Eşim beni kendi çevresine sokmuyor?

• 3 seneyi geçti evleneli çok sıkıntılar yaşadık. En son mesaiye kaldım iş yerinde çalışmama kiziyodu aslında beni eve almadı kayış koptu ayrılma raddesine geldik. Annesinden nefret ediyorum. Evlendiğimden beri bir gün huzur vermedi ele güne rezil etti. Çok cimrilik ettiler acta kaldım parasız daddade hemde imkanları varken hamileyken çocuğumu düşürme raddesine geldim hastaneye bile gelmediler geri barismamin tek sebebi evladım oldu annem velayetini vere getirdi erkek kardeşimin oğluna bakıyor. İkisine birden bakamam dedi olay çıkardı habire evde bende mecbur döndüm evladından ayrılmamak için. Eşim evlenmeden önce böyle değildi kendi içinde ki pislikle annesinin muhteşem çalışmaları devreye girince evliliğimiz kağıt ustunde devam etse de benim içimde bitti. Ona karşı his kalmadı içimde hele bı de olaylardan sonra beni ailesiyle gorusturmeyecegini söyledi. Bende benim için sandım sevindim. Meğerse ailesiyle vakit gecircekmis sadece Nisan kına düğün her yere ailesiyle gidip beni almiyolar. Kurbanda da memlekete gitcekler annemlerde beni istemiyor ben kaldım tek. Tiksiniyorum resmen dünde gördüm es*ort sitelerine girmiş gitmedim diyo ama inanmıyorum gitmese bile b*k mu varda bakıyor. Boşanmaya yanaşmıyor ailem ozellikle annem hastalıklarını bahane edip istemiyor bizi evladimla. Otur geçin diyor. Şiddette vardı. Dün es*ort olayını yakalayınca hirpaladi beni. Kardeşim de anneme söyleme hasta diyor. Tansiyon şeker falan var annemde
Kızlar, Eşim beni kendi çevresine sokmuyor?