Mükemmelliyetçi ve biraz egoist birisiyim. Sanaldan 3-4 kişiyle konuştum. İlgi çekmeyi bırakın tartışarak bitirdim hepsiyle de. Niye böyle oluyor anlamıyorum. Ben sanat, felsefe, tarih, sosyoloji, politika vs anlatıyorum. Karşımdaki, saçma sapan ne diyon yazıyor. Espri yapıyorum, anlamıyor. Frekans tutmuyor haliyle. Reelde de öyle. Mücadele edebileceğim, beynimi zorlayan kadınlardan etkileniyorum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Selamun aleykum.
'' Mükemmelliyetçi ve biraz egoist birisiyim '' kendinizi biliyor oluşunuzdan ötürü tebrik ederim, şahsen karşımda böyle biri olsa, hemcinsim olmanıza ve anlaşma olasılığı daha yüksek olmasına rağmen sizinle arkadaş olmazdım. Siz olur muydunuz? Siz de olmazdınız, o zaman daha çok empati, daha çok duruma dair zihin cimnastiği yaparak durumunuzu iyileştirin.
Kimse bu dünyaya birileriyle '' onlara katlanarak '' vakit geçirmeye gelmedi, yanlış anlamayın, biraz da durumu net görebilmeniz açısından izah etmek istedim.
Öte yandan kültürel eğilimleriniz olması güzel, kendinize denk yahut konuştuklarınıza eşlik edebilecek birini nasıl bulursunuz bilemiyorum, biraz nasip kader işleri tabi.
Kızlar o tür konulardan hoşlanmazlar kusura bakma ama çok odunca yaklaşım yapmışsın
Nelerden hoşlanırlar peki
Mesela gözlerin dikkatimi çekti de rengi kimsede olmayan renk çok güzeller diyebilirsin ilgi alaka önemli kadınlar için özellikle flört dönemi hoşlandığı şeyleri sor ortak yönlerimiz ne çokmuş falan de böyle böyle ilerler konuşmanız
Bence çok sıkıcı konular. Ve açıkçası onu yapmak abaza işi gibi geliyor.
Ne alaka ya vücut hatlarından mı bahset demişim abazalar direk cinselliğe bağlıyanlardır bu şekilde konuşman siyasetten iyidir asıl senin konuştukların boğar insanı kadın napsın yani boş konuları onu bağlamaz ki
Bence kadının göz renginden daha önemli konular bunlar.
Göz rengi çok güzelmiş. Bu, ilk defa böyle hissediyorum seni çok seviyorum demek gibi bir şey
Ne alaka ya ben kadınım ve sana kadınların hissiyatini söliyorum sen bilirsin tabi
E kanka sorun burada o zaman. Şahsen ben evli dahi olsam eşimin kaşına gözüne iltifat etmek yerine zekasıyla ve başarılarıyla ilgilenirdim. Mesela çok güzel yemek yapıyorsa bu yüzden teşekkür ederdim, iltifat ederdim ama göz rengini kendisi mi elde etti ki onu bu yüzden yücelteyim?
Mesela ben erkeğim spor yapsam ve vücuduma iltifat etse yeridir ama saç rengin dünyanın en Güzel rengi dese hsktir der geçerim
İşte demek istediğimde bu iltifat sen anlamamışsın galiba gözü misal dedim ben siyaset ekonomi konuşacağına bunlar söyle teşekkür et ot olma kardeşim anladın mı? Yoksa kaşına gözüne kurban ol demedim misal dedim kadınlar mütevazi erkekleri sever düşünceli
Misal verdik kardeş !!
Aslında kendini bilen birisin egolu olduğun için bunlar seni tatmin etmiyor sende haklısın
Aynen işte durum bu ne yapacağımı bilmiyorum
Sürekli empati yapmaya çalış birazda bu tür kitaplar oku bence gerçekten çok iyi geliyor misal vereyim eski erkek arkadaşımda senin gibiydi aşırı ego sahibiydi sürekli empati yap yerimde olsan sen sana nasıl olurdun katlanırmıydın diyordum bunu düşünüp davranışlarını değiştirmeye başlamıştı ve gerçekten işe yaramıştı kırılmıştı egosu zorda olsa
Ben katlanırım. sosyal statüsünü yükselten , rastgele bir bakkaldan bile saygı gören, okuldaki kantinci beyefendi diye hitap etse, hocalar saygı gösterse, bir erkek arkadaşım olsa ayağını bile yıkardım
Sanmıyorum hiç kimse kendi kişiliğinde biriyle anlaşamazdı eğerki anlaşılsaydı dünya nasıl bir hal alırdı düşünsene herkes agresif saygısız ya da kibirliler mi desen ya da barbi bebek hem erkeği hem kadını karakter açısından diyorum bence biraz kendinle konuş gün içinde yaptıkların konuştukların biraz dünyaya aşağıdan bakman gerek 😇 o zaman çok daha iyi gider her şey emin ol
Neyse, bana kız arkadaş lazım.
Hayırlı olanla karşılaşırsın umarım
Sanaldan nasıl bulabilirim?
O kadarını bilemicem sanal ortamı güvensiz