Yardım edin ya.
Çok yakışıklı geliyor. Ama Bana hiç pas vermiyor. Bu aralar derslere asilmaliyim aşka vakit yok hele ki pas vermeyen biri için çabalayamam. Böyle sosyal biri değilim ki onunla muhabbet etmeye çalışayım.
Unutmaya çalış gibi şeyleri ben de biliyorum deniyorum ama olmuyor. ne yapmalıyım.
Benim için kariyer daha önemli boylenbir şeyin kafamı dağıtmasina müsade etmemeliyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok yakışıklı ve pas vermeyen biriyse etrafında oldukça kızlar tarafından beğenilen ve tercih edilen birisidir neden pas versinki kaldiki verse bile sende ne kadar kalıcak okadar kız varken
Aslında ondan yakisiklilari da var. Çok kızlarla muhabbet eden birisi değil genelde erkeklerle takılıyor konuştuğu 5-6 kız falan var o da arkadaş olarak gördüğüm kadarıyla. Pas vermiyor derken benle konuşmuyor değil. Ama öyle arkadaş bile değiliz o derece uzağız diyeyim. Kizlar beğeniyor orası ayrı.
Ne yapmalıyım sence bu içimde bir süre sonra bitecek bir şey mi?
Erkeklerrin kızlarla arkadaşlık kurması onlara karşı ilgi duymayacagı anlamına gelmez dışardan gördüğün kadarıyla 5 6 kimlerle mesajlastigi ya da Hayatında nekadar kız olduğunu net olarak bilemezsin aynı zamanda orta derecede tipli biri olsa bile yeterli gerisini yaklaşım ve cümleleriyle tamamlar Hayatına dahil olacak biri olsa bile Zaten Birgün gidecek Senin geleceğin birilerini sevmenden daha öncelikli olmalı
Haklısın 👍.
Ben tıp olarak vasatın az ustuyum.
Bir de bu çocuk beni tanımıyordu. Uzaktan hareketlerimi görüyordu. son gördüğüm 2 hafta benim hareketlerim biraz değişti sacmalasti bu 2 hafta bana daha yakın bir yerdeydi bu yüzden de biraz sogumustur belki.
Neyse ya duygularını bilemeyiz onun ben en iyisi kafaya takmayip derslere yogunlasayim.
Benim de başka erkek arkadaşlarım var tek erkek o değil sonuçta 😁🥲
Cevabın için teşekkürler ☺️
Benzer şeyler yaşadım kariyerim daha önemli diyip uzatmadan sonlandırdım sınav daha önemli herşeyden
Evet aynı dusuncedeyim. Nasıl sonlandirdin peki?
Durumu anlattım dersime daha yoğunlaşmam gerektiğini söyledim ister istemez mesajlasarak bile dikkatim dagliyor felan diye anlattım anlayışla karşıladı gitti iyi oldu ama çalışma verimim düşmüştü sonra eskiye döndüm kpss hazırlanıyorum benim için her şeyden önemli 🤷🏻♂️
Haklısın 👍 umarım ben de aşacağım bunu.
Aslında tam bir duygu hissetmiyor gibiyim sadece dış görünüşüne bağlandım gibi sohbet ve karekteri hakkında bir bilgim yok
Eğer senin derslerine engel oluyorsa odaklanmanda olsun zamanında olsun sorun oluyor ise kariyerin daha önemli derim tabiki tercih senin ama 😊
Haklısın sağol 👍☺️
Geçmiş olsun
Of hayır ya 😭. Sence muhabbet falan işine girip çocukla tanışalım mı yoksa kendi icimde yedirip derslere devam mi
İkisini birlikte götürebilirsen cok iyi ama sanmıyorum
Yani götürmesini götürülur de bilmiyorum işim Zor umarım bir an önce unuturum 😁
Umarım