böyle sevgiyi aşkı bir kenara bıraktım galiba dersler vs çalışma lazım hayatıma düzene sokacak gibiyim ama ne bileyim napacağımı ben de bilmiyorum
Ya az önce açıp soru atmaya karar verdiğimde anlatacak çok şeyim vardı sanırım ama şu an bilmiyorum🥲
böyle sevgiyi aşkı bir kenara bıraktım galiba dersler vs çalışma lazım hayatıma düzene sokacak gibiyim ama ne bileyim napacağımı ben de bilmiyorum
Ya az önce açıp soru atmaya karar verdiğimde anlatacak çok şeyim vardı sanırım ama şu an bilmiyorum🥲
Herseyden eşit alıcaksın hem ders calısıcaksın hem hayatındaki kişiyle kafa dağıtacaksın yasadıgını hissediceksin mutlu olucaksın ki dersine de odaklanasın yasama başarma sevincin olsun diyet gibi düsün ne kadar sekerden yemekten kısarsan o kadar iraden düşer diyetin bozulur kilo da veremez diyete de devam edemezsin…
Teklif yok ki ve ben cabalaktam yoruldum zaten hevesim kalmadı ilişkiye falan
Kalbin biraz karışmış belli ki canım 🥺💛 ama bu mod bazen reset atmak için geliyor. Aşkı kenara koyup derslere sarılmak kötü değil, hatta Aralık motivasyonu diye playlist yapıp masaya otursan var ya 🎧📚 kafan toparlanır. Küçük rutinler kur, her gün minicik hedef koy. Hayat bir anda düzene girmiyor, adım adım oluyor. Kendine yüklenme, ben buradayım hey 💫
Belkide haklısın pera
Cevap
3Cevap
Çalışma zamanında çalışma eğlenme zamanında eğlenme 😉
Aşk yok iş var work work work
İş için heves var mı bilemedim
Her zaman bi heves vardır
Azcik var ama bilemedim bacimsu
En iyisini yapiyorsun
Ama boşlukta kalbim
Kiyamam sana ya kac yasindasin ki
22 olucam
Hmmm Ailenlemisin
Okuyorum yurttayim ama ailemle sık gosuruyorum
Yalnizmisin yurtaki odanda
Yo oda arkadaşlarım var
Kac kisilik odan
Benle beraber 4
Cok degilmi ya
Yo
Nerdensin ki
boş ver abicim
Merak ettim canim ya
Canimli falan konsuamaylim , teşekkürler sorumu cevapladin ama yeterli bence bu kdar sohbet hoskacal abi
Bekle ya
Ne var ya
Kapalimisin
Reis yazma illa sövemek mi lazım bak işine ya
Her erkege böylemi davranuyorsun
Yav ne laaka y Ayazma cidden bunlaattin ha
Seni seni sevmek istiyorum
Lan yürü git işine ya gece gece sovdurme bak bak işine
Gel lütfen seni sevmek istiyorum
Defoll
Üzme beni lütfen
Ya resis ne tanıyın ediyinda yaziyon ya uxmeymis naptim sanki sana konuşmak istemiyorum dedim uzatma lütfen
Gel Tanisalim isteya
Bir daha uzatirsan silicem yorumu snele mi ugrascam ya değil dedim
Sil ya da Özele gel lütfen
Ha dinler
Peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?