Eşinize/Sevgilinize organ nakli yapılması gerekseydi, siz organlarınızı bağışlar mıydınız 🥺😥🤕?

Eşinize/Sevgilinize organ nakli yapılması gerekseydi, siz organlarınızı bağışlar mıydınız 🥺😥🤕?

Eşiniz/Sevgiliniz ölümcül bir hastalığa yakalandı ve çok acil organ nakli yapılması gerekiyor, siz organlarınızı bağışlar mıydınız 😟😞😭? Lakin eşinize organlarınızı bağışlarsanız, bu sefer siz öleceksiniz. Ama organlarınızı bağışlamazsanız da eşiniz ölecek. Peki bu durumda siz ne yapardınız 🥺🥺🥺?

Güncellemeler
+1 yıl
Ben bu durumda gerçekten bir dakika bile düşünmezdim ve bütün organlarımı hemen verirdim. Çünkü onsuz bir hayatı hayal bile etmek istemiyorum. ALLAH korusun. Yumuşum minnoşum minişim, ben sensiz nasıl nefes alırım, nasıl yaşarım ki? Gerçekten kendi yaşamımdan vazgeçerdim onun için. Canım eşim seni çok seviyorum. İyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta seni hep seveceğim benim bembeyaz kanatlı meleğim. 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍