Anne ve babanızın evliliğine özenir misiniz?

Sene 1994 sanırım babam sırf annem onu fark etsin diye 1 ay boyunca her sabah akşam işe gidiş saatini kollar evinin sokağının köşesinde kırmızı mobiletiyle onu görmek için gelirmiş. Annem kesinlikle istememiş ama babam aşık olduğu için ondan asla vazgeçmemiş bir gün bile pes etmemiş (bir Akrep burcu kadınını sevmek ve ikna etmek her babayiğidin harcı değildir.😉 ) 8 Haziranda evliliklerinde 27. yıllarını devirdiler. Hep diyorum karşıma, annemden asla vazgeçmeyen ve hala onu çok sevdiğini bildiğim yeri geldiğinde fedakarlıkta son nokta olan babam gibi biri çıkarsa evlilikte 30 yaş kuralımı belki ancak o zaman çiğneyebilirim. Zor ama bazen imkansız değil diye düşünüyorum. 😇
özeniyorum bazen çünkü babam annem için çok mücadele etmiş bi adam keşke diyorum hep böyle sevilsem karşılıksız
mesela geçen sene ananem rahatsızlandı ve annemi babam hergün ananeme götürüyordu arabayla bir gün babamda girmiş içeri ve ananem babama demiş ki zahmet oluyo sana da oğlum vs gibi bi konuşma yapmış
babamın cevabı
”anne sen bana eşimi verdin , o yeter bana hakkını o yüzden bile ödeyemem” hüğm 🥺🥺🥺 ciğerimden yanık kokusu çıktı şu an
Hayır, annem ve babam gibi evlilik yapmak istemiyorum. Onlar görücü usulü evlenmişler, ben kalbimin sevdiği, seçtiği kişiyle evlenmek isterim. Tamamen bana uyacak, söz sahibi olabileceğim bir bey.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hayır, bana göre özenilecek bir evlilikleri yoktu. Ben kendi mutluluğumu yaratma taraftarıyım.
işte bu yüzden dostuz. Kafalar uyuşuyor. Biz ayrı bireyleriz ve kendi hayatımızı, evliliğimi hatta tarihimizi kendimiz yazarız :)
Yok pek özenmem. Çocuk gibi didişip duruyorlar :D
Uf hala fingir fingirler bu konuda isterim öyle olmak😄
Sadece benim gibi bir evlat getirdikleri için özeniyorum.. 😀
Özenmem.
Evet özenirim özeniyorum da keşke benimde onların ki gibi bir evliliğim olsa ilerde umarım da öyle olur uzun süren ve mutlu evlilikler kolay kolay olmuyor evlilikler çoğunlukla kısa sürüyor sadakatsiz dürüst olmamak bunlar vb. özellikle de en büyük etkenlerden birisi aldatma oluyor maalesef İnşallah ilerde annem ve babamın ki gibi mutlu huzurlu ve çok güzel bir evliliğim olur İnşallah Amin öyle bir evliliğim olmasını gerçekten çok ama çok istiyorum olacağını da düşünüyorum
Ozenmemek mumlun mu eskiden her sey saf dogal temiz menfaatsiz gercek sevenlerle dolu bir dunyaydi toz pembeydi degil dogrudan pembeydi eskilerin evliliklerine kurban olayim yeninin ne hayrini gorduk ki eskiye hasret duymayalim istisnalari vardir ama ne varsa eskilerde
Hayır aksine evlilikten nefret ediyorum onlar yüzünden evlilige hep soğuk baktım Allah korusun Allah yazdıysa bozsun kimse girmesin hayatıma tek başıma daha iyiyim
Annem ve babamın evliliğine ozenmıyorum. Onlar ask evliliği yapmadı. Ama ben sevdıgım ve sevelıcegım kısıyle evlenmek istiyorum ☺️
bir çok anlamda özenirdim evet.
görücü usülü evlenmiş ve evlendikten sonra birbirlerini sevmiş bir çiftti. çok da zorlukla başa çkıktılar.
Özenilnez mi hiç rabbim herkese öyle bi evlilik nasip etsin inşallah
Erken evlenmışler bizimkiler ve liseli sevgililer gibiler hala nazar değmesin
Hem evet hem hayır , hayır olan kısımda olanları yapmam
Hayır hiç özenilecek bir evlilik değil evliliğe olan bakış açımı değşitiren birbirine sevgi saygısı kalmayan zorunlu bir beraberlik onların ki
maalesef insan ailesini seçemiyor işte
Özenmiyorum, asla öyle bir evliliğim olsun istemem.
Evet özeniyorum maşallah güzel bi evlilikleri var💓
Özenmem herkesin kendi yaşantısı ayrı. ben kendime bakarım
Hayır özenmem. Çok şükür benim evliliğim, anne babamın evliliğine benzemiyor.
Özenmedim hiç ama resmen aynısı oldu diyebilirim. Şimdi boşanıyoruz.
Hayır, hep kavga ederlerdi; en sonda annem inthr etti
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş