Mükemmel evlilikten boşanmaya gidilir mi?

Çok iyi giden sevgi dolu evliliğim vardı tabiki kaynana kaynata görümce üçlüsü sorun çıkarıyordu ama biz aramızda bunları aştık ve yoksaydik dolayısıyla mutluyduk hamile kaldım ailesi sevinmedi her hamilelikte ilk. Dönemler zordur altlı üstlü oturduğumuz halde yanlız olduğumu bile bile kapımı bile calmadilar biseyler pisirdiler vermediler uzun süre kendi kendime idare ettim çok şükür rabbim benimleydi eşim herşeyin farkındaydı ve anlamadığım şekilde bana uzak olmaya başladı eskisi gibi aşkla bakmıyordu sevgi göstermiyordu sadece uyurken sariliyorduk yavaş yavaş uzaklaştı benden onu özlüyordum aynı evin içinde bebeğin cinsiyetini öğrendik bana yapılan saygisizlikları ve eziyetleri göz ardı ederek babamın ismini istiyorum dedi ya bana yapılanlar dedim ben söz verdim dedi işte ozaman olanlar oldu kopukluk ve zaten aşkla bakmayan adam evden de uzaklaştı sürekli arkadaşlarınla ya da isinle ilgilendi şu an 5aylik hamileyim ve anneme geldim gezmeye saniyolar ne yapmalıyım bilmiyorum onunla telefonda tartıştık ve haftaya yüzyüze gelip konuscaz sence ayrılmalı miyim yoksa barisayimmi?
Mükemmel evlilikten boşanmaya gidilir mi?