Ayni yerde calisiyorsunuz kadinda etkileniyorsunuz hoslaniyorsunuz kiskaniyorsunuz ve ilgisini cekmeye calisiyorsumuz bir sekilde basariyorsunuz. Kizın size karsi ilgisi olusuyor ve bunu 1 yil sonra acikliyor. Hayatina kimse girmemis 25 yasinda sizde 34 yasindasiniz ve sizde yari evli oldugunuzu soyluyorsunuz kadin uzak duruyor ama ayni yerde oldugunuz icin bunu bir yere kadar yapiyor sonrasında tekrar samimi oluyorsunuz ama fiziksel degil cilve, flort tarzi gibi sonra kadin sonunuzun olmiyacagini anliyor goruyor ve biranda işi birakip gidiyor numarasini degistiriyor hicbir sekilde ulaşamiyorsunuz. Kadinin size karsi hala ilgisi vardi sizinde ona karsi duygusal anlmada ilginiz var ama daha cok cinsel odakli hayatinizdan hic cikamiyacagini düne kadar pesinizde olan kisi biranda cikiyor hayatinizdan ve ulasamiyorsunuz cunku sonunun olmiycagini ve yanliş oldugunu farkediyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse yokmu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yav sen evlisin imkansız bu iş eşini aldatıyorsun
Ben evli degilim o evliymis bana bekarim demisti ilgili davraniyordu hoslaniuordu sonra beni kendine asik etti itiraf ettirip sen yanlis anladin abi gibi yaklasmistim dedi sonrasinda mesafwde koymadı hala ilgili davrandi aksine ben mesafe koydugumda tavir aldi simdi son gunlerde cok iyiyiz hic gitmiyicem zannediyor gozunun onundeyim elinin altindayim beni bir yerden sonra kandirabilecegini ya da benim ona gidecegimi dusunuyor hic bunu beklemiyor biranda işi birakip ortadan kaybolucam numarami degistirivem firsat vermiyicem ulasmasina brni kiskaniyordu bana karai ilgiside vardi hala var o benim ikinci adimi atmami bekliyor sonrasinda evli oldugumu biliyordun sen geldin demek icin
bence de ortadan kaybol ama sana ulaşmaya çalışması için değil çünkü adam evli ve karısını aldatıyor? seni de aldatacak anladın mı saflık yapma uzak dur gençsin çıtırsın evli barklı adamama kaldın ya kendine gel
hiçbir şey anlamadım gerçekten
Begendiginiz hoslandiginiz kiz sizden hoslaniyor siz yari evli oldugunuzu soyluyorsunuz aymi yerde calisiyorsunuz 1 bucuk sene sonra kiz uxak duruyor sizden bir noktadan sonra uzak duramiyor yine eski samimiyetinize donuyorsunuz sonra kiz bu durumun kotuye gittigini anlayinca biranda işi birakip gidiyor numarasinida degistiriyor ulasamiyorsunuz kizida begeniyordunuz hoslaniyordunuz ve hic gitmiyecegini dusunuyordunuz biranda cikiuor hayatinizdan ulasamiyorsunuz ne yaparsiniz ne dusunursunuz
Ne yapardım ulaşmaya çalışırım bulurum bi şekilde
Bulamazsiniz
Ama üzülürüm ben öyle bir şey olsa
Niye
Obur turlu kizi uzucektiniz
Evet o da var
Ben evli degilim o evliymis bana bekarim demisti ilgili davraniyordu hoslaniuordu sonra beni kendine asik etti itiraf ettirip sen yanlis anladin abi gibi yaklasmistim dedi sonrasinda mesafwde koymadı hala ilgili davrandi aksine ben mesafe koydugumda tavir aldi simdi son gunlerde cok iyiyiz hic gitmiyicem zannediyor gozunun onundeyim elinin altindayim beni bir yerden sonra kandirabilecegini ya da benim ona gidecegimi dusunuyor hic bunu beklemiyor biranda işi birakip ortadan kaybolucam numarami degistirivem firsat vermiyicem ulasmasina brni kiskaniyordu bana karai ilgiside vardi hala var o benim ikinci adimi atmami bekliyor sonrasinda evli oldugumu biliyordun sen geldin demek icin
Anladım zor bi durum evli olduğunu biliyorsan yüz verme reddet elimin altında nasıl sa ben onu kaldırırım seni sanmasın
Oyle zannediyor biranda kaybolucam ortadan ortak arkaslarimla bile gorusmiyicem onlardanda ogrenemiyicek numarami felan
Nereye gidecen ki var mı öyle bi imkanın görüşmeyi ver bitsin başkası için uzaklaşmaya değer mi
Uzaklasmam lazim ayni yerde olmuyor
Bugun is gorusmesine gidicem olumlu olursa cikicam olmazsa baska bakivam
Nereye gidecen ailen yok mu bir başına
Ne iş yapıyorsun ki
Ailem var sadece isimi degistiricem
Servis elemaniyim
Daha once stilistlik yapiyordum bura evime yakindi diye girdim simdi yine stilistlik yapicam
İl mi değiştirecen peki
O kadarda degil sadece işimi il degistieecek kadar buyuk bisey yok
Hakkında hayırlısı olsun
Sen de onu unutmak istiyor musun
Hiç bir şey yapmam
Yapamazsiniz zaten o firsati vermiyoe
Ne güzel işte çok uyumluymuşuz
Soru ne tam olarak 😄
Begendiginiz hoslandiginiz kiz sizden hoslaniyor siz yari evli oldugunuzu soyluyorsunuz aymi yerde calisiyorsunuz 1 bucuk sene sonra kiz uxak duruyor sizden bir noktadan sonra uzak duramiyor yine eski samimiyetinize donuyorsunuz sonra kiz bu durumun kotuye gittigini anlayinca biranda işi birakip gidiyor numarasinida degistiriyor ulasamiyorsunuz kizida begeniyordunuz hoslaniyordunuz ve hic gitmiyecegini dusunuyordunuz biranda cikiuor hayatinizdan ulasamiyorsunuz ne yaparsiniz ne dusunursunuz
Kızda gurur sıfır mk
Okudugunu anlamamissin galiba kiz zaten cikip gidiyor isini birakiyor ayrica kiza bekarim diyip aonrasinda evliyim diyen kisi o kizin ilgisi yokken pesinden kosanda oydu
Öyle söyle o halde ama kızda gurur haal sıfır çünkü bu soruyu açma gereği duydu.
Açma sebebim aklimla ve duygularimla oynayan kisinin yasayacgi ve hakettigi sonucu merak ediyorum.
Umrunda olmayacak neyini anlmıyorsun
Gidiyorum zaten
👍
Üzülürüm
Niye