Eşim p izliyor bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Açıkçası ben onu izlediği için yanındakiyle yetinememe daha fazlasını istediğini anlıyorum ve bu beni soğutuyor. Benim için bitmiş bir evliliktir. Haramaa bakıyor yanında helal dururken.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben varken eşim p izlerse kötü hissederim. Eski sevgilime ben söylüyordum izleyelim diye birlikte, hayır sen varsın izlemek istemiyorum şu an diyordu bak hesap et burdan
Benleyken izle sorun yok dediğim halde kendi başına gizli saklı izliyor jbjxjw
Bana da ruhen ve düşünce olarak aldatmak gibi geliyor açıkçası . bundan dolayı bariz bir soğuma oluyor.
Hahahah bağımlı olabilir ama cok mu izliyor napşyor oynuyor mu kız takma kafana sen de izle nasıl bir hismiş görsün 😂
Benim midem bulanıyor açıkçası video izlemek bana zevk vermiyor başkalarının vücutlarını organlarını görmek hoşuma gitmiyor.
cevap çok basit yani adam rutin cinsel hayatından sıkılmış ve orada en mükemmelini arıyor seninle hep aynı standart aynı şeyleri yaşadıgını için sıkılmış monotona binmiş yaşanacak bişi kalmamış bitirmiş herşeyi yaşadıgı için
Hayır yanlış düşünüyorsun tecrübe için izliyor sende izle onula beraber
32 yaşında neyin tecrübesi
Bizde de öyle
Tecrübe için olsa izlemekle yetinirdi 31 çekip kendini rahatlatıp uyumazdı
Bakımsız değilim. Tam tersi ondan bakımlı ve gencim.
Ne tarz izliyor problem onda olabilir
Konus esinle bu durum beni uzuyor de. ya da ben izlesem sen ne dusunursun de
Konuştum izlemiyorum diye yalanlıyor ne zaman boş bir anda baksam telefona izlemiş olduğunu görüyorum.
Ac bir tane beraber izleyelim de zorla onu sıkıştir
Bir kere denedim yanımda başka kadının vücuduna ağzını sulandırarak bakması zoruma gitti daha benim vücudumu tanımadığı halde merak etmediği halde açıp bakmadığı halde videolara yorum yapıyor
Eşin dersi hak etmis
P izlemek bana hiç zevk vermiyorum sadece hayâl ediyorum
Her evli erkek izler ya bağımlıdır ya da seviyordur ama benimde en güzel stres attgm kafamı rahatlatmak için izlerim
Gerçeği varken niye izlerler ben eşimi görsem kızarım yeterince seks yapıyoruz ne gerek var buna
Evet ne zaman istese hayır demem ona rağmen böyle.
Görmedim izlerken göreyim oklavayi vururum kafaya
Oklava kadınların eline hep yakışmıştır😂
@Bay_Nutella ne zaman isterse ilişkiye giriyoruz ne yemek isterse yapıyoruz iyi davraniyoruz sen por. İzleyip mastürbasyon mi yaparsın bu durumda söylesin o gün içinde bir değil iki defada yaparım bize hakaret gibi birsey bu
20yıllık evliyim. Birgün gerek duymadım. Farklı arayışta olan çiftler deniyor. Benim ilgimi çekmiyor
Teşekkür ederim size o zaman
Ne mutlu sizin gibi eşlere
Sen doyurmak icin elinden geleni yapiyorsan sorun onun sapkinlik ve abazaligindadir
p*rno lar da kendi aralarında ayrılır ne türlü izliyor
Kaç yıllık evlisiniz?
1.5 sene olmadı
Ben 20yıllık evli biriyim. Siz severek evlenmedinizmi?
Severek evlenmedim ama çok seviyorum ben. O da bana çok saygılı ve sevgiliyi iyi olduğumuz zamanlarda. Ama ilk evlendiğmiiz hafta ben yanında uyurken yatakta mastürbasyon yaptığını hatırlıyorum.
Muhtenelen eşinin evlenmeden önce böyle bir alışkanlığı ve bağımlılığı vardı
Öyle görünüyor 32 yaşına kadar öyle gelmiştir.
Kötü bir alışkanlık. Bu sebepten dolayı erken boşalmada yaşayabilir
İlişkilerde erken boşandığı için çabuk bitiyor ve ben zevk almadan bitmiş oluyor ama ben bunu umursamıyorum sevdiğim için. Ben böyle biriyken neden videolara bakıp rahatladığını anlamıyorum. Ben birkaç kere söyledim ama erken giydiği uçun yapmasak daha iyiydi diye bundan dolayı olabilir mi? Yapmayıp onu tercih etmesi.
yannı yetrrınce olmuyorsa belkı onla tamamlıyordur
Kendi arzulamayıp öyla yapıyorsa ben elimden geleni yaptığım halde
o zamn sızı begenmıyor ya da tıksındıgı bı durum var sızle alakalı
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Qorno bağımlılığı gbii bir şey var ve bunu aşamıyor bence.
bakın aslında oda var ama suda var sız acsınız dıyelım tıka basa yemek yedınız ve ardından bıyeme daha geldı onunuze ne olur mıdenız kalkar yeter ben doydum dıye buda ona benzer bıraz da doydugun zaman por ızlemek zevk vermez sıkıcı gelır
Peki yanında eşi. varken neden onunla yapmak yerine izlemeyi tercih ediyor. İstiyorum demesi daha iyi değil mi?
Belki yaş farkından olabilir miı o 32 ben 21
belkı sızın ıstemeyecegınzı dusunuyordur ya da agrınız falan vardır ondan olabılırmı
Hayır istediğini yapabilir. Hiç bir şekilde tepki vermem. Vermedim de
yas farkını hıc sanmıyorum etken olabılecegını cunku yasla alaksı olmayan bı durum
pekı hangı tur ızlıyor acaba anal ıstıyor olabılırmı sızden cekınıyor da soylemıyor falan
Normal izliyor
kıymetini bilmiyor. sende onu başkasıyla aldat ;)
harama bakmasın diye, birsz değişiklik yap
Haram helal değil de mantıklı değil diyelim
Onun inancında haram. Sizin inancınızda mantıklı değil diyebiliriz.
@Abdurrahman00t ne düşünüyorsunuz diye sormuş.. ben de kendi düşüncemi soyledim zaten
Pardon ben yanlış anladım. ✨
orada izleyip sende deniyor belki😉
Eşin doyumsuz mu
Doyumsuz değil bir kere yapınca yoruluyor 2. Yi istemiyır ve. çabuk geliyor.
O zaman sorun var demekki eşinde erken boşalıyor
hadi gel ama
Kaç yıllık evlisiniz
1.5 sene
Bu hareketleri yapması çok saçma
Maalesef öyle bende genç bir kızım beni rahatlatmak için çabaladığnıı görmedim.
Hep bana hap bana kafasında
Bu evlilik nereye kadar yürüyecek ki kendisiyle açık konuş