Uzak mesafe ilişkimiz var. Her zaman benim dediğime bi cvp yazıyo ya da bişey diyeceği ve istemediği bi konu konuşuyosak "sen napıyosun" diyo... kıskandığı bişey yaptığımda gayet konuşuyo mesele profiline kendi fotonu koyma yazıyolar sonra"diyor..
Ben ona ilgisizsin gibi bişey desem her hangi bi hoşnutsuzluğumu belirtsem
"gene trip yaa neden :( " "yine başladın trip atmaya" diyor. Uzun bi mesaj yazsam "yine doldurmuşsun buraları diyor. Bazen o yazdıklarımı okumuyor. Bi de oişten gelene kadar bikaç sey yazıyorum işten dönünce görüp mutlu olsun diye ama geldiğinde çoğunlukla "Bebeğim ben geldim" diyor
birbirimizi seviyoruz ama bu şekilde sevsem dahi nasıl olacak bilmiyorum..
ERKEKLER NEDEN BÖYLE
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu yaptıkların tersini dene bakalım ne tepki verecek
iki sevgi barındırmayan düz cümle kursam yine trip mi atıyosun diyor
Ben burada uzun uzun yazmayım YouTube da Muhammet çumanoğlu diye bir adam var onun bir kaç videosunu izle ne yapman gerektiğini çok güzel anlatıyor
Adil Yildirim var youtube onu da izleyin, ama sunu soyliyim ki taktiklere uyup yasicaksan sevdigin adamin yaninda kendin olamicaksan s…. o hayati
@Dil023 adil yıldırımın taktiğini ondan ayrıldığımızda daha doğrusu beni terk ettiğinde uygulamıştım. Dediği o mesajı atmıştım.. bi kaç güne bana geri döndü
hangi mesaji yolladin, lazim olur belki kenara yaziyim😂
@Dil023 düşündüm de sen komik bi adamsın.. ile başlayan
Benim düşüncem karşı tarafın sözlerinin sana atılan yazıyı mesajı oenmsemeyip okumuyorsan banada değer vermiyorsun demektir saygı olması lazım ilk önce
saygı yok gibi dimi
Ee tabi en önemlisi saygı olması lazım seninde bı yorumunda dediğin gibi hoslantiysa işe yaramaz ama önce saygı saygı oldumu her şey olur
nasıl saygılı hale getiririm sence
Ne düşünürsün bilemem sende aynı tepkileri karşıya ilet bana saygı vermeyeni ben neden vereyim dimi sen bu durumu yaptığım zaman saygısı olupta seni onemseyecektir
zaten uzaktayızbuluşamıyoruzdiyerek benden bi hafta önce ayrlmıştı... sonra yine döndü. Yani bahanesi hazır"uzaktayız görüşemiyoruz". kendisi gelemiyor. ben de ev kızıyım kpss ye çalışıyorum. sınav ağustosta. ağustostan sonra işe girip onun şehrine uçakla gitmeyi düşünüyorum dedim. başka türlü gelemiyor yanıma. ucak masrafını o karşılayacak
Demekki neymiş uzak mesafeyi bahane ediyor bir şey soyleyecemde yanlış anlama lütfen her ne kadar masrafları karsilasa bile sen niye ayağına gidiyorsun ki
o gelemiyor işi madencilik 2 gün izni var.. zor bi iş yoruluyor
Anladım git bakalım hakkınızda hayırlısı olsun iş yorgunluğu falan karşı tarafın moralini yüksek tutmaya çalış pozitif ol kendisine karşı gerçekten seven bir insan herşeye katlanır
bendeki pozitiflik kimsede yoktur ona hep olumlu düşün buluşucaz vs vs çok söylüyorum. Karakuvvetlerine başvurmuş bana yeni dedi. Eğer karakuvvetleri onu kabul ederse karakoldan çıkmak yasakmış nasıl buluşucaz diyor
Bı insan seviyorsa olduğu gibi sever olmasını istediği gibi değil buluşmayı bahane ediyorsa niyeti ne bilemedim bı niyeti yoksa bı insan ne kadar uzaksa bile buluşmadan da olur
kalbi aslında pamuk gibiama duygularını eskisi gibi belli etmiyo.. niyet derken şey kastediyosun. Ben onu çok arzuluyorum o da beni ama evlenmeden istemedğimi söylemistim ona.. henüz nişan vs bile yokken sadece yanaktan öpmesine ve sarılmasına izin veririm.
benim anlamadığım 2 günlük izninde neden gelemiyor yani çok yoruluyor evet ama gelemezmi yine.. ben aileme demeden gitmeyi planlıyorum o derece ama o risk almıyor. Sevgisinden şüphem yok buluşmayı o daha çok istiyo
Akılda soru işareti bırakıyor
Şu birincisi ki o buluşmayı madem çok istiyor sen gidebiliyorsan o niye gelemiyor
İkincisi senin girmen ailene soylememen çok büyük bi risk haberin olsun tavsiye etmem Allah korusun dunya halı
Bı diğer konuda iki günlük izinde izin gününden önce akşam uçağa biner geceiyi sizin orada dinlenir sabah bulusursunuz dimj yani gelebilir sen niye gidiyorsun ki rica etsem b konuda yardımcı olmak isterim yazarmisin bana
istek attm
Gördüm de yeniyim kabul ettim mi etmedim mi bilemedim mesaj yazabiliyorsan bana eğer bı mesaj yazsana
benim diğer KS hesabımn xper i yetiyor ama oc den giriyorum Şu an . o hesap telefonumda tel. i aldığımd a ordan eklicem
tamam güzel gönlünüz nasil isterse beni yanlış analamasaniz sevinirim sadece konuşup yardımcı olmak için benim xper seviyem düşük olduğu için mesaj atamıyorum bende istek attım
ne yanlışı estagfrullah yardım etmek için mesaj atmak istediniz çok teşekkür ederim :)
benm de xperim 3 değil o yüzden mesaj atamıyorum ama diğer KS hesabmda 5 xper var ordan yazıcam size telefonumu aldığımda.. pc den giriyorum o hesap bilgilerimi hatrlamyorum.
Anladım güzel gönlünüz nasil isterse ben burdayım yardımcı olabileceksem ne mutlu bana
?
Aynisi benim basimda var maalesef degistirmeye kalkma degismezler seviyosan oyle kabul edeceksin. Karakteri oyledir karaktersiz olacagina oyle olsun daha iyi😊
karaktersiz değil ama insan sevdiği kızın sözlerini okumaya üşenir mi
biliyorum biraz yobazlik var maalesef, okurken resmen kendi sevgilimi gordum emin ol
bence gerçek anlamda sevmiyor.. hoşlantı
hic bulustunuz mu? seni sevip sevmedigini hissetmen lazim aslinda
buluşmadık henüz şartlardan dolayı. görüntülü konuşuyoruz orada görüyorum sevdiğini
Pek kafaya takma derim, herkes ayni degil exim beni ilgiyle boguyodu suanki sevgilim oyle degil ama Şu an daha mutluyum, daha saglikli iliski mesela. belki eniste beyin kafasi doludur nebilim guzel sozcukler yolla sevdigini soyle hissetir, bu devirde sevip sevilmek buyuk seyler o yuzden
Ama sunu soyliyim uzun uzun mesajlar atma erkekler nefret eder bundan takmiyomus gibi yap, goruntulu veya yanyana olunca bi kere konusunu ac ve bidaha acma, tekrarlamaya gerek yok bikiyolar
ondan daha çok dolu bi kafam var ama ben hep sevgi sözleri söylüyorum.. ilk zamanlar harikaydı hep o söylerdi..
Valla ne deyim ilk basta hepsi ilgi verir 7/24 bi zaman sonra kesilir kendimizden cok odunc veriyoz avuc icinde goruyolar bizi
eski sevgilim her uzun mesajımı dikkatle okurdu inan bu huyunu çok özlüyorum onun. eğlenemiyorum şuanki sevgilimle... Allahm yardm et :(
eskiyi ozleme herkesi ayni kefene koyma. eski eskide kaldi ama nebilim herseyi cok da sorun etme derim, herzaman canim cicim olunmuyo maalesef
eski sevgilimden ayrılma sebebim beni artık sevmemesiydi. sevmediği halde bile şuanki sevgilimin iki katı saygılıydı
çok güzel tatlı bi sohbeti vardı. şimdiki ise her cümlenin sonuna random ve "bebeğim" ekleyince bi halt oldugunu sanıyor
Uzak mesafe iliskilere karsiyim ben, saygim sonsuz ama nebilim boyle seyler cok cikiyo ortaya arkadaslarimdan biliyorum, kalbini dinle derim