diğer ilişkilerime baktığım zaman ben çok boş yapıyormuşum resmen hani birşeyler sürekli anlatıyordum falan şimdi de biraz farklı işler. sevgilim kısa cevaplar veriyor birşey anlatmıyor açıkcası bende ona karşılık öyle oluyorum yani normalde 2 3 günde bir görüşürdük çok sıkıntı olmuyordu ama şimdi biraz sıkıntı oldu sanki. mesajlarıma anında cevap veriyor ama kısa. bende genel olarak geç yazıyorum. şimdi de bir ara ondan yakındı gibi şu sıralar soğuk sanki. çok özledim falan diyor buluşmak istiyor ama soğuk yani onu anladım. sormakta istemiyorum neden böyle davranıyorsun falan diye çünkü zaten ben geç yazıyorum ve o böyle kısa kessede ben rahatsız oluyormuş gibi cevap vermiyorum. mesela saatler sonra napıyorsun yazdı ve soğuk yansıtmadım çünkü bende yaptım ve konuşucak bir şey de bulamıyoruz evin içindeyiz günlerdir aramakta arayamıyorum söyledim bunu da. sizce ne düşünüyor? rahatsız ama çok belli de etmek istemiyor sanki? ilişkiyi zedeler mi? daha da yeniyiz 1 2 aydır
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
daha 2. ayda iliski böyleyse yol yakınken :) anladın sen
ama biraz böyle olması iyi bu zamana kadar hep konuştum mesajlaştım da noldu sanki? herşey başta güzel. şimdi mesaj konusunda sıkıntı oluyor ama yüz yüze çok iyi gülüyor eğleniyoruz konuşuyoruz da.
ilk aylar ilgiyi en dorukta verdiğin aldığın zamanlardır yüz yüze herkes iyi önemli olan uzaktaykende öyle olabilmek
valla ben senin bu sorunu gördükten sonra
Erkek arkadaşıma kısa cevaplar veriyorum artık bende kısmına inanmıyorum.
Bir ilişkide erkek ya da kadın kısa kısa cevaplar vermeye başladıysa o kısa kısa cevap veren kişi karsındaki insanı istemiyor ondan kendisini sogutmaya calısıyor anlamına gelmektedir.
kısa cevaptan kastım aslında öyle değil şimdi gaza getiripte doldurma beni😂 normalde de çok mesajlaşmazdık görüştüğümüz için yani çok öyle konu açmıyor genelde de ama şimdi günlerdir evdeyiz bir ara rahatsız oldu takmadığımı düşündü ben geç yazıyordum. ama konu açmıyor yani bende açamıyorum o açmıyo diye boş konuşmak istiyorum. genel napıyosun falan haber alıyoruz birbirimizden ama dediğim gibi bir ara rahatsız olduğunu dile getirir gibi oldu ama büyütmekte istemedi. çok sevdiğini söylüyo özlediğini buluşmak istediğini. yazıyor da. ama soğuk gibi işte birşeyler rahatsız ediyo galiba
Bırak akışına hayatı yaşa sende
Çok kötü bir ilişki.
ama biraz böyle olması iyi bu zamana kadar hep konuştum mesajlaştım da noldu sanki? herşey başta güzel. şimdi mesaj konusunda sıkıntı oluyor ama yüz yüze çok iyi gülüyor eğleniyoruz konuşuyoruz da
yani neden kötü dedin
Herşey baştada güzel sonunda da güzel oluyor gerçek bir ilişkiyi ilişki yapan da budur bence. O kadar gün arayıp konuşmamanız felan bence hoş degil dakika başı konuşulmasını sevmem ama sürekli ben konu açmayı, karşımdaki kişinin de kısa cevaplar vermesi sürekli beni soğutur
Sen aç